• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık ve geç kalmışlık

umutluveumutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
576
Puanlar
103
İyi akşamlar kızlar öncelikle 24 yaşındayım yeni atandım henüz göreve başlamadım. Bugün konuyu açma sebebim yalnızlık yanlış anlaşılmasın ailem ve arkadaşlarım var. Ama benim bahsettiğim gönül ilişkisinin eksikliği. Bu yaşıma kadar ciddi bir ilişkim olmadı doğru düzgün sevgilim bile olmadı. Tabii ki küçük flörtlerim oldu ama beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim beni beğenmedi vs. Aslında bu konuyu son zamanlara kadar sıkıntı etmiyordum ama son zamanlarda çevremdeki herkesin ciddi ilişkisi olması bana kendimi yalnız hissettiriyor. Belki benimle aynı süreçlerden geçmiş veya geçen birileri vardır diye yazmak istedim. Teşekkür ederim

Bu zamanda hem ciddi hem de olgun birini bulabilmek için bence zor. Erkeklerin özellikle inanılmaz beklentileri artmış düzeyde. Daha efendi olan insanlarda genelde konuşmaktan çekiniyor 🥲
İyi akşamlar kızlar öncelikle 24 yaşındayım yeni atandım henüz göreve başlamadım. Bugün konuyu açma sebebim yalnızlık yanlış anlaşılmasın ailem ve arkadaşlarım var. Ama benim bahsettiğim gönül ilişkisinin eksikliği. Bu yaşıma kadar ciddi bir ilişkim olmadı doğru düzgün sevgilim bile olmadı. Tabii ki küçük flörtlerim oldu ama beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim beni beğenmedi vs. Aslında bu konuyu son zamanlara kadar sıkıntı etmiyordum ama son zamanlarda çevremdeki herkesin ciddi ilişkisi olması bana kendimi yalnız hissettiriyor. Belki benimle aynı süreçlerden geçmiş veya geçen birileri vardır diye yazmak istedim. Teşekkür ederim

O sırada 30 yaşında aile evinde yaşayan, kpss çalışan ve evlilikten soğuyan ben. 🥺24 yaşında atanmış birisi olsaydım, şimdiye kadar yapmadığım birçok şeyi yapar gezer, tozar keyfime bakardım.Bu arada atandığınız yer hayırlı olsun şimdiden.

O sırada 30 yaşında aile evinde yaşayan, kpss çalışan ve evlilikten soğuyan ben. 🥺24 yaşında atanmış birisi olsaydım, şimdiye kadar yapmadığım birçok şeyi yapar gezer, tozar keyfime bakardım.Bu arada atandığınız yer hayırlı olsun şimdiden.
Çok teşekkür ederim inşallah siz de başarırsınız

Genceciksin daha. Tadını çıkar. Moralini yüksek tut. Her anlamda kendine yatırım yap. Emin ol hiçbir şey için geç kalmış değilsin. Daha yolun çok başındasın

Konu başlığı yalnızlık ve geç kalmışlık. Bir şeye gec kaldiginiz falan yok. Nickiniz bile umutlu ve umutsuz. Bu kadar olumsuz taraflarindan bakmayın. Belki şimdiye kadar olsaydı uzulecektiniz, belki bundan sonra olması sizin için daha hayırlıdır.

Atandığın yerde olur muhakkak kafana göre birileri. İşe başlayınca orada bulursun. 24 yaşını geçen evde kalmıyor merak etme . Nasip kısmet bu işler.

Valla yasının en güzel dönemleri mis gibi meslegını de almışsın tebrikler . Gez dolaş tadını çıkar daha yeni başlıyorsun ne geç kalması :)

Back
X