Yani biraz oyle de denebilir. Tesekkurler yorumunuz icin. Fikirleriniz degerliAz öz arkadaş kavraminiz var gibi anladim. İnsanlara şans vermezseniz samimi olup olmadigini bilemezsiniz.
Samimi oldugunuz arkadaslarinizla bu samimiyet bir anda gelismedi.
Tanismasaydiniz belki de onlarla hiç samimi olmayabilirdiniz.
Yüzeysel arkadasliklarla baslayin sonra samimiyet gelistirirsiniz.
Herkesle de samimi olmaniz gerekmiyor bence.
Ben üniverstedeyken çok arkadaşim vardi, az kismiyla hala görüşüyorum yüzyüze olmasa bile telefonla iletisimi surdüruyoruz samimiyetimiz çok pekişti. Bazilarini ise sadece hatirliyorum.
Düşündügünüz gibi çok da zor degil samimiyet kurmak. Siz kendinizi bir açin bir adim atin gerisi gelecektir.
Yok gormuyoruzUniversitede yüz yüze egitim görmüyor musunuz suan?
O zaman cok normal evdeyken yeni arkadaş edinemezsiniz ki. Ne zaman ki hersey düzelir okula başlarsınız veya iş hayatına başlarsınız o zaman yeni arkadaşlıklar edinirsiniz merak etmeyinYok gormuyoruz
Evet aynen oyle.. Ben de bu sekilde hissediyorum ama iste eskiler de geri gelmiyor yani bu mumkun degilNedenini bilmiyorum ama yeni tanıştığım insanlarla her şeyimi anlatacak kadar samimi bulmuyorum.
Mesela bende mahalle ortamında büyüdüm çocukluk arkadaşlarımın ve lise arkadaşlarımın yeri bende çok farklıdır sonradan edindiğim arkadaşlıklar okadar sağlam olmuyor. Aslında oluyor ama onlara herşeyimi anlatamıyorum güvenmediğim için değil de herşeyimi yıllardır bilenler beni çok çok iyi tanıyorlar ve beni tanıyarak yorum yapıyorlar ama sonradan arkadaş olduklarim öyle olmuyor onlar kendilerine göre "acaba şu yüzden mi böyle düşünüyorsun" diyorlar ama en yakın eski arkadaşlarım öyle değil onlar beni tamamen bildikleri için yorumları da altın vuruş oluyor...
Yani hep bir eskileri arama onlara bir özlem duyuluyor.
Evet malesef ki mümkün değil ben liseden arkadaşlarımla aynı şehirdeyim oyuzden eskilere özlem pek duymuyorum.Evet aynen oyle.. Ben de bu sekilde hissediyorum ama iste eskiler de geri gelmiyor yani bu mumkun degil
O kadar güzel anlatmişiniz ki tam da dedginiz gibi oluyor gerçekten.yediginin içtiginin ayri gitmedi insanlar,yillarini verdigin insanlar bi bakmissin çogu gun aklina bile gelmiyor cunku hayatin degisiyor mecbur kaliyorsun mecburiyetten,şartlarinda n dolayi gorusemiyorsunŞahsi fikrim üniversiteye geçince lise arkadaşları ile, iş hayatına geçince üniversite arkadaşları ile ister istemez yakınlık azalıyor. Çünkü hayatımız değişiyor çevremiz değişiyor her şeyimiz değişiyor. Arkadaşlıkların bazıları kopuyor bazıları devam ediyor. Günlük kargaşanın içinde hayata adapte olmak bu değil midir ? İşyeri değiştirince bile eski iş arkadaşları ile olan samimiyet azalıyor bence.
Bana çok normal geliyor.
Yüzyüze eğitime geçince yeni çevrenizi ve yeni arkadaşlıklarınızı kurarsınız bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?