• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızlık

kızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Geçimsiz misin? Yani karşı taraf hiç mi gelmedi ya da sen gitmedin? Yoksa sürekli ayrıldın mi? Olayı bilmiyorum ki?

Görünce benimde olsun mu diyorsunuz. Sanki eşya ya özenmiş gibi anlattınız:)
Herşey vaktini bekler. Bu kadar erkek veya sevgili diye hayatınızı çekilmez hale getirmeyin. Hayat sadece erkekler ve kadınlarin el ele dudak dudağa olması ile geçmiyor. Şart bu değil mutluluk için.

kızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
kendi kendinize mutlu olmaya bakın. Kendi ile mutlu olamayan insanı kimse mutlu edemez:)

Insan belli bir yastan sonra sevgili isteyebilir. Normal. Terapilik nasil bir durumunuz var sizce? Bu konuya cok mu takiyorsunuz? Baska gunluk aktivitelerinizi, calismanizi, veya dusuncelerinizi mi etkiliyor? Eger oyleyse gidin tabii ki.

Ama sadece sevgili istiyorsaniz, ama yasantinizi etkilemiyorsa, terapilik bir durum yok bence.
Ben senelerdir evliyim. Ama 21 yasindan sonra bende de sevgili olmadan eksik hissetme durumu vardi. O yuzden anliyorum :D

Insan belli bir yastan sonra sevgili isteyebilir. Normal. Terapilik nasil bir durumunuz var sizce? Bu konuya cok mu takiyorsunuz? Baska gunluk aktivitelerinizi, calismanizi, veya dusuncelerinizi mi etkiliyor? Eger oyleyse gidin tabii ki.

Ama sadece sevgili istiyorsaniz, ama yasantinizi etkilemiyorsa, terapilik bir durum yok bence.
Ben senelerdir evliyim. Ama 21 yasindan sonra bende de sevgili olmadan eksik hissetme durumu vardi. O yuzden anliyorum :KK70:
evet takıyorum

uzun sureli sevgili yapamiyorsaniz gunluk birileri tel takilin, yeni insanlar belki kendinizi bulmanizi Saglar. Uzun soluklu iliskiye sebep olur bazen.

Terapiste mi asılacaksın

Back
X