• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnizlik mutsuzluk

Siyahaura

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.114
Puanlar
113
Yer
İstanbul
Merhabalar
İçimde bitmeyen bir yalnızlık huzursuzluk mutsuzluk duygusu var. Sanki herkes cok mutlu ama ben değilim , herkes bir yerlerde asiri eğleniyor, başlarına cok guzel seyler geliyor ama benim hayatım cok sıkıcı sanki. Bekarken de bu hissim vardı kendi ailem sıkıcı mutsuz, herkes cok mutlu gibi gelirdi evlendim kendi kurduğum aile icin de böyle hissediyorum. Böyle olan var mı aranızda?

çevrende mutlu olarak gördüğün insanların içerinsde belki türlü türlü sıkıntılar vardır. her anımız mutlu ya da mutsuz olamaz anlık bi rşey mutluluk bence. hayatında negatif olan şeyleri değiştirmeye calıs eger değişebiliyorsa ve psikolojik destek al. Şuna emin ol kimse tamamne mutlu degil bu haytta

Merhabalar
İçimde bitmeyen bir yalnızlık huzursuzluk mutsuzluk duygusu var. Sanki herkes cok mutlu ama ben değilim , herkes bir yerlerde asiri eğleniyor, başlarına cok guzel seyler geliyor ama benim hayatım cok sıkıcı sanki. Bekarken de bu hissim vardı kendi ailem sıkıcı mutsuz, herkes cok mutlu gibi gelirdi evlendim kendi kurduğum aile icin de böyle hissediyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Hiçbirimizin hayatı dört dörtlük değil. Kimse mükemmel mutlu değil. Sadece bazılarımız mutlu olmayı,şükretmeyi,hayatı sevmeyi iyi beceriyor o kadar. Bazılarımız da melankoli takılarak etrafı izliyor sorun nerede diye.

Hayata baktiğin açıyı değiştir.
İnsanlarla kendini kıyaslama.. mutluluk denilen şey kişinin kendiyle alakalı bir durum.

bence kimse sandığımız kadar mutlu değil maskelemeden yaşayan dümdüz mutlu insan var mıdır elbet vardırda allah sayılarını arttırsın öyle diyeyim. bence önce kıyas yapmayı bırakın sıkıcılık monotonluktan oluyor en çok üşenmeyin yeni şeyler öğrenin deneyin..

Merhabalar
Sizi bu duyguya sürükleyen bi tetikleyici olmalı. Öncelikle onu bulmanız gerekli.
Eşinizle paylaşımınız yoktur, yalnız hissettiriyordu, çocuk varsa sosyalleşmek daha zordur (en azından bi dönem vs )
Kaynağı bulmadan çözüme gidemezsiniz maalesef.

Merhabalar
Sizi bu duyguya sürükleyen bi tetikleyici olmalı. Öncelikle onu bulmanız gerekli.
Eşinizle paylaşımınız yoktur, yalnız hissettiriyordur, çocuk varsa sosyalleşmek daha zordur (en azından bi dönem vs )
Kaynağı bulmadan çözüme gidemezsiniz maalesef.
Bunu da şu yüzden söylüyorum.
Bende bahsettiğiniz şekilde hissediyorum fakat sebebini biliyorum.
Eşimin evine zaman ayırmaması, çocukla ilgilenmek konusunda yalnız bırakması vs.

Bende bu durumu yaşıyorum bekarken velenirsem mutlu olacağımı sanıyordum evlendim yine aynı. Çalışırken ev hanımı olsam çok mutlu olcağımı sanardım ev hanımıyım yine mutlu olmadım. Ve şunu farkettim mutluluk insanın içinden gelen bir şey. İki arkadaşım var ikisi de 45 yaş üstü bekar ve annesiyle yaşıyor biri hayat dolu bakımlı enerjik pozitif aşırı eğlenceli bir kız hep mutlu esprili ayy sabaha kadsr sayabilirim özelliklerini:) diğeri de aşırı kaygılı mutsuz her şeyden şikayet eden yani abartıyorum sanarsınız belki ama aşırı depresif iç karartan biri. Bende kendime hep mutlu güleryüzlü pozitiff olcam diyorum ama bunu kendimi zorlamadsn yapsmıyorum hatta yapmacık olduğumu söyleyenler oldu bu halimin:) kendiliğinden gelen içten bir mutluluk hali olmakı bu da doğuştan allah vergisi içten gelen bir şey yapscsk çok bir şey yok ya da ben bulamadım :(

belki mutsuzluk içinizde

Back
X