- 5 Ekim 2025
- 26
- -15
- 1
- 27
- Konu Sahibi kendine ozgu
lglglf beraber mi yatıyoruz?? ne kadar iddialı ve kesinkes konuşmalar yaKesin kendi içinde yaşıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lglglf beraber mi yatıyoruz?? ne kadar iddialı ve kesinkes konuşmalar yaKesin kendi içinde yaşıyorsun![]()
Bence senin sorunun evlilik değil annenin yanliz kalmasi onu terketmissin gibi suçluluk duygusu geliştirmişsin bu yüzden böylesindişe değen şeyler değil
kocamla aram kötü değil. seviyoruz birbirimizi. evlilik yorucu, kolay mıydı herkese gerçekten ya? herkes bir gün her şeyi üstlendi ve yaşamaya mı başladı? bocalamak veya farklı şeyler hissetmek neden böyle anormal karşılanıyor
Duygularımızı yansıttığımız yer ya evimiz. Siz bu kadar bunalmışken eşinize nasıl yansıtmayacaksınız? Herkes evlilik insanı olacak diye bir kural yok. Ama ailesine bu kadar bağımlı insanlar da evlenip karşısındakini darlamamalı. Bu kadar mutsuzsanız boşanmak da bir seçenek.lglglf beraber mi yatıyoruz?? ne kadar iddialı ve kesinkes konuşmalar ya
Evet katılıyorumEvlenmeden önce temizlik ve yemek ile uğraşmıyo muydu 20 yaşında değilmiş ki 27 yaşında koskoca kadınçocuk yoksa temizlikte yemekte ne var iki kişi, hele yeni evliyken zevkle yapılıyor. Aç karnını doyurcan yani bunları tek yaşayan biride düşünüyor, yapıyor.
Bi erkeğin evlenipte anam anam diye ağlaması,bir şey olsada anamda kalsam diye düşünmesi ne kadar iticiyse kadın içinde itici buluyorum
Zamanla alışırsınız kendinize yüklenmeyin. Hissettikleriniz normal. İnsanlar yadırgamış ama büyük bir değişiklik şu an yaşadığınız. Zamanla adapte olursunuz.2 aydır evliyim ve anneme cok yakın oturuyorum. Babam ben cocukken vefat etti, dogal olarak anneme düşkünüm. Evlendim ve gece annemi, orada bıraktıgım kedimi özledigim icin ağladım. Hala bazen ağlayasım geliyor. Eski hayatımı cok özlüyorum. Orada onun ve kardeşimin yaşadığını biliyorum, hayat devam ediyor ama o evde ben yokum. Bok gibi bir his. Esimin bir işi çıksa da, gitsem/bir durum olsa da kalsam diye bakıyorum. Hayat konforum aile evinde daha iyiydi, sorumluluklar/yaşam telaşı da felaket bunaltıyor. Rahat battı sanırım diyorum. Aslında dağ kadar borcumuz da yok, klasik herkesinki gibi kredi kartları. Refah seviyem düştü yine de tabi. Böyle şeyler görmediğim için bunalıyorum. Doğru kişi mi, doğru mu yaptım diye düşünüyorum hep. Boşansam ilk düşüncem eski odama kavuşacağımı bilmek sanki.
Daha çok yeni evliliğiniz alışacaksınız hatta öyle bir alışacaksınız ki evinizden başka yerde kalmak size zulüm gelecek. Aile elbet kıymetlidir ama sevdiğin adamla kurduğun yuvanın dünyada eşi benzeri yoktur, zamanla anlayacaksın. O zamana dek durumu dramatize etmemeye bak, ilk yıllar evliliğin en tatlı zamanlarıdır kaçırma böyle düşüncelerleesim mutsuz değil ki. ona yansıtmıyorum, olan içimde oluyor
herkesbu kadar yorucu olacağını kim bilebilir ki?
Vay be , kimlerden öğüt dinler oldukHâlâ insanların büyük bir kısmı ilk ilişki için evlenmeyi bekliyor.eee 19,20 yaşında evlenenle 30 yaşında evlenen bir mi? O yaşa kadar kullanılmayan sistem köreliyor.kadinlarda da bastır bastır vücut o bölgeyi psikolojik olarak reddetmeye başlıyor.dikkat ettiysen vajinismus konularında hiç sevgilim falan demezler hep yeni evliyim derler.ülkede 10 konudan 10 u da değişti bizimkiler hâlâ evlenmeden yapmam diyor.yapanı ayıplıyor.sonra 30 yaşı nda evlenip iktidarsız kocaya düşüp, ya da kendi yapamayıp adam gibi cinsel hayat yaşayamadan ölüp gidiyor çoğu insan.bebeği de tüp bebek yapıyorlar bitti gitti.aslında önemli bir toplumsal sorun.
Ben de çok özlemiştim , eski yatağımı eski evimin sokağını , geçecek zamanla , normalsin korkma :)evime yani. odam, evim. eski yaşam alanım
Özlemen çoook normal bir şey bende aileme yakın oturuyorum ve ilk evlendigimizde sürekli annemi özledim diye ağlıyordum sonra eşimle yürüyüş yapar gibi çıkıp annemlere gidiyorduk özlüyorum diye. Ama uzun süre bende ağladım bu normal ama yine de bosanmayi düşünmedim refah seviyem benim de düştü evlenince bu arada ama yine bosanmayi düşünmedim şuan bunu düşünmen pek sağlıklı değil aileni özlediğin zaman eşinle bir şeyler yapmayı ve aileni bir süre aklından çıkartmayı dene. Şimdiden bosanmayi düşünürsen ilerde daha büyük sorunlar yaşadığınız zaman ne olacak?2 aydır evliyim ve anneme cok yakın oturuyorum. Babam ben cocukken vefat etti, dogal olarak anneme düşkünüm. Evlendim ve gece annemi, orada bıraktıgım kedimi özledigim icin ağladım. Hala bazen ağlayasım geliyor. Eski hayatımı cok özlüyorum. Orada onun ve kardeşimin yaşadığını biliyorum, hayat devam ediyor ama o evde ben yokum. Bok gibi bir his. Esimin bir işi çıksa da, gitsem/bir durum olsa da kalsam diye bakıyorum. Hayat konforum aile evinde daha iyiydi, sorumluluklar/yaşam telaşı da felaket bunaltıyor. Rahat battı sanırım diyorum. Aslında dağ kadar borcumuz da yok, klasik herkesinki gibi kredi kartları. Refah seviyem düştü yine de tabi. Böyle şeyler görmediğim için bunalıyorum. Doğru kişi mi, doğru mu yaptım diye düşünüyorum hep. Boşansam ilk düşüncem eski odama kavuşacağımı bilmek sanki.