Yalnızlık hissi

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.352
4.857
373
Kızlar herkese iyi aksamlar.kimseye itiraf etmek istemesemde kendimi cok yalniz hissediyorum uzun bir suredir.ama bu aile,sevgili manasinda değil.şöyleki sanki hiç arkadaşım yokmus gibi sanki kimse benle gorusmek istemiyo gibi bir dusunce icindeyim.cok yakin arkadaslarimla kustum bundan belli bir zaman once belkide bu Yuzden bilmiyorum ama suan yakın diyebiliceim hicbi arkadasim yokk.insan sadece ailesiyle ya da sevgilisiyle olamaz yani arkadaslari da olmali diye dusunuyorum ama benim en fazla 2 3 tane arkadasim diyebiliceim insan var onlarlada kirkyilda bir gorusuyorum

Kızlar herkese iyi aksamlar.kimseye itiraf etmek istemesemde kendimi cok yalniz hissediyorum uzun bir suredir.ama bu aile,sevgili manasinda değil.şöyleki sanki hiç arkadaşım yokmus gibi sanki kimse benle gorusmek istemiyo gibi bir dusunce icindeyim.cok yakin arkadaslarimla kustum bundan belli bir zaman once belkide bu Yuzden bilmiyorum ama suan yakın diyebiliceim hicbi arkadasim yokk.insan sadece ailesiyle ya da sevgilisiyle olamaz yani arkadaslari da olmali diye dusunuyorum ama benim en fazla 2 3 tane arkadasim diyebiliceim insan var onlarlada kirkyilda bir gorusuyorum

çok insandansa gerçek dost daha değerlidir. çevrende 20 kişi olacağına sırtını dayayabileceğin 3-4 kişi daha iyi.. ama onlarla da çok nadir görüşüyorum demişsin. bence biraz senden kaynaklı. insanlarla arana duvar ören bir yapın olabilir mi?

Yani derdim şu ki sanirim sucu birazda kendimde aramaliyim.insanlari kendimden ben uzaklastirdim belki .yani oyle cok dost olamadim insanlara yani bilmiyorum.ve suan cidden arkadasm olmamasinin yalnizligi icindeyim.benle ayni duygulari yasayaniniz var mi kendimi kotu hissediyorum.yani mesela disari cikmak istiyorum cikabilceim iki tane insan var en fazla yani onlarla da oyle yedigim ictigim ayri gitmez seklinde de degil.ayda 1 falan gorusuyorum.

Canım ne kadar samimi arkadaşlar edindiysem o kadar darbe yer gibi oldum.
Erkenden farkettimde hemen döndüm yani.
Bi tanesi resmen erkek arkadaşıma aşıktı ve gizlice ayırma çabaları içindeydi şeytanın teki.
Ben o yüzden hiç arkadaş tutmam.
Çokta gereli görmüyorum.
Ayda 1 belki bi tanıdığımla görüşür muhabbet ederim o kadar.
Teyzelerim genç ve annemle daha çok dertleşirim.
Zaman zaman benimde aklıma geliyor o yalnızlık duygusu ama en güzeli bu gerçekten bunun bilincindeyim.

Çok iyi anlıyorum seni.Ben de arkadaşlarımı başka bi şehirde bırakıp geldim.Evliyim,eşimle mutluyum.Sağolsun benimle de ilgilenir,gezdirir ama arkadaş olayı bir başkaymış.Çok arıyorum kankalarımla takılmalarımızı :43:

Canım ne kadar samimi arkadaşlar edindiysem o kadar darbe yer gibi oldum.
Erkenden farkettimde hemen döndüm yani.
Bi tanesi resmen erkek arkadaşıma aşıktı ve gizlice ayırma çabaları içindeydi şeytanın teki.
Ben o yüzden hiç arkadaş tutmam.
Çokta gereli görmüyorum.
Ayda 1 belki bi tanıdığımla görüşür muhabbet ederim o kadar.
Teyzelerim genç ve annemle daha çok dertleşirim.
Zaman zaman benimde aklıma geliyor o yalnızlık duygusu ama en güzeli bu gerçekten bunun bilincindeyim.

Aynen canim bende cok darbe ywdim yani en zor zamanlarimda yanimda olmadilar sonrasinda da ben istemedim onlari haliyle.simdide kimseyle okdar yakin olamiyorum bilmiyorum belkide yakin olmak istemiyorum yani

Çok iyi anlıyorum seni.Ben de arkadaşlarımı başka bi şehirde bırakıp geldim.Evliyim,eşimle mutluyum.Sağolsun benimle de ilgilenir,gezdirir ama arkadaş olayı bir başkaymış.Çok arıyorum kankalarımla takılmalarımızı :43:

Sen ama elinde olmayan sebeplerden dolayi arkadaslarindan ayrilmissin benim oyle degilki.yani tabiki sanslisin esin seninle ilgileniyo ama insan arkadasta ariyor dimi yani

Aynen canim bende cok darbe ywdim yani en zor zamanlarimda yanimda olmadilar sonrasinda da ben istemedim onlari haliyle.simdide kimseyle okdar yakin olamiyorum bilmiyorum belkide yakin olmak istemiyorum yani

Boşver en güzeli bu canım ..

bende var cancağzım. var etrafimda sevdigim arkadaslarim ama sık sık gorusemeyiz.Ama sukur
1 tane kardes gibi 15 yila askin dostum var.bi kac yil once etrafimda zilyon insanlar vardi. ha deyince hadi derlerdi.hic bis vaktim olmazdi iyiydi guzeldi ama yas ilerliyince istemeden filtre yapiyosun cevrene davranislarada yansiyo demekki uyumsuzluk neticesi sayili insanlar oluyo..Bende kendimi bazn cok yalniz hisediyorm.bn kafa dinlemeyi bile sevmem o derece yani..Arkdslk onmli cidden ama kazik atmicak insanlarla arkdslk etmeyi tercih ediyorum.oyuzden cevrem daraldi.

Bende çok yanlızım artık hiç kimseye de güvenmiyorum herkes sırtımdan vurdu beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende var cancağzım. var etrafimda sevdigim arkadaslarim ama sık sık gorusemeyiz.Ama sukur
1 tane kardes gibi 15 yila askin dostum var.bi kac yil once etrafimda zilyon insanlar vardi. ha deyince hadi derlerdi.hic bis vaktim olmazdi iyiydi guzeldi ama yas ilerliyince istemeden filtre yapiyosun cevrene davranislarada yansiyo demekki uyumsuzluk neticesi sayili insanlar oluyo..Bende kendimi bazn cok yalniz hisediyorm.bn kafa dinlemeyi bile sevmem o derece yani..Arkdslk onmli cidden ama kazik atmicak insanlarla arkdslk etmeyi tercih ediyorum.oyuzden cevrem daraldi.

Benimde cok yakin arkadaslarim vardi senin bahsettigin gibi kardes gibi.ama hep kazik yedim hep kazik yedim.bu yuzden midir bilmiyorum artik kimseye de guvenemiyorum yani.yine de sizler gibi yazan arkadaslar sayesinde mutlu oldum suan😁

Bende çok yanlızım artık hiç kimseye de güvenmiyorum herkes sırtımdan vurdu beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim benim aynen en yakin arkadaslarim kardesm dedim herseyim dedim herzaman yanlarinda oldum iyi kotu her zaman icim cok rahat kendi adima.ama ayni seyi onlarda goremedim.hep kazik yedim hep kazik ve biktim bu durumdan

Valla artık tecrübe edindim ki, dost most hikaye. İnsanlık önemli olan.
Dost dediğin arkanı döndüğün an seni silebiliyor
Yani dost sadece bir terimden ibaret..
İnsan olan, karakterli olan senin yanında kalıyor
Önemli olanda doğru insanı bulabilmek...

Bende bu aralar yalnız kalmak istiyorum (bunalımamı girdim nedir) kapı çalıyo açmak istemiyorum,kimseyle konuşmak istemiyorum kimse gelmesin, çağırmasın,konuşmasın istiyorum

Zaten öyle aman aman da arkadaşım yok 3 bilemedin 4 tane
Eleye eleye okadar kaldılar.
Can-ciğer kuzu sarması hiç arkadaşım olmadı olucaktı hatun şizofren çıktı:37:
ondan sonra dahada korktum

kafam böyle daha rahat ama niye üzülüyosun bakim sen

Bende seninle ayni durumdayim. Bir zamanlar cok sevdigim arkadaslarim vardi. Simdi bir tane bile yok. Cam dostum dedigim insanda ne arar ne sorar. Sevgili yspincs tekmeyi atti gibi oldu. Dedigin gibi disari cikmak istesem kimseyi bulamiyorum. Sucu kendinde arama ! İnsanlar zalim

Valla artık tecrübe edindim ki, dost most hikaye. İnsanlık önemli olan.
Dost dediğin arkanı döndüğün an seni silebiliyor
Yani dost sadece bir terimden ibaret..
İnsan olan, karakterli olan senin yanında kalıyor
Önemli olanda doğru insanı bulabilmek...

Dost evet artik gercekten imkansizz.ben sorun bende sadece benm basima geliyo boyle seyler saniyodum ama goruyorumki yalniz degilim kizlar 😬

Bende bu aralar yalnız kalmak istiyorum (bunalımamı girdim nedir) kapı çalıyo açmak istemiyorum,kimseyle konuşmak istemiyorum kimse gelmesin, çağırmasın,konuşmasın istiyorum

Zaten öyle aman aman da arkadaşım yok 3 bilemedin 4 tane
Eleye eleye okadar kaldılar.
Can-ciğer kuzu sarması hiç arkadaşım olmadı olucaktı hatun şizofren çıktı:37:
ondan sonra dahada korktum

kafam böyle daha rahat ama niye üzülüyosun bakim sen

Yaaa baslarda bende cok rahattim amann napcamm dostu fln diodum hala da oyle diorum aslinda dostum olmasin ama arkadasta yok yani 2 3 tane onlarlada dedigim gibi kirk yilda bir.insan cani skiliyo bi cikalim gezelim oyle biri yok gibi hayatimda anlatabiliyo muyum kuzum

Bende seninle ayni durumdayim. Bir zamanlar cok sevdigim arkadaslarim vardi. Simdi bir tane bile yok. Cam dostum dedigim insanda ne arar ne sorar. Sevgili yspincs tekmeyi atti gibi oldu. Dedigin gibi disari cikmak istesem kimseyi bulamiyorum. Sucu kendinde arama ! İnsanlar zalim

Sevgilim ruyamdan tam anlamiyla beni anlattin suan bu kadar mi olur yaaaa😔

Back
X