birkaç aydır bağlama kursuna gidiyorum evde durmayı çok sevmiyorum zaten,burası sincan insanları biraz farklı geliyor bana,geçen yolda yaşlı bi kadın elimde bağlamayla beni görünce sincanda böyle kadınları görmek ne güzel beni mutlu ettiniz teşekkür ederim dedi yani böyle bir yer burası,elimden geldiğince uğraş buluyorum kendime bu arada galiba hamileyim pazartesi günü test yapıp netleştirecem,eşime gelince ben üniversite mezunuyum o lise mezunu olduğu içinmi bilemiyorum hani dolu dolu üniversite yıllarından sonra sürekli düğün borcu eşya ev borcu falan derken rutin bi hayatın dışına beni çıkaramadığını ve bundan dolayıda bir kadının kocasına olan sevgisinin gitgide azalacağını düşünenlerden,birde burcum aslan ve en bariz özelliği lüksede düşkün olması ya ne kadar böyle olmadığımı söylesemde ben senin yerinde olsam bende beni sevmem sana ne yaşatıyorumki der durur şakayla da olsa,o yüzden hep sevgimi ıspatlamak bişeyden şikayet etmemek durumunda bırakıyo beni,işte böyle oluncada araya mesafe giriyo biraz bu da beni yalnızlığa itiyo
beni anlayan insanların olduğunu bilmek ne güzel...insanı insana bağlayan en güzel şey anlaşıldığını düşünmesi belkide,uzun yıllar arkadşlık ettiğim insanlardan koptuğum için çok üzgünüm yalnızlığı sevmiyorum,eşim için o kadar çok şeyden vazgeçtimki,vicdanen rahatsız olsamda kaç gündür niye demekten alamıyorum kendimi,bambaşka bir hayatım arkadaşlıklarım sosyal statüm olabilirdi yine eşim aynı kişi olsaydı ama başka şartlar altında,yeni evlendiğimizde biz birbirimize yeteriz demiştik ama yetmiyor demekki,çok idealist bir insanken duygularıma kapılıp tercihimi ev hanımı olmaktan yana kullandım ama böyle gitmeyecek sanırım,mandilin seve seve arkadaşın olurum tabi
yalnız degilsin biz varız...ankara yalniz olanlardan biri de benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?