Yalnızlık gibi bir derdim var :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailen nerede yaşıyor ?
Tekmi kalıyorsun ?
Kaç yaşındasın ?

Bu kadar umutsuz olman iyi değil.
Hayata daha güzel bakmalısın.
Çok şükür bir işin var sıcak bir yuvan var.
Ne insanlar var yanında onca insan var ama gel görki hepsi çıkarcı.
Neler duyuyoruz akşama kadar bence bu kadar kendini üzme.
Ve unutma cebindeki para en iyi dosttur.
haklısınnn para en gerçek dostmuşş bunu çok iyi anladım ve bunu farketmem geç oldu kafam dank etti şimdiler de daha dikkat ediyorum harcamalarıma.. inşallah bende olumlu bakıp düünebilirim dua edin lütfen..

aramaktan vazgeçtiğin anda bulacaksın.

böyle şeyler genelde vazgeçtiğinde çıkıyor insanın karşısına.

aramıyorsun aramıyorsun ama çevrendekiler hatırlatıyorsana iş ark. ünv arkadaşların akrabların hepsi bi laf sokma yarışında biri var mı biri varmı sanki bazen acıyan gözlerle bana baktıklarını falan düşünüyorumm halbuki ben hiç böle olacağını düşünmemiştim hayatın gerçekelri bu olsa gerek bir dengesi olmadı şu hayatın hep eksik kaldı bişiler ünv okurken gözünü dört açan diyen kendine uygun insnalarla arkdaşlık yap diyen kimse olmadı yanımdatek düüşündüğüm şey şu işmi bi elime alayım şu hayatımı bir kurayım idi . ailemde babam çok sorun çıkaran biriydi huzurlu bir aile ortamında büyüdüğümüzü söleyemem bazen bunlarında üzerimde olumsuz bir hava oluşturduğunu düşünüyorum mesela bu kadar yalnız olmamı hep ailem sebeb oldu hiç sosyalleşmemizi istmediler hep içine kapanık yetiştik büyüüdük hiç gözümüzü açmadılar ünvd ede ise bir tan sevgilim oldu oda baskıcının tekiydi ailemden farklı değildi bu günlere geldik artık kimse yok yanımda ....

aramıyorsun aramıyorsun ama çevrendekiler hatırlatıyorsana iş ark. ünv arkadaşların akrabların hepsi bi laf sokma yarışında biri var mı biri varmı sanki bazen acıyan gözlerle bana baktıklarını falan düşünüyorumm halbuki ben hiç böle olacağını düşünmemiştim hayatın gerçekelri bu olsa gerek bir dengesi olmadı şu hayatın hep eksik kaldı bişiler ünv okurken gözünü dört açan diyen kendine uygun insnalarla arkdaşlık yap diyen kimse olmadı yanımdatek düüşündüğüm şey şu işmi bi elime alayım şu hayatımı bir kurayım idi . ailemde babam çok sorun çıkaran biriydi huzurlu bir aile ortamında büyüdüğümüzü söleyemem bazen bunlarında üzerimde olumsuz bir hava oluşturduğunu düşünüyorum mesela bu kadar yalnız olmamı hep ailem sebeb oldu hiç sosyalleşmemizi istmediler hep içine kapanık yetiştik büyüüdük hiç gözümüzü açmadılar ünvd ede ise bir tan sevgilim oldu oda baskıcının tekiydi ailemden farklı değildi bu günlere geldik artık kimse yok yanımda ....

soran olduğu zaman : '' daha o şerefe nail olacak birini bulamadım, fazla seçiciyim '' deyip geçiştir.
kimseyi ilgilendirmez senın özel hayatın.

sen mıllete bakma , derler hemde neler neler neler...

nışanlanırsın; ''evlilik ne zaman? ''derler
evlenirsin ; ''çocuk ne zaman ?''derler
çocuk olur; '' 2.çocuk ne zaman? ''derler
bu durum ölene kadar sürer yani. en iyisi pek takmamak veya anlayacakları dilden konuşmak

aramaktan vazgeçtiğin anda bulacaksın.

böyle şeyler genelde vazgeçtiğinde çıkıyor insanın karşısına.

Suriye aynen katılıyorum, böyle şeyler aramakla yada beklemekle olmuyor, gerçekten de bi anda vazgeçtiğinde çıkıyor karşına, bu her konuda geçerli, beklenti içinde olmayacaksın, bak o zaman nasıl oluyor, hayatın karşımıza nerede ne zaman ne çıkaracağı hiç belli olmaz, ben bunu bizzat yaşadım ve gördüm, çoğumuz da görmüştür, yaşamıştır zaten.:31:

Suriye aynen katılıyorum, böyle şeyler aramakla yada beklemekle olmuyor, gerçekten de bi anda vazgeçtiğinde çıkıyor karşına, bu her konuda geçerli, beklenti içinde olmayacaksın, bak o zaman nasıl oluyor, hayatın karşımıza nerede ne zaman ne çıkaracağı hiç belli olmaz, ben bunu bizzat yaşadım ve gördüm, çoğumuz da görmüştür, yaşamıştır zaten.:31:

hatta bir kısmetin varken, diğeri bıle çıkıyor:1::1:

beklemıyorsun ya? illa olacak :)

Karşıma iyi insan çıkmıyor diyenleri gerçekten ş,,mdi şimdi anladım bir insanı kızın karşısında kaç tane insan çıkabilriki çevresi yoksa ailesi tutucu olduğu için çevre yapmasını istemediyse akraabsında vs.indede uygun insan bulunmuyorsa nerde karşılacaksın otobüste minibüste metroda tramvayda falan mı önüne gelen internetten evelenir oldu kednime kişileiğime bakıyorum çoğu kişden dürüst sadık fedakar olacak bir insanım yetrki sevgi olsun diyorum çevremdekilerede bakıyorum sevgi falan ha getire arabsı var mı evi varmı işi varmı hoooppp geliri iyi 5 ay nişan 8. ay düğün ya bende bir sorun var anlamıyorumm............. bu işlerde insanların aracılığı çok önemliymiş ama unutmayın insanlar sizin iyiliğinizi istemiyorsa çok taş koyan oluyor....

Bıraktım saldım kendimi ne kendime ne sağlığıma dikkat ediyrum günü yaşamıyor günü tüketiyorum sanki yaş önemli değildi benim içn onu bile dilim varmı sanki çok yaşlandım hayır ya diyrum bu hayat değüişcek yada ben değişeceğim böle nasıl geçeicek hayat yüzüm gülmez oldu....

Bıraktım saldım kendimi ne kendime ne sağlığıma dikkat ediyrum günü yaşamıyor günü tüketiyorum sanki yaş önemli değildi benim içn onu bile dilim varmı sanki çok yaşlandım hayır ya diyrum bu hayat değüişcek yada ben değişeceğim böle nasıl geçeicek hayat yüzüm gülmez oldu....

sen , cidden aramaktan vazgeçeceksin
söz mü?

beynınde de aramayacaksın ama?
etkıye tepkı meselesı, evren bazen bazı şeylerin tersını verıyor insana.

ilk kural : aramıyorsun, kafana takmıyorsun, ara sıra arkadaş ortamına katılıyorsun:34:

Canım, hayatı akışına bırak, planlama, hayatı planlarsan olmaz, mutlaka bozulur çünkü o plan, bırak, hayat nasılsa öyle yaşa, anı yaşa, ilerisini düşünme, kendin için yap bunu, çok fazla düşünüyorsun, ama olmaz, her zaman her şeyi çok fazla düşünemezsin.

Canım, hayatı akışına bırak, planlama, hayatı planlarsan olmaz, mutlaka bozulur çünkü o plan, bırak, hayat nasılsa öyle yaşa, anı yaşa, ilerisini düşünme, kendin için yap bunu, çok fazla düşünüyorsun, ama olmaz, her zaman her şeyi çok fazla düşünemezsin.

düşüne düşüne hasta olcam diye korkuyorumm saçlarımı dökülüo bakımsızlaşıyrum gözlerimin altı şişiio kimin için çalışıyorum ne için çalışıyorum diye sorguluyorum durup durup bu duruma düşeceğimi hiç ummazdım halbuki işe girene kadar tek hedefim idelaim buydu ..Allhım affetsinn..

acele etmeyee tmeye vakit geldi geçio takılmıyorsun ama çevrendi insanlar kendisi içn kararlar alıp yoluna bakarken kör topal sen birşeyleri yoluna koyamamaış olduğunu görünce i,şin ailenin çevrenin tanıştırmalarını kalmış gibi gözüküo halnnbuki ünv. iken yatırımı bu işleri yapanlar şuan meyvesini yiyor hayatlarındaki insanlarla yaşamlarını birleştiriyorlar ben sadce işe eğitime verdim kendimi gözü bi açtım ki kimse yok yanımda çevremde.....:((

haklısın benim yaşıtlarım evlendi çoluk çocuğa karıştı benim sevdiğimi ailem istemiyo bnde başkasını istemiyorum.dışardan bakanlar da kız kurusu gözüyle bakıyolar enteresan bi durum can sıkıcı

benim kimim kimsem yok hatta telefonuma günaydın mesajı atacak kimsem yok sevdiğim erkek ise terk etti yapayalnız kaldım bu hayatta kimsesiz :14:

Son düzenleme:
yaklaşık 2 yıldır evliyim gurbetteyim ailemden kimse yok, 3 eltim var fakat onlarında çocukları var,bilirsiniz biraraya gelince çocuk muhabbetleri oluyor ve bu beni ciddi anlamda sıkıyorrrrr çünkü benim çocuğum yok henüz,pişik kremleri,mama markaları,çocuk için evde yapılan çorbalar harbiden nefret geldi bana,dolayısıyla uzak duruyorum ama kafama göre bir arkadaşım yok bu beni çok üzüyor ne biliyim beraber yemeğe çıksak,alışveriş yapsak,karşılıklı kahve içsek,birbirimize kitap önersek,sinemaya gitsek......beraber sosyalleşebileceğim dertlerimi anlatabileceğim bir dostum olmasını çok isterdim bir dostum var ama oda uzakta ahh ahh keşke benim gibi bana benzeyen biri çıksa karşıma valla anası olurum,bacısı olurum ne biliyim güveneceği bu dünyada tek insan olurum dostum için :(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X