Yalnızlık Çukuru

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Ablalarım.. Arkadaşlarım...
Hiçkimsem yok bütün gün evdeyim. Çalıştığım işyerlerinde sorunlar çıktı hep işten ayrıldım. Zaten lise sonda okulu bıraktığım için girebileceğim işler sınırlı
Açık öğretimden devam ediyorum. Ne ilkokuldan ne ortaokuldan nede liseden kimse kalmadı yanımda Çoğu üniversiteyi bitirdi çalışıyo bi kısmıda henuz unıversıtde. Kendi yollarını çizdiler kendi ortamları var.. İşyeri arkadaslıklarımda hep işyerınde kaldı. Bu zamana kadar insanlardan cok kotuluk gordum.Insanlardan nefret edıyorum dıyebılırım aslındaHepsi dısardan ıyı hos gorunuyo lakın tanıdıkca seytanı arar oluyosun Hayatımda suan sadece annem,kardesım ve babam var. Annem dostum gibidir sagolsun Ask hayatıma gelırsem karsıma nerde dengesız var o cıkıyo... o yuzden kapattım kendımı ıyıce.. zaten kımseden ne etkılenıyorum nede asık olabılıyorum en son cocukken asık olmustum .. Bu yalnızlıgımı ınternetten arkadaslarla gece sohbetlero yaparak gecırmeye calısıyorum lakın onlardan da zarar göruyorum psikolojık tedavi görüyorum OKB hastasıyım ılerı derecede. daha birsürü sorun var ailevi,maddi,manevi. Yasamak bana zevk vermıyo ölmek için dua ediyorum.. sonuöm hiç iyiye gitmiyo ..

Ölüm son değil başlangıç olacak ona göre yaşa. Kendine hobi bul. Kurslara git kendini geliştir.

Canimin ici, anladigim kadariyla gencecik kizsin, ne olmesi ?

Erkeklere gelince karsina kimler kimler cikar demek istiyorum :)

Bak ne guzel lisei de bitereceksin , yaninda ailen de var, universiteye de belki gidersin ? Hayatin kotu degil ki, yapma boyle lutfen.

21 yasindayim lakin yasamaktan tad almıyorum

Iste onu can sıkıntısından yapıyorum sonra pısman oluyorum kımı musallat oluyo

Şuan boşluk döneminizdesiniz.kendinizi daha fazla eve kapatırsanız bu dönemdende çıkamıycaksınız.

Birşey bulamıyorsanız kurslara gidin.veya el beceriniz varsa evde para kazanmaya çalışın.

ölüm sizin için kurtuluşmu? sizin tam cıvıl,cıvıl zamanınız kendinize kötülük etmeyin.

Sen aklını fikrini farklı şeylere yönlendirmişsin be kardeşim.
Sıkıntıdan insan bunu yapar mı??
Geceleri kitap okuyun, film izleyin, kendinizi geliştirin.
Yapacak şey mi kalmadı?
Bir de onlardan da zarar görüyorum demişsin.
Ne görebilirdin ki başka?
Anafikir ayan beyan.

Iste onu can sıkıntısından yapıyorum sonra pısman oluyorum kımı musallat oluyo
kusura bakmada sana kımse musallat olmuyo sen bunu bılerek kontor karsılıgı yapıyosun yalanların arkasına sıgınma pira burda gordugun cogu kısı evde oturuyo bende dahıl napalım canımız sıkılınca sanal seksmı yapalım

Bak arkadaşım ayni yastayiz ama yanlış düşünüyorsun bunu sen de biliyorsun.. Madem isten çıktın, bu surecte acikogretimine yoğunlas, hobi edin kurslara git kitap oku falan. Yapacak is, istedikten sonra bol. Face muhabbetlerine girmiyorum hic yaptığın yanlısı biliyorsun zararın neresinden donsen kâr. Kalk ve silkelen yahu..

Cok kotu dımı yaptıgım sey napıcam ben

Kendımı durduramıyorumm içimde istek oluyo bazen

Şeytanın ve nefsinin oyununa yenilme
Bolbol dua et Allaha.. Rabbim yüreğine ferahlık versin..İNŞİRAH suresini oku bol bol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…