- 30 Mart 2022
- 5
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi hercaimenekse16
-
Hayat ev işi yemek hazırlığıyla geçiyo diyosanız demek ki arkadaş edinebileceğiniz durumlar oluşturmuyosunuz kendinize. Eşinizin arkadaşları veya kızınız okula gidiyosa, oradaki velilerle tanışabilirsiniz. Yakınlarınızda hobi kursları varsa kayıt olabilirsiniz. İlla düzenli gidip saatler geçirmeniz gerekmez ama yeni insanlar tanıma fırsatı edinirsiniz. Belki kızınız bir kursa başlar, ordan velilerle tanışırsınız. Gönüllü olarak yardım kuruluşlarına katılabilirsiniz mesela. Yine düzenli gitmeniz gerekmez. Yeni ortamlara girmezseniz arkadaş da bulamazsınız çok normal.iyi günler
ilk kez hissettiklerimle ilgili forumda yazıyorum, iyi bir işim var ve kendine göre güzel sayılabilecek biriyim. Ancak ne bir arkadaşım var ne yakınım. Evliyim bir kızım var fakat evin işi yemek hazırlığı vs hayat bunlarla ve telaşla geçiyor çok çaresiz hissediyorum
Merhaba diyebilirsiniz onlarda alisir zamanla ,genelde bu tarz seyleri herkes karsidan bekliyor ..guven ve samimiyet zamanla oturur baslangic yapmis olursunuzdaha bir bucuk yaşında kreşe gitmiyor henüz, söyledikleriniz cok mantıklı ama binada kimse kimseye selam vermiyor selam vermek icin bakıyorum başını eğip geçiyor insanlar
Coronayla birlikte yalnızlık hissimi artı banami öyle geliyor ama çok sık duyar oldum.
Evet malesef.Bütün sosyal dengeleri mahvetti maalesef
Evet malesef.
Kalabalık ortamlarda bunalıyorum
Ki mesela avm gezmek hobimdir
Birşey lazım oluyor kafamda kurmaya başlıyorum gidicem, arıcam, denicem, olmicak bidaha denicem o sıra heryer insan. Gitmeden daralıyorum. Boşver en iyisi online sipariş verim gelsin diyorum en sonunda. Ciddi psikolojimi bozdu. Ki ben öyle tatilinde bile 30 dk olsun avm, mağza gezen biriydim.
Spora gidicem salonda kalabalıkmıdır, havuza gidicem kalabalıkmıdır diye düşünmekten kafayı yicem. Maske kalktı ama takmasam kendimi çıplak gibi hissediyorum
Kendi kendine yetmeyi, mutlu olmayı öğrenmelisin.arkadaş olayını geç. iş yerinde hiç kimseden arkadaş olmuyo maleaef. Bide lise yada üniversite yıllarında ki arkadaşlıklar gerçek arkadaşlık sonrası yalan dolan kıskançlık fesatlık o yğzden kzınla eşinle ve evible mutlu ol kendi kendine yetmeyi öğren Sana bişey söyliyimmi bende aynı senin gibiyim inaniyi günler
ilk kez hissettiklerimle ilgili forumda yazıyorum, iyi bir işim var ve kendine göre güzel sayılabilecek biriyim. Ancak ne bir arkadaşım var ne yakınım. Evliyim bir kızım var fakat evin işi yemek hazırlığı vs hayat bunlarla ve telaşla geçiyor çok çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?