Yalnızlık ve yanlış insanlar sınavım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşluktan olan bir duygu. sevginizi ve özleminizi onu hak eden birine verin. onun yaklaşması da sizin özleminiz de boşluktan.
Hak edecek birinin olduğunu sanmıyorum artık. Gerçekten çok düşünceli biriydi o bile bana bunu yaptıysa ( bana göre birinin duygularını anladığı halde ona flörtüz yaşlan biri iyi değildir) kime artık nasıl güveneceğim

Psikolojisi gerçekten kötü ağır bir depresyon geçiriyor. Ben yanındayım ama artık dayanamadım hislerimi açıkladım kendimce ama cevabı sert oldu..

Yanlış anlamayın ama gerçekten seven insan, karşısındaki insanın kötü gününde yanında olur. Onun kötü anında ondan beklenti içine girmez. Kötü depresyon geçiren insana açılmak da nedir yahu? Sonra adamdan o halde ne bekliyorsunuz? Ben adamın yerinde olsam sizinle bir daha konuşmam bile. Siz açılmış, adamdan ilgi istemiş sonra depresyondaki bir insanın halini umursamadan bir de
“Senin psikolojin iyi değil, ben bir daha sizinle görüşmem”. Depresyondaki insan hiç bir şeyi yapmaya enerjisi olmayan,uyku- yeme düzensizliği olan, sürekli olumsuz düşünen insandır. Siz resmen adamdan isteğiniz olmayınca bir de hırslanmışsınız. Empati yeteneğiniz yok mu? Çok bencilce düşünüyorsunuz. Kendi dediğinizi bırakıp adama kaba diyorsunuz. Siz sevmeyin ya, bu sevgi değil. Bu ihtiras. Şefkat olmadan, gerçekten yeri geldiğinde kendinizi feda etmeden sevgi olmuyor. Biraz ağır konuştum ama sizin belki farkındalığınız artar.

Hatalisiniz.adam hasta.bir iyileşsin.kendine gelsin.acilabilirdi size..
En hassas döneminde adama.rahatsiz demişsiniz
Yaşım geçti evlenmem gerek mantığında siniz.zaman kaybetmek istemefiniz sanırım ama ağır gerekliydu

İnsan hayata geç kalıyorum düşüncesi ile acele edip fevri davranışlarda bulunabiliyor.
Belki bu endişelere kapılmadığınız bir zaman diliminde bu erkekle görüşseniz hiç aday olarak bile düşünmeyecektiniz.
Zaten siz ona açıldığınızda size olumlu dönseydi belki dengesiz davranışlarda bulunacaktı. Sebebi de hazır zaten psikolojik sorunları varmış bu ara.
Siz iyice buhran yaşayacaktınız.
Yaşınızın etkisi ile hareket edip etmediğinizi kafanızda bir analiz edin, eğer yaş etkisi ile hareket ediyorsanız dikkat edin. Siz onun keyfini de hazır olmasını da beklemek zorunda değilsiniz. Size duygusal şans vermek istemeyen adam için üzülmeyin.
Acele etmişsiniz adamı kaçırmışsınız diyenler olacaktır. Ben öyle düşünmüyorum. Nasip çok kavrayamadığımız bir şey.
Ayrıca adam çok net konuşmuş ve tüm kapıları kapatmış. Acele etmeseydiniz de sonuç aynı olurdu bence. Adam ufacık bir şans bile tanımamış.

Hayır öyle bir şekilde gelişmedi konuşma öncesi var. Öncesinde seninle konuşmaktan zevk alıyorum bu nedenle yanındayım daha nasıl açıl olayım sana bağlanmak istemiyorum o nedenle de bu saçma duruma son verelim dedim. Karşıdan atak bekledim ama o bana çok güzel hoş bir kız olduğumu zeki olduğumu ancak bunlara layık kişinin kendisi olmadığını söyledi. Bunun neresi Onur kurtarma

Bugüne kadar elle tutulur ilişkiniz olmamasına hiç şaşırmadım. Siz karşı tarafa son verelim demişsiniz açık açık hatta bu saçma duruma son verelim demişsiniz ne demesini bekliyorsunuz? Karşınızdaki insan liseli ergen değil ki beni bırakma, kendimi düzelteceğim, sevgili olalım vs desin. Dahası ağır depresyon geçiren bir insandan bahsediyorsunuz. Kötü anında ilk arkasını dönen siz olmuşsunuz. 1 haftadır mesajlaştığınız insana ne çok anlam yüklemişsiniz. Hemen adını koymak mecburiyetinde misiniz? Çok aceleci davranmışsınız ve aşka sevgiye inancınızı böyle bir olay sıfırladığına göre belli ki kendinizi çabuk kaptırıyorsunuz.

Aynen öyle oldu.. vakit geçirmek zevkli gelmiş ona. Kafamı beğenmiş ama çok yorgunmuş önceki ilişkililerinde deneme tahtası olmuş ve artık gücü yokmuş falan filan. Bir sürü şey yazdı. Benim zoruma gidense neden bana bu şekilde yaklaştı niye şu an deli gibi onu özlüyorum

eğer erkek “yok psikolojim bozuk, ben sana iyi gelmiyorum, ben uzun iliski kaldiramam, yeni iliskiden ciktim, seninle cok eğleniyorum ama aşık olamiyorum, sen fazla keyifli bir kizsin benle mutlu olamazsin, ben hayattan keyif almiyorum” gibi gibi gibi şeyler sallıyorsa özet olarak istemiyordur. Hepsi aynı yere çıkar. Cunku eger bir erkek sevgili olmayi isterse hiçbir şey ona engel olamaz.

Amacı iyi vakit geçirmekmiş. Geçirmişsiniz. Bitmiş. Bundan sonra size bu ya da benzeri tutumla yaklaşacak kişilerden uzak durmanızı öneririm.

Oda cevap olarak salak olmadığını benim duygularımın onu önere ettiğini ancak geçmiş ilişkileri yüzünden yeni bir ilişkiye başlamaya korktuğunu ve kısacası benim daha iyilerine layık olduğumu söyledi.
Yahu gene bu sen benden daha iyilerine layıksın lafı.. :KK34:
Bu çocuk avuntusu laf.. en sacma laf. Bunu bu forumda kaç kere okudum sayamadım.. hep aynı lafı diyorlar sanırım.. pes.
Bunu bir karşı cinsten duyunca kaçın.
Yalan söylüyorlar..
Güya sizi üzmeyecek.. çocuk mu avutuyorsun sen?:KK67:
Bu lafın meali şu; Aslında sen bana layık değilsin. ( O kime layıkmış acaba?! Kıt aklınca oyle düşünüyor boşverin.) bunu yüzüne diyecek cesaret bende yok. Ondan tam tersini diyorum ki bozulma..
Bunu dediğim için gerçekten üzgünüm ama artık bu lafa da inanmayın sevgili hemcinslerim..:olamaz:

Artık ergen kızlar bile bu lafa inanmıyorlar..

Son düzenleme:
flört ediyoruz ama adı yok. Bende kendimce ona açıldım açılmasaydım bu saçma durum böyle sürüp gidecekti. Zaten oda olumlu değilmiş
Açılma yönteminiz üslubunuz buysa hayatınızda kimsenin olmamasına şaşacak birşey yok. Hatta tam tersine bu şekilde sizinle ilişki kuracak birini bulsanız enteresan olurdu. Bana kaç yıllık eşim sen sağlıklı düşünemiyorsun dese ittir lan derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X