Yalnızlık duygusu çok kötü

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
118
48
Diğer
merhaba arkadaşlar,birkaç gündür kendimi aslında çok yalnız hissettiğimi anladım,bunun sebebide birlikte gülüp eğlendiğimiz her zaman bana gidip geldiğim yerlerde arkadaşlık eden moralim bozuk olduğunda derdimi anlattığım beraber kpss ye hazırlanıp üniv.mezunu olup işsizliğin ne zor olduğunu anlayıp birbirimize teselli veren iki arkadaşken o arkadaşım şimdi gidiyor benim teşviğimle sınava girdi ve şimdi 4/b li olarak karsa ataması yapıldı,onun adına çok sevindim istediği bişeydi ama beni niye bu kadar yalnızlığa itti gidecek olması bilemiyorum,arkadaşım bekardı ben evliyim bir çocuğum var bizimde bu sene yada seneye eşimin işinden dolayı tayinimiz çıkacak,aklıma o korkunç soru geldi benim eşim var çocuğum var eşim bana yetmiyormu da ben arkadaşıma bu denli üzüldüm,belki bi kız arkadaş başka oluyodur bilemiyorum,belkide yalnızlığı sevmiyorum,bekarken yerinde duramayan çok aktif biriydim şimdi ise sorumluluklarım var ve hiçbir sosyal hayatımız yok diyebilirim,komşularım hep yaşlı akrabalarım ankarada ama bana uzaklar eşimlede herşeyi konuşamıyorum beni hep yanlış anlıyor çabuk kırılıyor bazen imkansızlıklardan dolayı benim mutlu olmadığımı düşünüp kendini üzüyor,zaten ona sevgimi anlatmaya ispatlamaya çalışmaktan yorulduğum için sanırım onunla sohbetten bişeyler paylaşmaktan eskisi kadar keyif almıyorum,kısacası ankaradayım büyükşehirdeyim ama çok yalnızım Allah bugünleride aratmasın ama ne bileyim mutsuzum işte

Seni anlıyorum cnm yalnızlık zor gerçekten...
Aklına gelen soru korkunç değil cnm ,için rahat olsun...
Şimdi sen arkadaşınla konuştuklarını tabiki de eşinle konuşamazsın,erkeklerle dertleşmek ,bayanlarla dertleşmekten farklı epeyce...Çocuğunla da dertleşecek değilsin,küçüktür ,senin bakımına ve ilgine muhtaçtır doğal olarak...
O yüzden arkadaşından ayrıldıktan sonra hissettiklerin çok normal...
Sen de kpss ye hazırlan ,atan ve çalış cnm ,yalnızlığının da mutsuzluğunun da yokolması senin elinde...
Çalışmak en iyisi ...

üzülecek çok önemli bir şey yok ortada aslında..
eşinizle konuşun paylaşın pes etmişsiniz hemencecik siz..
arkadasınız tabi ki atanacak unutmayın ki arkadas vb den önce gelir aile..sonucta eşiniz çocugunuz var sizin..baska arkadaslar bulun ortamınız olsun çıkın dışarı dolaşın en azından onlarla...

yalnız degilsin biz varız...ankara yalniz olanlardan biri de benim :)

canım arkadaşından uzaklaşıyor olman tabi ki seni üzecek .
çünkü sen farketsen de farketmesen de hayatının bir parçası oluyor sevdiğin bir şeyler paylaştığın insanlar..Ve senden uzaklaştıklarında o parçan eksiliyor ta ki yeri başka birşeyle doldurulana kadar.

asla ve asla eşinle karşılaştırma çnkü onun yeri apayrı...sanıyorum hayatınız monotonlaşmış, eşin de sen de gayret göstermiyorsanız elbette mutsuz olursunuz..her günü aynı yaşamak, hedefsiz, hiç değişiklik olmadan yaşamak insanı boğar..

Aile hayatınıza yeni şeyler katın, hergün yaptığınızdan farklı şeyler...Sen ev hanımlığı dışında değişik uğraşlar bul kendine...İllaki yapacak birşeyler bulursunuz...

Ama benim anlamadığım şey neden sevgini eşine ispatlamaya çalışıyorsun, aranızda bir husumet mi geçti?

birkaç aydır bağlama kursuna gidiyorum evde durmayı çok sevmiyorum zaten,burası sincan insanları biraz farklı geliyor bana,geçen yolda yaşlı bi kadın elimde bağlamayla beni görünce sincanda böyle kadınları görmek ne güzel beni mutlu ettiniz teşekkür ederim dedi yani böyle bir yer burası,elimden geldiğince uğraş buluyorum kendime bu arada galiba hamileyim pazartesi günü test yapıp netleştirecem,eşime gelince ben üniversite mezunuyum o lise mezunu olduğu içinmi bilemiyorum hani dolu dolu üniversite yıllarından sonra sürekli düğün borcu eşya ev borcu falan derken rutin bi hayatın dışına beni çıkaramadığını ve bundan dolayıda bir kadının kocasına olan sevgisinin gitgide azalacağını düşünenlerden,birde burcum aslan ve en bariz özelliği lüksede düşkün olması ya ne kadar böyle olmadığımı söylesemde ben senin yerinde olsam bende beni sevmem sana ne yaşatıyorumki der durur şakayla da olsa,o yüzden hep sevgimi ıspatlamak bişeyden şikayet etmemek durumunda bırakıyo beni,işte böyle oluncada araya mesafe giriyo biraz bu da beni yalnızlığa itiyo

seni çok iyi anlayabiliyorum
bu duyguları çoğu zaman bende yaşıyorum
bekarken çok sosyal bir insandım arkadaşlarıma çok bağlıydım hep beraber hareket ederdik ama evlendikten sonra ister istemez koptum hepsinden
hatta geçenlerde kendimi yalnız hissettiğim bi vakit oturup hüngür hüngür ağladımm
eşim de şok oldu :1shok:

canım beniiiiim yaa baştan sona okudum yazdıklarını.. Çok içerledim
ben senin arkidişin olurum kuzum :1hug: sincanı da biliyorum orda yeni bi çevre edinmen pek mümkün değil bence de. Özellikle akranın varsa bile bilmiyorum zor anlaşmak.. Karalamak değil asla niyetim ama koşullar farklı malesef. .

Son düzenleme:
ELİF32 ben hep derim bazen arkadaş akrabadan yakın diye inan vallahi anlıyorum seni ne yazıkki bende kalbalık içinde yalnız hissedenlerdenim ama ne çare bunada alışıcaksın tatlım demesi kolay dediğini duydum gibi ama alışmaktan başka seçeneğin yok BİZLER OLMASAK DÜNYANIN KAHRINI KİM ÇEKECEKTİ acaba diye düşünmeye başladım................

beni anlayan insanların olduğunu bilmek ne güzel...insanı insana bağlayan en güzel şey anlaşıldığını düşünmesi belkide,uzun yıllar arkadşlık ettiğim insanlardan koptuğum için çok üzgünüm yalnızlığı sevmiyorum,eşim için o kadar çok şeyden vazgeçtimki,vicdanen rahatsız olsamda kaç gündür niye demekten alamıyorum kendimi,bambaşka bir hayatım arkadaşlıklarım sosyal statüm olabilirdi yine eşim aynı kişi olsaydı ama başka şartlar altında,yeni evlendiğimizde biz birbirimize yeteriz demiştik ama yetmiyor demekki,çok idealist bir insanken duygularıma kapılıp tercihimi ev hanımı olmaktan yana kullandım ama böyle gitmeyecek sanırım,mandilin seve seve arkadaşın olurum tabi

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım...
kullanıcı adımın altındada yazdığım gibi...
yanlızlık bana göre değil....

canım yalnız değilsin ki,eşin var,onunla arkadaş olmaya çalış,hem yalnız kalmassın,hem de kafanda soru işareti olmaz

tamam canııııım.
olduum bile artık minik bi arkadaşın var :):):)

yalnız degilsin biz varız...ankara yalniz olanlardan biri de benim :)

Ankara da ne kadarda çok yalnız varmış Dün kızılayı dolaşırken halbuki herkesin yanında birilerini gördümnaniknanik asıl yalnız olan benim... oğluşumla dolaşıyoduk gerci yalnız değildim ama...insan kafa dengi birileri olsun oturup iki lafın belini kırmak istiyor ama ..işten gücten sorumluluklardan bunada çok az fırsat kalıyor.

Yani canım bir sen yalnız değilsin bizde varız... oldu olacak bigün buluşalım:teytey:

ankara insanı yalnız yapar, bilirim. sincan kayaş trenine binip eğer oturabilirsen cam kenarına başını da yaslayınca cama tıngır tıngır ömrün geçer gözünün önünden. kızılayda dolaşırken sanki ucuz badiler ya da kazaklar arkadaş olur da hemen onlara sarılırsın, giyim dünyasında ya da zabıtadan kaçanların tezgahında. bir de sosyete pazarı vardır gez gez bitmez de insanın yalnızlığını dindirmez de. ne kötüdür pazarda yalnız gezmek. ne kötüdür öğrencilikte "beraber yemek yiyelim mi? bende para var sana ısmarlayayım?!" demene rağmen reddedilmen ve yalnız yemek yemek (yiyememek)
ah ANKARAAA çok acıttın canımı. çok çektin kaldırımlara gözyaşlarımı.

evet ben de bilirim ankara'da yasamanin yani yalnizligin ne demek oldugunu. burda dogdum buyudum ama asla kabullenemedim. ve kararliyim gidicem burdan insallah. kizlar tez elden bulusalim. ankarayi cekistirip ne kadar kotu bi sehir oldugundan bahsedelim
Elif32 cim ben haftasonlari sincanda calisiorum. ozel bir kursta. bir gun vakit bulup gelebilirsen gorusuruz. her ne kadar semte ve sehre gore genelleme yapmak taraftari degilsem de, sincan insani beni bunu yapmaya mecbur birakti. 2.5 ay sonra pes ettim. gercekten alisik deilsen zor. kendini uzme. hicbirsey icin gec deil. kendinden vazgecme ki esinden de gecmeyesin...

ANKARALI BAHTI KARALI amanın tövbe tövbe kızlar bu laf gerçek heralde ŞAKA YAPMAYA ÇALIŞIYORUM kızmayın biraz gülelim istedim ama ne derece başarılı olduğum tartışılır

kk buluşmalarına gelin ankaranın yalnız bayanları.
ben arada katılıyom buluşmalara.

wallahi buluşalım kızlar. ..
Bende okul bitikten sonra Ankara ya döndüm.
İş hayatı şu bu derken yalnızlaştım iyice. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…