eşimden ayrıldım. 2 çocugum var.maddi bir sıkıntım yok.güzel güvenli bir sitede oturuyorum.ayrılan bir çok kişiye göre çok şanslı sayılabilirim.yalnız tek sıkıntım yalnızlık.ailemi yanıma taşınmaya ikna edemiyorum.memlketlerini bıraknak istemiyorlar.istanbulda hiç akrabam yok.arkadaşlarimin hemen hemen hepsi evli.aksam olunca herkes evine gider ben yine yalnızliklara oynuyorum.yatılı bakıcı aldım ama samimi olsan bir türlu olmasan bir türlu.o da çözüm degıl.benim gibi eşinden ayrılmıs ve yalnızliktan şikayetci birbayan arkadaşla evimi paylaşmayı düşünüyorum şimdi.maddi bir beklentim yok hatta çalışmasada olabilir.yeterki yanima arkadas olsun.akşam olunca iki laf edebilecegim.her ne kadar çocuklarim olsada tek basıma bir hayat istemiyorum.ilgilenen birileri olursa konusuruz.beni arastirmalari zor olmaz.burdan ev arkadasi aranmaz diye tepki verecekler olabilir belki.araştirilirsa bişekilde zor olmaz diye düşünuyorum.
Canım yalnızlık zordur eminim ama evini birbaşkasıyla paylaşacaksın hiç tanımadığın biri nasıl güveneceksin üstelik anlaşabilecek misin,sonra kendi evinde misafir gibi olursun.Hiç kardeşin kuzenin yada bir akraban yokmu sana bu konuda yardımcı olacak.Yanlış anlama ama ortam kötü karışık yani bence tanımadığın bir insanı eve alman konusunda iyice bir düşün üstelik iki tanede çocuğun var kimseye güvenme başka çözümler ara derim...
siz de haklısınız ama malesef evlenmemis kardesim yok.gerektiğinde bir cok insan yatılı çalışan alıyor evinin içine.arastiriliyor.bir dönem denemkte fayda var diye düşünüyorum.
kimsecikler yazmamış.denekki birtek ben şikayetçiyim yalnız kalmaktan.eve arkadaş almak alternatif bir yol sadece.benim gibi ayrildıltan sonra kendisini yalniz hisseden kimse yokmu?nasıl aştınız.sizde anlatin paylaşalim lütfen arkadaslar
hiç tanımadığım birini eve almazdım
hele çocuğum varsa asla
bekara karı boşamak kolay sen yalnızlığı nerden bilecen deme çünkü
9 senedir yalnız yaşıyorum
sonra başını ağrıtır eve aldığın kişi
hem de maddi beklentim yok diyorsun
bir süre sonra canını sıkabilir bu durum
siz de haklısınız ama malesef evlenmemis kardesim yok.gerektiğinde bir cok insan yatılı çalışan alıyor evinin içine.arastiriliyor.bir dönem denemkte fayda var diye düşünüyorum.