- 21 Ağustos 2018
- 49
- 46
- 3
- 31
- Konu Sahibi attorneyatlaw
-
Doğru olan bu gibi... yani normal bir insanın hayatında daima birisi olmasi gerekmez..öyle bir noktaya geliyim ki kimse uzmeye tenezzül etmesin kimseye eyvallahim olmasın. Duygusallik tan arınmak kısaca.Böyle herşeyden ve herkesten kaçıp kendinizi yalnızlaştırma düşüncesi çokta doğru değil bence
Teşekkür ediyorum içten mesajınız için. Ne kadar süre içinize kapandıniz size göre ne kadar süreden sonra tehlike oldu?Herkesten uzaklaşıp yalnız kalmak iyi gibi görünse de bı süre sonra sorun yaratiyor. Bende öyle derdim yalnız kaldıkça daha çok bunalıma girdim. Kimsenin sevgisine ihtiyacım yok kimse olmazsa da yaşarım diyodum ama inanın öyle olmuyor. Bir süre sonra insan kendinden yoruluyor sessizlikten yoruluyor. Tabi bu benim nacizane fikrim. Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ediyorum..Boşver bilmek lazım o zaman
Kaybedecek neyim var diyebilmek
Yaptıklarından emin isen sağlam adımlarla yürüyebilirsen o zaman kimseye tenezzül etmez ve kırılmama üzülmeme ihtimalini artırırsın
Öncelikle insanlar şunu anlamalıÇok uzun suren bir ilişkiden sonra yalnız kalmaktan korkuyorum doğrusu... ailevi ilişkilerim kuvvetli değil.Çok arkadas cevremde yok.Sessiz biriyim... mutlulugumu,sevincimi uzuntumu kendi kendimle paylasma fikri güzel ama nasıl alışılirim bilmiyorum. Hayatımda kimse olmadan güçlü bir şekilde tek başıma olmak istiyorum. Kimsenin sevgisi ve ilgisini istemiyorum. Ama nerden başlayabilirm nasıl alisabilirim..Bu yolda bana ne iyi gelir?Deneyim ve tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
Biraz daha detay?Bence yalnızlık dünyanın en güzel şeyi.
Anladım inşallah başarırsınızDoğru olan bu gibi... yani normal bir insanın hayatında daima birisi olmasi gerekmez..öyle bir noktaya geliyim ki kimse uzmeye tenezzül etmesin kimseye eyvallahim olmasın. Duygusallik tan arınmak kısaca.
Bu cümle deneyim ve araştırma kokuyor resmen... teşekkür ediyorumÖncelikle insanlar şunu anlamalı
‘Kendinizi,Kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirmelisiniz ‘’
O zaman bakın bakalım yalnızlık diye bişey kalıyor mu...
Çok uzun suren bir ilişkiden sonra yalnız kalmaktan korkuyorum doğrusu... ailevi ilişkilerim kuvvetli değil.Çok arkadas cevremde yok.Sessiz biriyim... mutlulugumu,sevincimi uzuntumu kendi kendimle paylasma fikri güzel ama nasıl alışılirim bilmiyorum. Hayatımda kimse olmadan güçlü bir şekilde tek başıma olmak istiyorum. Kimsenin sevgisi ve ilgisini istemiyorum. Ama nerden başlayabilirm nasıl alisabilirim..Bu yolda bana ne iyi gelir?Deneyim ve tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
Beş altı ay kadar diyeyim sınava hazirlaniyordum onu bahane ettim evden dışarı çıkmadım arkadaşlarımla görüşmedim bahaneler bularak. Erkek arkadaşım vardı ona da bahsetmedim bu durumdan ama ondan da uzaklaştım kısmen. Ev yalnızlık beni depresyona sürükledi panik atak yaşamaya başladım. Bir ay önce psikiyatriste gittim ilaç kullanıyorum arkadaşlarımla görüşmeye başladım. Erkek arkadaşımdan ayrıldığım halde çok büyük sarsıntı yaşamadım ailemle vakit geçiriyorum kişisel gelişim kitapları okuyorum şuan David burnsun iyi hissetmek kitabını okuyup uygulamaya çalışıyorum :) kimseye içimi tam anlamıyla elbette hala açamıyorum ama yalnız da değilim size tavsiyem uzak kalmak yerine kendiniz için iyi gelecek şeyler yapın. Rabbim yardımcınız olsun dualarım ve iyi dileklerim hep sizinleTeşekkür ediyorum içten mesajınız için. Ne kadar süre içinize kapandıniz size göre ne kadar süreden sonra tehlike oldu?
Zaten yalnız değilsin, iyi yada kötü bir ailen var. Kıymetini bil lütfen; sonu pişmanlık oluyor çünkü . İlla bir sevgili, koca şart mı? Bence değil. Kadın tek başına da ayakları üzerinde durabiliyor. Yalnız değilsin Rabbin var.Biraz daha detay?
Çok geçmiş olsun.. ailenizle ve kendinizle zaman geçirmenize sevindim...İnşallah daha iyi daha mutlu olursunuz..Beş altı ay kadar diyeyim sınava hazirlaniyordum onu bahane ettim evden dışarı çıkmadım arkadaşlarımla görüşmedim bahaneler bularak. Erkek arkadaşım vardı ona da bahsetmedim bu durumdan ama ondan da uzaklaştım kısmen. Ev yalnızlık beni depresyona sürükledi panik atak yaşamaya başladım. Bir ay önce psikiyatriste gittim ilaç kullanıyorum arkadaşlarımla görüşmeye başladım. Erkek arkadaşımdan ayrıldığım halde çok büyük sarsıntı yaşamadım ailemle vakit geçiriyorum kişisel gelişim kitapları okuyorum şuan David burnsun iyi hissetmek kitabını okuyup uygulamaya çalışıyorum :) kimseye içimi tam anlamıyla elbette hala açamıyorum ama yalnız da değilim size tavsiyem uzak kalmak yerine kendiniz için iyi gelecek şeyler yapın. Rabbim yardımcınız olsun dualarım ve iyi dileklerim hep sizinle
Çok teşekkür ederim umarım sizde mutlu olur sorunlarınızı cozersinizÇok geçmiş olsun.. ailenizle ve kendinizle zaman geçirmenize sevindim...İnşallah daha iyi daha mutlu olursunuz..
Uzun ilişki yaşayan insanlar arkadaş çevresine kendine kapatınca , sizin hissettikleriniz kaçınılmaz oluyor . Kalabalık ortamda çalışma sorunuzu çözer. Bilgilerinize bakmadım ama nickinize göre sanırım avukatsınız . Bizim meslekte kalabalık ofisler bolca mevcut .Çok uzun suren bir ilişkiden sonra yalnız kalmaktan korkuyorum doğrusu... ailevi ilişkilerim kuvvetli değil.Çok arkadas cevremde yok.Sessiz biriyim... mutlulugumu,sevincimi uzuntumu kendi kendimle paylasma fikri güzel ama nasıl alışılirim bilmiyorum. Hayatımda kimse olmadan güçlü bir şekilde tek başıma olmak istiyorum. Kimsenin sevgisi ve ilgisini istemiyorum. Ama nerden başlayabilirm nasıl alisabilirim..Bu yolda bana ne iyi gelir?Deneyim ve tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
Teşekkür ederim..Uzun ilişki yaşayan insanlar arkadaş çevresine kendine kapatınca , sizin hissettikleriniz kaçınılmaz oluyor . Kalabalık ortamda çalışma sorunuzu çözer. Bilgilerinize bakmadım ama nickinize göre sanırım avukatsınız . Bizim meslekte kalabalık ofisler bolca mevcut .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?