Yalnızlık

Dan dun şeyler hoşlandığın kişilerle güzel.her ülkede çeşit çeşit insan var.nedir bu batı ahlaksızdır önyargısı.öyle olsa nasıl aile kuracak insanlar.her yer aile dolu.elin yabancısının ruhu, derin ilişki ihtiyacı yok sanki.bir tek doğulularda var.
İyi de kadın ihtiyacları yok(!) demiyor. “Anlamaz” diyor. İkisi ayrı şeyler. Herkesin birbirine yaklasımı, yakınlaşması “derinliği” farklıdır. Bir kategorilenme yaparsak yurt dısındakiler ilk bulusma, yakınlasmada derin iliskiler kurabilir. Herkesin bağlanma stilleri, kriterleri farklıdır. Daha geçen gün burda konu açıldı. Yurt dısına gitmiş konu sahibi yabancı biriyle tanısıyor. Adam aylarca konu sahibi sayesinde parkta dolasıyor, evde bulusma yok adamın isteklerini geri çeviriyor. Adam kaçıyor en sonunda konu sahibiylede ilgilenmiyor. Konu sahibide kör kütük aşık oluyor. Adamı davet ediyor kahveye adam kabul etmiyor. Anlatmak istediği bu ve o yüzden anlamaz diyor. Ve doğru.

İstemediğin birşey yapmak zorunda değilsin ama ilk öpücükten sonra da derinleşebilir ilişki ,yürüyüş teklifleri vs sonrasında gelebilir..
Ama dediğim gibi istemediğin hiçbirşeyi sırf yalnız kalmayayım diye yapmak zorunda değilsin...doğru kişi denk geldiğinde sen istersin zaten daha yakın olmayı...doğal gelişir...
belki şimdiye kadar karşına çıkanlarda o elektriği hissedemedin...

Arada dan dun seyler güzeldir. En nihayetinde öpüseceksiniz zaten. Ülkeler arası bir karar alır gibi yasamamak lazım. Derinlikli seyler sonradan da gelebilir basından da olabilir bu kasılmalarla daha cok yalnız kalırsınız söyleyim.
En nihayetinde öpüşüceksin zaten mi?
Kimse yorumlarınızı dikkate almıyodur umarım.
Karınlara yok kıskançsınız, yok ger kafalı muamelesi, yok bunda ne var canım gibi yorumlar yapıyosunuz hep.
Erkek misiniz acaba ?
“En nihayetinde öpüşeceksiniz” wtf ?

Karınlara yok kıskançsınız, yok ger kafalı muamelesi, yok bunda ne var canım gibi yorumlar yapıyosunuz hep.
Erkek misiniz acaba ?
DD39484C-AC8E-400F-B4B7-BBFD0B608FD2.webp

İyi de kadın ihtiyacları yok(!) demiyor. “Anlamaz” diyor. İkisi ayrı şeyler. Herkesin birbirine yaklasımı, yakınlaşması “derinliği” farklıdır. Bir kategorilenme yaparsak yurt dısındakiler ilk bulusma, yakınlasmada derin iliskiler kurabilir. Herkesin bağlanma stilleri, kriterleri farklıdır. Daha geçen gün burda konu açıldı. Yurt dısına gitmiş konu sahibi yabancı biriyle tanısıyor. Adam aylarca konu sahibi sayesinde parkta dolasıyor, evde bulusma yok adamın isteklerini geri çeviriyor. Adam kaçıyor en sonunda konu sahibiylede ilgilenmiyor. Konu sahibide kör kütük aşık oluyor. Adamı davet ediyor kahveye adam kabul etmiyor. Anlatmak istediği bu ve o yüzden anlamaz diyor. Ve doğru.
Konu sahibi yeterince yakınlık hissetmeden fiziki temasa geçmek istemiyor.bence de öncesinde birşeyler paylaşınca daha tutkulu ve etkili oluyor. Veee evettt insan kaçandan etkileniyor gerçekten 😄

Evet ama benim yaşadığım şey daha farklıydı ve yaklaşımlar direkt cinsellik odaklıydı, gerçekten sohbet bile dönmedi. O yüzden bu beni rahatsız etti ve bir kaç kere daha bunu yaşayınca canım sıkıldı elbette herkesin tercihleri arayışları farklı. Ben bu şekilde kendimi daha rahat ve güvende hissediyorum sadece. Size de hak veriyorum biliyorum arada kültür farkımız da var ama hemen ilk buluşmada muhabbetin bile hep cinselliğe kayması, şakaların bile hep cinsellik üzerine olması beni rahatsız etti.

Evet ama benim yaşadığım şey daha farklıydı ve yaklaşımlar direkt cinsellik odaklıydı, gerçekten sohbet bile dönmedi. O yüzden bu beni rahatsız etti ve bir kaç kere daha bunu yaşayınca canım sıkıldı elbette herkesin tercihleri arayışları farklı. Ben bu şekilde kendimi daha rahat ve güvende hissediyorum sadece. Size de hak veriyorum biliyorum arada kültür farkımız da var ama hemen ilk buluşmada muhabbetin bile hep cinselliğe kayması, şakaların bile hep cinsellik üzerine olması beni rahatsız etti.
Ben sizi anladım. İlk konuşmada daha birbirini tanımadan direkt cinselliğe konuyu bağlayanlar benide iter zaten. Dan dun seylerde güzel derken hoslandıgınız, begendiginiz insanla tanısma sonrası bir seyler gelismek istese çok kasmayın demek istedim ben. 7/24 cinsellik cinsellik insan kusar.

Erkek misiniz acaba ?
Niye böyle kadınlar olduğuna inanasınız gelmiyor?

Türk kadınları genelde derin vs olduklarını zannederek kendi kültürlerinden gelen cinsel bastırılmışlığı devam ettiriyorlar bence. Derinlikten bahsediyorlar, sanki oturup felsefe konuşacakmış gibi.

İlk günden ilişki ve öpüşmek... Yanlış çevreden insanlarla tanışıyorsun/ tanistiriliyorsun belli ki. Tamam Avrupalılar bu konuda rahat ama yine de ilk görüşmede konunun buraya gelmesi çok garip. Bence önce düzgün kız arkadaşlar edin, onlarla sosyal ortamlara gir. Sonra cinsiyetten bağımsız arkadaşlıklar kur. Yani karşı cins biri ile tanıştığın ve senin kistaslarina uyan herkese potansiyel sevgili gözü ile bakma, ilişkiye başlamak için hevesli görünme. Arkadaş ol, arkadaş olduğunu hissettir sonrasında olacağı varsa olur. Türkiye'de de böyle yapmıyor muyuz zaten?

Bir de esas sorun ne biliyor musun? Benim yurt dışına yerleşen arkadaşlarımda bunu çok gördüm. Kültüre adapte olmak önemli fakat bu adaptasyonu biraz yanlış anlıyorlar. Bir kız eğer tamam ben artık hazırım bir ilişki yaşayabilirim diyorsa yine kendi kurallarına göre oynamalı. Benim arkadaşlarım ise artık yurt dışındayiz, onlar gibi davranmalıyız handikapina düşüp erkeklerin kurallarına uyuyorlar. Sonuç 0... İhtiyaçları yüzeysel ilişki veya cinsellik değil çünkü.Sirf geri kafalilikla suclanmamak için rahat biri değilken rahat gibi davranmak sadece hayal kırıklığı yaratıyor. Sen durumun farkındasın hiç değilse, aynı oyuna gelmiyorsun 👍
Sözün özü üzülme, karşına senin gibi biri eninde sonunda çıkar. Sadece dediğim gibi ilişkilere arkadaş olarak başla, bunu hissettir. Zaten o zaman seni tanımaları mümkün olur ve ilişkiler derinleşir. Bol şans ❤️
Onların kuralları diye birşey yok ki.Türkiyede de aşağı yukarı durum bu.öylesi de çok böylesi de çok.sonuçta yurt dışında da evlenen, çoluğa çocuğa karışan bir sürü insan var.Türkiyede de evlenmek isteyen kişi bulmak zor. Bütün genellemeler gibi ben de bu da yanlış.

Türk kadınları genelde derin vs olduklarını zannederek kendi kültürlerinden gelen cinsel bastırılmışlığı devam ettiriyorlar bence. Derinlikten bahsediyorlar, sanki oturup felsefe konuşacakmış gibi.
Benim derinlikten kastım en azından tanışmaktı, oturup muhabbet edebilmek. Mesela konuşmanın bir kısmında şöyle bir olay yaşadım, elimi tuttu baktı elime böyle dakikalarca, ben de gülerek neden öyle baktım ben de senin eline bakayım falan dedim benim elim seninkinden çok büyük (popomu göstererek)daha iyi kavramak için dedi güldü falan. Bu daha en masumu yani. İtiliyorum ben böyle her şeyi oraya bağlayan insanalardan. Böyle şeyler bana gerçekten aşırı ergence geliyor. Otursak sohbet etsek, birbirimizi tanısak zaten o elektiriği alınca zorlama olmadan yaşanacak şeyler de yaşanır ama hurraaa ben hoşlanmıyorum. Herhangi bir şeyi de bastırmıyorum

Evet felsefeden , sanattan konuşabilmek bir ilişkide çok önemli birşey.kusura bakma da gerçekten abaza erkek yorumları yapıyorsun.arkadaş haklı.

Evet felsefeden , sanattan konuşabilmek bir ilişkide çok önemli birşey.kusura bakma da gerçekten abaza erkek yorumları yapıyorsun.arkadaş haklı.
Ben de ilk buluşmada öpüşmeyi basitlik/abazalık olarak gören birinin pek derin olabileceğini, felsefe tartışabileceğini pek düşünmüyorum.

İlk buluşmada pek çok şey yapılabilir. Felsefe de konuşursun, öpüşürsün de, duygusal olarak yakın da hissedersin. Öpüştüğün için abaza ya da seks manyağı olmak zorunda değilsin. Karşındaki insandan hoşlanmışsan öpmek isteyebilirsin, bu son derece normal.

Ben de ilk buluşmada öpüşmeyi basitlik/abazalık olarak gören birinin pek derin olabileceğini, felsefe tartışabileceğini pek düşünmüyorum.

İlk buluşmada pek çok şey yapılabilir. Felsefe de konuşursun, öpüşürsün de, duygusal olarak yakın da hissedersin. Öpüştüğün için abaza ya da seks manyağı olmak zorunda değilsin. Karşındaki insandan hoşlanmışsan öpmek isteyebilirsin, bu son derece normal.
Tamam ablacım en marjinal, en cesur kişi sensin.sen felsefe konuşacak halleri yok dedin yalnız.şimdi lafı çevirme. Seks yapmakla hava atan ergenler gibisin ha.bir de ilk buluşmada mı aman da ne havalı 😄

Tamam ablacım en marjinal, en cesur kişi sensin.sen felsefe konuşacak halleri yok dedin yalnız.şimdi lafı çevirme.
Daha ne dediğimi anlamamışsın ki. "Öpüşmeyi basitlik olarak gören kız sanki felsefe konuşacak" dedim ben. İlk buluşmada felsefe konuşulmaz demedim. Anlamadığın için düzgün cevap vermek yerine laf sokma ve saldırma yoluna giriyorsun zaten.

Daha ne dediğimi anlamamışsın ki. "Öpüşmeyi basitlik olarak gören kız sanki felsefe konuşacak" dedim ben. İlk buluşmada felsefe konuşulmaz demedim. Anlamadığın için düzgün cevap vermek yerine laf sokma ve saldırma yoluna giriyorsun zaten.
Yooo felsefe mi konuşacaklar tabi ki öpüşecekler tarzı birşey yazmışsın.

şimdi her fiziksel yakınlaşma cinsellik değil. cinsellik içermeyen fiziksel yakınlaşmalar da yaşayıp karşısındaki insana bişey hissedip hissetmediğini sorgulama yoluna gidebilir insan. ben böyle yapıyorum mesela. beğenmişsem ufak tefek fiziksel dokunuşlar içimden geliyorsa yapıyorum ama cinsel içerikli şeyler değil. dudaktan değil yanağından öpüyorum mesela. kısa süreli elini tutuyorum. koluna giriyorum. konuşurken dokunuyorum falan. bu gibi şeyler ama insanın içinden gelmeli illa ki, gelmiyorsa asla olmaz. sen, karşı taraf hemen dan diye cinselliği işin içine sokunca hoşlanacağın varsa da hoşlanmıyorsun ve soğuyorsun diye düşünüyorum. bu bana da olan bişey. daha karşımdakinden bişey anlamamışken olayı pat diye cinselliğe götürenler beni de aşırı itiyor. ama yukarıda bahsettiğim ufak tefek fiziksel eylemler de karşımdakine ne hissettiğim hakkında bana fikir veriyor. bunu yaparken beğendiğim insandan soğuduğum da oldu, geri çekildim hiçbir şey yaşamadım mesela. ten kokusu, saçının kokusu hoşuma gitmemiştir, ona dokunmak hoşuma gitmemiştir falan filan. tam bu noktada nasıl olsa öpüşeceksin tezi çürüyor mesela benim için. çünkü o an o minik yakınlaşmayı denemişimdir ama bişey itmiştir, içimin almayacağını farketmişimdir. aşırı zor hisseden biriyim ve bişey hissedemediğim için yalnızım. artık kimseyle tanışmıyorum çünkü asla içimden gelmiyor. sana normal arkadaş olarak başlayabileceğin insanlar lazım ilk etapta.

Back
X