Yalnızlık gibi bir derdim var :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaklaşık 2 yıldır evliyim gurbetteyim ailemden kimse yok, 3 eltim var fakat onlarında çocukları var,bilirsiniz biraraya gelince çocuk muhabbetleri oluyor ve bu beni ciddi anlamda sıkıyorrrrr çünkü benim çocuğum yok henüz,pişik kremleri,mama markaları,çocuk için evde yapılan çorbalar harbiden nefret geldi bana,dolayısıyla uzak duruyorum ama kafama göre bir arkadaşım yok bu beni çok üzüyor ne biliyim beraber yemeğe çıksak,alışveriş yapsak,karşılıklı kahve içsek,birbirimize kitap önersek,sinemaya gitsek......beraber sosyalleşebileceğim dertlerimi anlatabileceğim bir dostum olmasını çok isterdim bir dostum var ama oda uzakta ahh ahh keşke benim gibi bana benzeyen biri çıksa karşıma valla anası olurum,bacısı olurum ne biliyim güveneceği bu dünyada tek insan olurum dostum için :(((
seni çok iyi anladım inşallah seninde benimde yanımıza karşımıza böyle insanlar çıkar da bizde b u yalnızlıktan bir nebze olsun uzaklaşırız .. bakalım gün doğmadan neler doğar...:emir_bebek::emir_bebek:

yaşın kaç ki kendine kız kurusu diyosun.
böyle düşünme, zamanı gelmemiştir daha. sevgli arayarak kendini yorma. insan mutluluğu kendi içinde de bulabilir bence. ve en önemlisi de dua et.

Vaktin oluyorsa işten eğlenceli kurslara katılabilirsin çevre edinmen daha kolay olur kim bilir hayatının aşkıda oralarda biyerde saklıdır :1:

Vaktin oluyorsa işten eğlenceli kurslara katılabilirsin çevre edinmen daha kolay olur kim bilir hayatının aşkıda oralarda biyerde saklıdır :1:
tşk ederim.. düşünce ve fikirlerin için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X