Yalnızlık ve yanlış insanlar sınavım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhaba dert ortaklarım. Nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum 33 yaşında çalışan bir bayanım. Bugüne kadar elle tutulur doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Yaklaşık 6 ay önce platonik sevdiğim birisi vardı hatta onu deli gibi seviyordum. Onu bana yaklaşık 1.5 yıldır tanıdığım zaman güzel sohbetleri olan iş arkadaşım sayesinde unuttum. İş arkadaşım dediğim kişi beni çok önemseyen,kitap hediye eden her koşulda yardımıma koşan biriydi. Uzaktan uzağa flört demeyelimde güzel bir arkadaşlığımız vardı. Bu kişi fırsat buldukça yanıma gelir bir iki saat oturur gider sanki yanımdan ayrılmak istemez gibiydi. Neyse yaklaşık 10 gün önce onun zor zamanlar geçirdiğini öğrendim ve onu aradım. Sohbet etmeye başladık elimden geldiğince ona destek oldum. Hatta iş yerinde herkesin gözü önünde bir iki defa başbaşayız oturup kahve içtik. Yetmedi 1 hafta boyunca gece gündüz sürekli mesajlaştık ve konuştuk. Giderek ona bağlanmaya başladım ve omunda öyle olduğunu sanıyordum taki dün akşama kadar. Dün gece 2 ye kadar konuştuk tali bir mevzu açılıp ona; seninle artık görüşmek istemiyorum senin ruh sağlığın iyi değil, sağlıklı düşünemiyorsun ve ben daha fazla sana bağlanmak istemiyorum dedim. Gerçekten de giderek ona bağlanmışım. Oda cevap olarak salak olmadığını benim duygularımın onu önere ettiğini ancak geçmiş ilişkileri yüzünden yeni bir ilişkiye başlamaya korktuğunu ve kısacası benim daha iyilerine layık olduğumu söyledi. Dünden beri o kadar kötüyüm ki... güvendiğim, sevdiğim dostum arkadaşım bana bunları söyledi. Ya bana arkadaşça gelseydi ben bu duruma düşmezdim kesinlikle arkadaşlık değildi onunkisi ama bana bu yaptığı çok zoruma gitti. Aşka sevgiye inancım sıfıra indi. Ve ben artık kime nasıl güveneceğim.

Onu çok özlüyorum ve çok kızıyorum. İki gündür ağlıyorum. Güvendiğim sevdiğim bir adam bana bunları söyledi ben artık kime nasıl güveneceğim¿ aşk sevgi dostluk hepsi yalanmış..

Dün gece 2 ye kadar konuştuk tali bir mevzu açılıp ona; seninle artık görüşmek istemiyorum senin ruh sağlığın iyi değil, sağlıklı düşünemiyorsun ve ben daha fazla sana bağlanmak istemiyorum dedim.
Hem bunu deyip hem de ondan olumlu yanıt mi bekliyordun? Gayet guzel ve yerinde bir aciklama yapmis. Zorunuza gidecek bir durum yok. Asil kızması gereken o iken kibar bile davranmış.

bunu o mu dedi siz mi dediniz anlamadım? konunun devamında sanki o demiş gibi konuşmuşsunuz ben mi yanlış anladım
Konu biraz karışık o yüzden doğru mu anladım bilmiyorum ama eğer doğru anladıysam ilk siz onu kırmışsınız.
flört ediyoruz ama adı yok. Bende kendimce ona açıldım açılmasaydım bu saçma durum böyle sürüp gidecekti. Zaten oda olumlu değilmiş

flört ediyoruz ama adı yok. Bende kendimce ona açıldım açılmasaydım bu saçma durum böyle sürüp gidecekti. Zaten oda olumlu değilmiş
Zaten istemiyormuşsunuz o zaman onun da istememesi gurur yaptırdı sanırım. Üzülecek bir şey yok ki zaten o cümlenizin üstüne hoslanan insan da ama ben senden hoslanıyorum mu diyecek 🤔

Zaten istemiyormuşsunuz o zaman onun da istememesi gurur yaptırdı sanırım. Üzülecek bir şey yok ki zaten o cümlenizin üstüne hoslanan insan da ama ben senden hoslanıyorum mu diyecek 🤔
İstemiyorum değil aslında istiyorum ama karşıdan olumlu birşey göremedim. Flört ediyor sma arkadaşım diyor buda beni çok üzüyordu. Bende bu duruma bir son verelim dedim.

Siz ona acilmamissiniz ki. "Pesimden kosuyorsun ben de senin psikolojinin bozuk oldugunu dusunuyorum. Senden rahatsizim. Seninle gorusmek istemiyorum. Düş artik yakamdan." demissiniz.
Hayır öyle bir şekilde gelişmedi konuşma öncesi var. Öncesinde seninle konuşmaktan zevk alıyorum bu nedenle yanındayım daha nasıl açıl olayım sana bağlanmak istemiyorum o nedenle de bu saçma duruma son verelim dedim. Karşıdan atak bekledim ama o bana çok güzel hoş bir kız olduğumu zeki olduğumu ancak bunlara layık kişinin kendisi olmadığını söyledi. Bunun neresi Onur kurtarma

dikkatli okuyunca anlaşılıyor. sizinle vakit geçirmek hoşuna gidiyormuş ama ilişki yaşamak istememiş. ben kötü bir niyet görmedim. yalan söyleyip sonra ayrılabilirdi. keşke her erkek böyle net olsa. iyi ki siz de zamanında ağzını aramışsınız.

dikkatli okuyunca anlaşılıyor. sizinle vakit geçirmek hoşuna gidiyormuş ama ilişki yaşamak istememiş. ben kötü bir niyet görmedim. yalan söyleyip sonra ayrılabilirdi. keşke her erkek böyle net olsa. iyi ki siz de zamanında ağzını aramışsınız.
Aynen öyle oldu.. vakit geçirmek zevkli gelmiş ona. Kafamı beğenmiş ama çok yorgunmuş önceki ilişkililerinde deneme tahtası olmuş ve artık gücü yokmuş falan filan. Bir sürü şey yazdı. Benim zoruma gidense neden bana bu şekilde yaklaştı niye şu an deli gibi onu özlüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X