Yalnızlık cekenlerrr

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Eşim gece çalışıyor restoranımız var.Is bittikten sonra oturup sohpet ediyorlar.En geç 12 de gelmesi lazimken tabi daha öncesi bitiyor iş genelde 1'e doğru geliyor.Hep sürekli onu beklediğimi dile getirmeme rağmen gec geliyor bazen iş bitimi içiyorlar çıldırıcam aliskanlik haline geldi.Ne yapabilirim arıyorum sürekli geliyorum diyor gecistiriyor

11 yıllık evliyim bir yere gitmediğini dükkanda olduğunu söylüyor hemen hemen hergun içiyor bende öyle gelmesini bekliyorum bu da bana koyuyor geç gelmesi nasıl vazgeçirebilirim eve nasıl bağlarım bilemiyorum.

Eşiniz pavyona gidiyordu değil mi? Eski konularınızdan hatırlıyorum. Evli ama tek başına bir yaşam, böyle ne kadar gider ki?

2-3 kez gitmişti şimdi gitmiyor artik arkadaş çevresi etkiliyor. Tek başına yasam değil ama geç geliyor elemanlarla oturuyorlar.Yemek yiyorlar sohpet falan bende eve erken gelmesini istiyorum

11 yıllık evliymişsiniz. Bu zamana kadar eve bağlanmamışsa üzgünüm ama bu saatten sonra zor bence.

Tamam da restoraniniz varmis. Bu adam memur degil ki 8-5 calissin gelsin. Personeli var,onlarla konusacaklari olur,gunun degerlendirmesi yapilir, alis veris konusulur. O arada da yemek yiyor iciyorlarmis. Ha 12de gelmisha 1 de ne farki var?

Tamam da restoraniniz varmis. Bu adam memur degil ki 8-5 calissin gelsin. Personeli var,onlarla konusacaklari olur,gunun degerlendirmesi yapilir, alis veris konusulur. O arada da yemek yiyor iciyorlarmis. Ha 12de gelmisha 1 de ne farki var?

evet bazı meslekleri ayrı değerlendirmek lazım. hangi esnaf mesaisi bitip dükkanın kapısını kapatıp eve koşabiliyor ki. illa alışverişin olmadığı dönemde de yapılacak işler oluyor.

evet bazı meslekleri ayrı değerlendirmek lazım. hangi esnaf mesaisi bitip dükkanın kapısını kapatıp eve koşabiliyor ki. illa alışverişin olmadığı dönemde de yapılacak işler oluyor.
Valla kim ister evde yalniz oturmak ama iste olmuyor bazi mesleklerde. Kapatir kapatmaz kosa kosa evine anca memur gelir,oyle isteyen oyle koca bulacak mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…