- 20 Haziran 2020
- 70
- 54
- 18
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Demek ki sizde bir sorun var. Ama insan kendine pek objektif bakamiyor, sizi dinleyip, gozlemleyip durustce yorumlayacak biri olursa belki ne oldugunu bulursunuz.
Görsellik bir yere kadar demek ki? Düsünceleriniz cok negatif enerjiniz bu sekilde ulasiyordur belki dısarıya..Gayette beğenilen bir kızım hic güzel olmayanların bile cok iyi ilişkileri varken sevilmemek çok zoruma gidiyor okulda bitti daha asla bulamam kimseyi cok mutsuzum ömür boyu yalnız mi kaldım
Pek katılmıyorum bu işler nasip kısmet. Tonla güzel, başarılı, eğlenceli kadın tanıyorum yalnızlar.
Belki yanlarına yakışmayacağını düşündükleri için erkeklerde yaklaşamıyordur ondan yalnızlardırPek katılmıyorum bu işler nasip kısmet. Tonla güzel, başarılı, eğlenceli kadın tanıyorum yalnızlar.
Belki yanlarına yakışmayacağını düşündükleri için erkeklerde yaklaşamıyordur ondan yalnızlardır
Ünv bir oda arkadaşım vardı
Acayip güzel bir kızdı oda arkadaşım olmasa derdim ne şanslı kız çok güzel ama o kadar boştu ki
Açıp kitap okuduğunu görmedim siyaset konuşmaz ekonomi konuşmaz espri yeteneği yok
Tek sohbet göz kalemi ruj filan
İlişkileri de çok kısa sürerdi bu yüzden
Hersey güzellikte olmuyor malesef
Özellikle uzun süreli ilişki ve evliliklerde sohbet edebilmek aynı yerden bakabilmek beraber mutlu olabilmek bunlar etkili oluyor
Ee göz kalemi konusanla futbol konuşan denk gelmiştir işteHı hı tüm adamlar da kitap okuyup, siyaset konuşuyor. Araba ve futboldan başka muhabbeti olmayan ne adamlar var. Yani ne cahiller var, sürekli sevgili ile geziyorlar.
Bence ilişki işi, samimi ilişki kurabilmeyi becerebilme işi. Siz eğer muhafazakar bir yapıda yetiştiyseniz ve erkeklere karşı öğretilmiş çekinceleriniz varsa sevgili bulma işi sıkıntılı oluyor.
Bakış açınızı değiştirin.. bu işler güzellikle olmuyor, biraz şekilci buldum sizi.Benim derdim yalnız olmam. 24 yaşındayım hiç sevilmedim üniverste okudum herkes ne aşklar yaşadı o zaman yine beni kimse sevmedi tüm çevrem arkadaşlarım akrabalarim herkesin mutlu ilişkisi var seviliyor hediyeler alıyorlar kimse bana değer verip sevmeye layık görmedi . Gayette beğenilen bir kızım hic güzel olmayanların bile cok iyi ilişkileri varken sevilmemek çok zoruma gidiyor okulda bitti daha asla bulamam kimseyi cok mutsuzum ömür boyu yalnız mi kaldım
İşte tabi sizin gibi güzel olamıyor herkesBiraz sevgi, tutku, sohbet ve eglence. Dunyanin en zor seyi degil. 15 yaşlarinda başliyor insanlar flort etmeye.
İşte tabi sizin gibi güzel olamıyor herkesbazen sırf mesafeli olmak bile engelliyor bunları yaşamayı, asık suratlı olanlar hiç gülmez ve muhabbet sevmez sanıyor çoğu insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?