Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum inan hiç beklemediğin anda oluyorkızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Geçimsiz misin? Yani karşı taraf hiç mi gelmedi ya da sen gitmedin? Yoksa sürekli ayrıldın mi? Olayı bilmiyorum ki?kızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Sana iyi gelmez.kızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
gelen olmadıGeçimsiz misin? Yani karşı taraf hiç mi gelmedi ya da sen gitmedin? Yoksa sürekli ayrıldın mi? Olayı bilmiyorum ki?
aslında gittim daha önceden kısa süreli.Terapiye hic baslamadin mi daha. Ve kusura bakma bu kafa yapinla iliskinin olmamasi daha iyi
aslında gittim daha önceden kısa süreli.
kendi kendinize mutlu olmaya bakın. Kendi ile mutlu olamayan insanı kimse mutlu edemez:)kızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
evet takıyorumInsan belli bir yastan sonra sevgili isteyebilir. Normal. Terapilik nasil bir durumunuz var sizce? Bu konuya cok mu takiyorsunuz? Baska gunluk aktivitelerinizi, calismanizi, veya dusuncelerinizi mi etkiliyor? Eger oyleyse gidin tabii ki.
Ama sadece sevgili istiyorsaniz, ama yasantinizi etkilemiyorsa, terapilik bir durum yok bence.
Ben senelerdir evliyim. Ama 21 yasindan sonra bende de sevgili olmadan eksik hissetme durumu vardi. O yuzden anliyorum![]()
senin beni anlamaman normal. he arkadaşın yüzünden begenmedim atıyorsan o ayrıSana iyi gelmez.
Terapiste mi asılacaksınkızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Ay ne kadar kindarsınsenin beni anlamaman normal. he arkadaşın yüzünden begenmedim atıyorsan o ayrı
o daha yıpratıyoruzun sureli sevgili yapamiyorsaniz gunluk birileri tel takilin, yeni insanlar belki kendinizi bulmanizi Saglar. Uzun soluklu iliskiye sebep olur bazen.
normalde değilim ama beni nasıl kızdırdıysan artıkAy ne kadar kindarsın![]()
kadına giderim zatenTerapiste mi asılacaksın
Arkadaşım kim kız konuyla ne alakasi varsenin beni anlamaman normal. he arkadaşın yüzünden begenmedim atıyorsan o ayrı