merhaba arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim seneye üni.li olacağım. benim sorunum yalnızlık. en son 2 sene önce çıkma teklifi aldım birinden ve 2 yıldır en ufak bir karşı cinsten ne bir ilgi ne bir çıkma teklifi oldu. bu yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum özgüvenim azaldı kendimi çirkin bulmaya başladım artık. en yakın arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi var, kuzenlerimin, akrabalarımın. benden küçük olanların bile. onları öyle görünce kendimi o kadar çirkin ve yalnız hissediyorum ki. ama kıskançlık yok hatta ne güzel diye düşünüyorum birbirini seven insanlar, mutlular diye. ama mesela arkadaşlarla buluşuyoruz hepsinin elinde telefon sevgilileri arıyor, mesajlaşıyorlar. bense kendimi çirkin bi ucube gibi hissediyorum.
acaba bende mi bi gariplik var diyorum çevremdeki herkes bana senin hareketlerin çok fevri ve biraz da sinirli gibi durduğun için biri ilgi gösterse dahi çekinir senden diyorlar, bir de bi akrabam bana ''hiç kız gibi yürümüyorsun çok sert ve erkek gibi yürüyorsun'' falan dedi belli etmesem de çok üzüldüm
hareketlerim de çok odun gibiymiş moralim iyice bozuldu anlayacağınız. çok çok yalnızım psikolojim bozuldu artık :/ ne yapmalıyım sizce gerçekten fevri olmam mı erkekleri korkutur mu? of 
acaba bende mi bi gariplik var diyorum çevremdeki herkes bana senin hareketlerin çok fevri ve biraz da sinirli gibi durduğun için biri ilgi gösterse dahi çekinir senden diyorlar, bir de bi akrabam bana ''hiç kız gibi yürümüyorsun çok sert ve erkek gibi yürüyorsun'' falan dedi belli etmesem de çok üzüldüm