şimdi her fiziksel yakınlaşma cinsellik değil. cinsellik içermeyen fiziksel yakınlaşmalar da yaşayıp karşısındaki insana bişey hissedip hissetmediğini sorgulama yoluna gidebilir insan. ben böyle yapıyorum mesela. beğenmişsem ufak tefek fiziksel dokunuşlar içimden geliyorsa yapıyorum ama cinsel içerikli şeyler değil. dudaktan değil yanağından öpüyorum mesela. kısa süreli elini tutuyorum. koluna giriyorum. konuşurken dokunuyorum falan. bu gibi şeyler ama insanın içinden gelmeli illa ki, gelmiyorsa asla olmaz. sen, karşı taraf hemen dan diye cinselliği işin içine sokunca hoşlanacağın varsa da hoşlanmıyorsun ve soğuyorsun diye düşünüyorum. bu bana da olan bişey. daha karşımdakinden bişey anlamamışken olayı pat diye cinselliğe götürenler beni de aşırı itiyor. ama yukarıda bahsettiğim ufak tefek fiziksel eylemler de karşımdakine ne hissettiğim hakkında bana fikir veriyor. bunu yaparken beğendiğim insandan soğuduğum da oldu, geri çekildim hiçbir şey yaşamadım mesela. ten kokusu, saçının kokusu hoşuma gitmemiştir, ona dokunmak hoşuma gitmemiştir falan filan. tam bu noktada nasıl olsa öpüşeceksin tezi çürüyor mesela benim için. çünkü o an o minik yakınlaşmayı denemişimdir ama bişey itmiştir, içimin almayacağını farketmişimdir. aşırı zor hisseden biriyim ve bişey hissedemediğim için yalnızım. artık kimseyle tanışmıyorum çünkü asla içimden gelmiyor. sana normal arkadaş olarak başlayabileceğin insanlar lazım ilk etapta.