İlk günden ilişki ve öpüşmek... Yanlış çevreden insanlarla tanışıyorsun/ tanistiriliyorsun belli ki. Tamam Avrupalılar bu konuda rahat ama yine de ilk görüşmede konunun buraya gelmesi çok garip. Bence önce düzgün kız arkadaşlar edin, onlarla sosyal ortamlara gir. Sonra cinsiyetten bağımsız arkadaşlıklar kur. Yani karşı cins biri ile tanıştığın ve senin kistaslarina uyan herkese potansiyel sevgili gözü ile bakma, ilişkiye başlamak için hevesli görünme. Arkadaş ol, arkadaş olduğunu hissettir sonrasında olacağı varsa olur. Türkiye'de de böyle yapmıyor muyuz zaten?
Bir de esas sorun ne biliyor musun? Benim yurt dışına yerleşen arkadaşlarımda bunu çok gördüm. Kültüre adapte olmak önemli fakat bu adaptasyonu biraz yanlış anlıyorlar. Bir kız eğer tamam ben artık hazırım bir ilişki yaşayabilirim diyorsa yine kendi kurallarına göre oynamalı. Benim arkadaşlarım ise artık yurt dışındayiz, onlar gibi davranmalıyız handikapina düşüp erkeklerin kurallarına uyuyorlar. Sonuç 0... İhtiyaçları yüzeysel ilişki veya cinsellik değil çünkü.Sirf geri kafalilikla suclanmamak için rahat biri değilken rahat gibi davranmak sadece hayal kırıklığı yaratıyor. Sen durumun farkındasın hiç değilse, aynı oyuna gelmiyorsun

Sözün özü üzülme, karşına senin gibi biri eninde sonunda çıkar. Sadece dediğim gibi ilişkilere arkadaş olarak başla, bunu hissettir. Zaten o zaman seni tanımaları mümkün olur ve ilişkiler derinleşir. Bol şans