yalnızlık çekiyorum özgüvenim azaldı :/

busehazel

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
77
3
298
Ankara
merhaba arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim seneye üni.li olacağım. benim sorunum yalnızlık. en son 2 sene önce çıkma teklifi aldım birinden ve 2 yıldır en ufak bir karşı cinsten ne bir ilgi ne bir çıkma teklifi oldu. bu yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum özgüvenim azaldı kendimi çirkin bulmaya başladım artık. en yakın arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi var, kuzenlerimin, akrabalarımın. benden küçük olanların bile. onları öyle görünce kendimi o kadar çirkin ve yalnız hissediyorum ki. ama kıskançlık yok hatta ne güzel diye düşünüyorum birbirini seven insanlar, mutlular diye. ama mesela arkadaşlarla buluşuyoruz hepsinin elinde telefon sevgilileri arıyor, mesajlaşıyorlar. bense kendimi çirkin bi ucube gibi hissediyorum.
acaba bende mi bi gariplik var diyorum çevremdeki herkes bana senin hareketlerin çok fevri ve biraz da sinirli gibi durduğun için biri ilgi gösterse dahi çekinir senden diyorlar, bir de bi akrabam bana ''hiç kız gibi yürümüyorsun çok sert ve erkek gibi yürüyorsun'' falan dedi belli etmesem de çok üzüldüm :( hareketlerim de çok odun gibiymiş moralim iyice bozuldu anlayacağınız. çok çok yalnızım psikolojim bozuldu artık :/ ne yapmalıyım sizce gerçekten fevri olmam mı erkekleri korkutur mu? of :(

Sınavlarına odaklan bence seneye üniversitede çok daha farklı bir ortamda olacaksın. Yalnızlık konusundan muzdarip biri olarak kendime vakit ayırmaya çalışıyorum sana da tavsiye ederim. Mesela ingilizcem çok gelişti ve 2. bir yabancı dil öğrenmeye başlıyorum, kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum çünkü biz ne kadar harika erkekler hayal etsek de harika kızlar olmaya çalışmıyoruz. Bu probleme odaklanırsam hem kendime katkıda bulunacağıma hem de ileride gerçekten arzu edilir birisiyle karşılaşırsam (benim için yakışıklılık kadar entelektüel olması da gerekiyor) en azından onun seviyesine gelmiş olmalıyım. Tabii ister istemez insan eksiklik hissediyor ancak dedikleri gibi her şeyin bir zamanı var. Aşk gelecekse 12 yaşında bir çocuğa da gelebilir yok gelmeyecekse istersen 40 yaşına gel farketmez, bu konuda yapabileceğimiz bir şey iyisi mi yok sen yapabildiklerine odaklan.

çok sağolun ilgilendiğiniz için. zaten dersler konusunda ineğim biraz, pek sosyal aktivitem yok çok kitap okurum sadece. üni.ye aslında daha umutlu bakıyorum ama iki senedir bu durumdan dolayı korkuyorum da yalnız kalmaktan, umarım üni.de istediğim bir ilişkim olur :/

bencede öncelikle sınavlarına odaklan cnm inanki üni de istemediğin kadar bakan ve teklif eden olacak önceliğin üni olsun gerisi olur. bu devirde aşkı çocuklr oyuncak yaptıkları için bazen insan neden diyor neden benim hayatımda bri yok ama çevredeki aşkları gördüğümde ben halimden memnunum en azından seviyorum birisini karşılıksız da olsa diyeblyrm

bencede öncelikle sınavlarına odaklan cnm inanki üni de istemediğin kadar bakan ve teklif eden olacak önceliğin üni olsun gerisi olur. bu devirde aşkı çocuklr oyuncak yaptıkları için bazen insan neden diyor neden benim hayatımda bri yok ama çevredeki aşkları gördüğümde ben halimden memnunum en azından seviyorum birisini karşılıksız da olsa diyeblyrm

sizi anlıyorum çünkü ben de 2 senedir karşılıksız aşktan çekiyorum. ama artık unutuyorum gibi zar zor karşılıksız aşk berbat bi duygu :(
çevremdeki tüm arkadaşlarımın sevgilisi var ama çoğu mutsuz aslında ve ilişkide nedense erkekler çok çabuk sıkılıyor kadın ilişki ilerledikçe daha da bağlanıyor o yüzden benim de sevgilim olsa aynı duruma düşerim diye korkuyorum. bazen tamamen kendimi soyutlayasım geliyor kimseyi sevmemek, sevilmemek daha iyi diyorum kendime... ama yalnızlık, insanı çok üzüyor bir yandan :/ iki ucu boklu değnek zaten bu gönül meseleleri :/

Back
X