Yalnızlık Çukuru

Sanal seks mi nasıl yani Böyle hobi mi olur ben de boşluğa düşüyorum da 40 yıl düşünsem böyle bir sey gelmez aklıma hobi degil bu bence hastalık.. Ciddiyim.. Normal degil

sanal sex mi ? bence psikolojik bir destek al yani. hiç sağlıklı bir durum değil bu resmen sende alışkanlık olmuş . her moreli bozulup boşluğa düşen böyle şeylere yönelse oooo .. bir an önce aklını başına topla daha fazla başını derde sokarsın ..

pardon çok afedersiniz araya giriyorum ama şu sanal seks dediğiniz şey nasıl yapılıyo hiç kafam almıyoda

Yok bugune kadar yüzümü dahi görmedi hiçbiri... foto kamera vs hiç olmadı sadece telefonda sesli olarak

Yok bugune kadar yüzümü dahi görmedi hiçbiri... foto kamera vs hiç olmadı sadece telefonda sesli olarak

Telefonda mi? Yani mesaj olarak değil öyle mi? Senin aileni bulup söylemek lazim. O zaman anca kendine gelirsin...

Onun yuzunden sureklı numara değiştirmek zorunda kalıyorum

Bari telekız ol da yap pira
En azından gelir elde edersin.
Böyle boş muhabbet başına bela açar
Hem vazgeçemediğini söylüyorsun.

Anladığım kadarıyla seni rahatsız etmiyor bu sanal seks durumu tek sorun ayağına bağ olan tipler. Ancak rahatsız olduğunda kurtulabilirsin

Pardom da sız ssakamısımız ayıp ya bırde cok rahat bısekılde anlatmısınız.sızı sıddtlr kınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…