• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnizligima asigim....

icimdeki_sen

17.10.2014 miladim kizim
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
4.879
79
163
39
yalnizligima asigim...
beni anlatan kisa ve öz bir cümle...
herseyi yalnizligimda hallediyorum, sonuca bagliyorum...
bazen soruyorum kendime normal mi acaba bu kadar cok bagimligi olmak yalnizligima, dogru mu?
ama olmuyor iste deniyorum kalabaliklarda aklimda beni mesgul eden birsey olunca yada üzgünsem, dokunsalar aglayacak bir durumum varsa yapamiyorum...
bazen günlerce evden cikmak istemiyorum tek kelime bile konusmak istemiyorum ve bunu bazen beni bile sinir ediyor...
ancak yalnizligimda buluyorum bütün cözümü...
konusmak yetmiyor bazen cözmüyor sorunlari....
benim gibi olan varmi?
yalnizligini bu kadar cok seven varmi?

canım benimm bende yalnızlıgı sevıyorumm aslında sevmek diilde kendi yalnızlıgıma sıgınıyorum sanırım bu kendimi koruma içgüdüsüü helede odundan ayrıldıktan sonra iyice yalnızlıgıma gömüldüm cunku kendime olan guvenımı ve ınsanlara olan guvenımı aldı götürdüü o yüzden kacıyorum sanırımm tek çareyı yalnızlıgımda buluyorum ama cok normal bir durum değil aslındaa

gerçi yavas yavas aşmaya baslıyorum içimdenn odunun acısı gittikçee o yüzdenn sanırım bazı dönemler böyle hisssetmemiz normal gibi gelıyorrrrr

ama bu surekli hale gelmesinn canımm ınsanlardan uzaklaşma hep yalnız kalmaaa hep yalnızlıgınla hesap yapmaa cunku bi süre sonra insan kendinii kotu hissedıyoo herşeyi yalnız basına cözemez hale gelıyorr

Bende arada bir yanliz olmayi seven biriydim....biriydim diyorum cünkü bir aile olduktan sonra artik istesende yanliz kalmiyorsun...hatta özlüyorsun bile yanlizligi:kahve:

Hayatta herseyin oldugu gibi bununda dozu vardir...dozunu kacirmadigin sürece hicbirseyin sana zarari olmaz aslinda...fakat kacirirsan basin derde girer diye düsünüyorum...:delphin:

Kendini cok fazla soyutlaman iyi degil...her ne kadarda herseyi icinde yasamak sana daha güzel geliyorsa inanki sevdiklerinle paylasmak cok daha güzel...tabikide paylasmak istediklerin vardir..bu her insanda var..en yakinindakine bile anlatamadiklari...ama o kadarda özeli olacak insanin...:delphin:

canım benimm bende yalnızlıgı sevıyorumm aslında sevmek diilde kendi yalnızlıgıma sıgınıyorum sanırım bu kendimi koruma içgüdüsüü helede odundan ayrıldıktan sonra iyice yalnızlıgıma gömüldüm cunku kendime olan guvenımı ve ınsanlara olan guvenımı aldı götürdüü o yüzden kacıyorum sanırımm tek çareyı yalnızlıgımda buluyorum ama cok normal bir durum değil aslındaa

gerçi yavas yavas aşmaya baslıyorum içimdenn odunun acısı gittikçee o yüzdenn sanırım bazı dönemler böyle hisssetmemiz normal gibi gelıyorrrrr

ama bu surekli hale gelmesinn canımm ınsanlardan uzaklaşma hep yalnız kalmaaa hep yalnızlıgınla hesap yapmaa cunku bi süre sonra insan kendinii kotu hissedıyoo herşeyi yalnız basına cözemez hale gelıyorr

yok canim ya benimki siginma degil...
tercih belkide ama benim en iyi dostum ve tek anliyan yine benim...
belkide bu yüzdendir yalnizligima olan askim....
diyorum ya genellikle üzgün oldugumda, cözemedigim seyler oldugunda solugu yalnizligimda aliyorum....
yoksa uzaklasmis felan degilim insanlardan...
ama kalabaliklarmi yalnizliginmi diye sorarsalar yalnizligim derim heralde...

yanlızlığınamı aşıksın...?
halbuki ben yanlızlığı hiç sevmem...
bu sözde beni anlatıyor...
yanlızlık bana göre değil...

Bende arada bir yanliz olmayi seven biriydim....biriydim diyorum cünkü bir aile olduktan sonra artik istesende yanliz kalmiyorsun...hatta özlüyorsun bile yanlizligi:kahve:

Hayatta herseyin oldugu gibi bununda dozu vardir...dozunu kacirmadigin sürece hicbirseyin sana zarari olmaz aslinda...fakat kacirirsan basin derde girer diye düsünüyorum...:delphin:

Kendini cok fazla soyutlaman iyi degil...her ne kadarda herseyi icinde yasamak sana daha güzel geliyorsa inanki sevdiklerinle paylasmak cok daha güzel...tabikide paylasmak istediklerin vardir..bu her insanda var..en yakinindakine bile anlatamadiklari...ama o kadarda özeli olacak insanin...:delphin:

dogru degil bu kadar fazla soyutlamam...
önceden böyle degildim aslinda ne zaman böyle oldum bilmiyorum....
dozunu kacirdim cogu zaman ve o zaman bana küsenler oldu onlarla görüsmek istemidigimi felan düsündüler...
ama ben görüsseydim onlari kesin kiracaktim...
üzgün oldugumda, bir problemim oldugunda yalniz kalip onu icimde halletmeden kimseye ve en önemli kendime hic bir faydam olmuyor zararimdan baska...
ne bileyim ben rahatsizim bu durumdan degissem hic fena olmaz aslinda...

ablacım herşeyin fazlası gibi bununda fazlası tabiki zarar,
insan sonuçta sosyal bir varlık,ve iletişim olmadan yapamaz..
bir insanla birşeyler paylaşmak,öğrenmek,dertleşmek ,bunlar insan için son derece faydalı şeyler..
elinden geldiği kadar sosyal ortamlara dahil ol derim,
ben insanlarla konuşmayı,sohbet etmeyi çok seven bir insanım,kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum,
bazen başkalarıyla birlikteyken kendi dertlerini unutur insan.arada bir olabilir ama herzaman kendini dinlememeli insan...

ablacım herşeyin fazlası gibi bununda fazlası tabiki zarar,
insan sonuçta sosyal bir varlık,ve iletişim olmadan yapamaz..
bir insanla birşeyler paylaşmak,öğrenmek,dertleşmek ,bunlar insan için son derece faydalı şeyler..
elinden geldiği kadar sosyal ortamlara dahil ol derim,
ben insanlarla konuşmayı,sohbet etmeyi çok seven bir insanım,kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum,
bazen başkalarıyla birlikteyken kendi dertlerini unutur insan.arada bir olabilir ama herzaman kendini dinlememeli insan...

cok haklisin ablacim...
fakat bir derdim varken baskalariyla birlikte olmak bana hic iyi gelmiyor...
aklimda beni mesgul eden bir sey varken sadece baskalarinida üzüyorum...
onlar gülerken ben somurtuyorum...
bu yüzden kaciyorum belkide baskalarinida kendi sorunlarimla sIkmak istemiyorum...

yalnizligima asigim...
beni anlatan kisa ve öz bir cümle...
herseyi yalnizligimda hallediyorum, sonuca bagliyorum...
bazen soruyorum kendime normal mi acaba bu kadar cok bagimligi olmak yalnizligima, dogru mu?
ama olmuyor iste deniyorum kalabaliklarda aklimda beni mesgul eden birsey olunca yada üzgünsem, dokunsalar aglayacak bir durumum varsa yapamiyorum...
bazen günlerce evden cikmak istemiyorum tek kelime bile konusmak istemiyorum ve bunu bazen beni bile sinir ediyor...
ancak yalnizligimda buluyorum bütün cözümü...
konusmak yetmiyor bazen cözmüyor sorunlari....
benim gibi olan varmi?
yalnizligini bu kadar cok seven varmi?

yalnızlıktan oldum olası korkmuşumdur o yüzden de hiç sevemedim:1no2:

eğer bir derdim varsa, yada bişeye çok sıkıldıysam, üzüldüysem yalnız kalmayı çok severim ben. Nedenini sorgulamaya başlarım kendi içimde, odama kapanırım. bu yanlızlığı sevmemin sebebi beni kimsenin ağlarken yada üzgünken görmek istemememdir sanırım:çok üzgünüm:

eğer bir derdim varsa, yada bişeye çok sıkıldıysam, üzüldüysem yalnız kalmayı çok severim ben. Nedenini sorgulamaya başlarım kendi içimde, odama kapanırım. bu yanlızlığı sevmemin sebebi beni kimsenin ağlarken yada üzgünken görmek istemememdir sanırım:çok üzgünüm:

aynen canim bende üzgünsem yalniz kalmayi seviyorum...
kendimi sorgularim...
ama ben baskalari o halimi görmesin diye degil asil ben kimseyi görmek istemiyorum...

uzgunken skkinken yalnuzligmi seviyorm ne yalan soliyim yalnizligim benim icin cok kiymetli bilincli bit tercih bu ama.
kendimi anlatan 3 kelimin icinde yalnizlik vardr.
beni dengede tuttuguna inaniyrum sosyal iliskilerim olsun hayatim olsun hepsi bu sayede daha dengeli ileriyor.
ben boyle huzurlyum.

uzgunken skkinken yalnuzligmi seviyorm ne yalan soliyim yalnizligim benim icin cok kiymetli bilincli bit tercih bu ama.
kendimi anlatan 3 kelimin icinde yalnizlik vardr.
beni dengede tuttuguna inaniyrum sosyal iliskilerim olsun hayatim olsun hepsi bu sayede daha dengeli ileriyor.
ben boyle huzurlyum.

benim gibi olan birilerinin oldugunu bilmek iyi geliyor...
tabiki bende dengede tutuyorum yani devamli yalniz takilan biri degil oda bir saatden sonra sIkIyor...

:teselli:

Back
X