Yalnızlık ve güvenememek...

Anjjelika

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
207
363
18
Merhaba kızlar.

Uzun süreli tek bir ilişkim oldu 3 yıl sürdü ve biteli 6 yıl oldu.
Şu an 32 yaşındayım. O ilişki öncesinde ve sonrasında kısa süreli görüştüğüm konuştuğum insanlar olsa da hiçbiri ciddiye binmedi.
Ciddi dediğim ilişkide onun ısrarları ve seni bırakmam evlenmeliyiz demesiyle başladı devam etti.
Ben de zamanla sevdim fakat kıskançlık ve güvensizlikleri giderek arttı, her gün tartışıyor bütün her şeyi de annesine anlatıyordu. Sözlendikten sonra daha da arttı tartışmalar her gün mutlaka bir tartışma mevzusu buluyordu.
Sürekli sensiz yapamam diyen adam bambaşka biri olmuştu.
Bu ilişki bittikten sonra kendime gelemedim.
Şu an işim var çalışıyorum çok şükür.
Daha iyi hissetsem de uzun zaman geçti ve benim güven sorunum geçmedi.
Hep bir mesafe var aramda erkeklerle.
İlk görüşmeden sonra soğuyorum.
Beni beğenen benim beğendiklerimden bile korkuyorum ya beni gerçekten sevmiyorsa diye bunu nasıl aşabilirim yaş da geçiyor..
mutlu olmak istiyorum..

Canim benim bende aynen bu korkulari yasadim. Herkes anlamiyo ama zor bunlari hissetmek. Bende herkese tipim degil diyodum isinmiyodum cunku arkadaslar arasinda espri konusu olmustu bu senin tipin nasil bisey merak ediyoruz diye ama sonra birine isindim ve evlendim ama sor nasil. Onun israrlariyla. sevgisini gosterme seklini sevmesini sevdim ben. Seninde aman bundan da soguyacagim diye baslama ilk gorusmede begenmediysen bile bikac kere gorus oyle karar ver. Takma kafani da insallah gonlunce biriyle tanisirsin. Hayirlisini cikarsin rabbim karsina

Çok sağol canım, öylesine olmasın iyi biri çıksın diye bekliyorum inşallah dediğin gibi olur

bencede iyi bir iliskiyi beklemeniz guzel birsey güveninizi adim adim artirabilirisiniz belki, ilk bastan guvenmek cok zor

ilk ilişkin sende travma etkisi yaratmış. ayrıca haklısın da kolay güvenememekte. erkeklerin alnında yazmıyor iyi insan olup olmadığı. ama insanlara sabırlı ve önyargısız bakabilmen lazım gelecekteki ilişkinde mutluluğu yakalaman için. bir psikologtan yardım alabilirsin.

bencede iyi bir iliskiyi beklemeniz guzel birsey güveninizi adim adim artirabilirisiniz belki, ilk bastan guvenmek cok zor

ince eleyip sık dokuyorum çok mu abartıyorum diyorum bazen ciddi düşünmeyen ya da en baştan bir şey hissetmediğim insanlarla görüşmüyorum ya baştan ya da ilk buluşmadan sonra uzaklaşıyorum

güvenmeyi sevmeyi çok istiyorum ama çok korkuyorum yine sevilmediğim halde kanacağım diye düşünüyorum..

güvenmeyi sevmeyi çok istiyorum ama çok korkuyorum yine sevilmediğim halde kanacağım diye düşünüyorum..
anlıyorum. o zaman şöyle bir tavsiye vereyim istemek başarmanın yarısıdır. hata yapmaktan korkma canım çünkü hatalar güçlendirir neyi istediğini neyi istemediğini anlarsın. baştan kendini tanıdığın adama kaptırma yürümezse keser atarsın.yeni insanlar tanı arkadaş çevreni geniş tut herkese derim kısmet beklemekle gelmiyor çabalamak da lazım. inşallah ilerde gönlüne göre bir erkekle olursun.

teşekkür ederim önerileriniz için. hep isteyip yapmıyorum sizlerden duyunca daha iyi hissettim, yeni insanlar tanımaya çalışmaktan başka yapılacak bir şey yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…