Yalnızlık

şimdi her fiziksel yakınlaşma cinsellik değil. cinsellik içermeyen fiziksel yakınlaşmalar da yaşayıp karşısındaki insana bişey hissedip hissetmediğini sorgulama yoluna gidebilir insan. ben böyle yapıyorum mesela. beğenmişsem ufak tefek fiziksel dokunuşlar içimden geliyorsa yapıyorum ama cinsel içerikli şeyler değil. dudaktan değil yanağından öpüyorum mesela. kısa süreli elini tutuyorum. koluna giriyorum. konuşurken dokunuyorum falan. bu gibi şeyler ama insanın içinden gelmeli illa ki, gelmiyorsa asla olmaz. sen, karşı taraf hemen dan diye cinselliği işin içine sokunca hoşlanacağın varsa da hoşlanmıyorsun ve soğuyorsun diye düşünüyorum. bu bana da olan bişey. daha karşımdakinden bişey anlamamışken olayı pat diye cinselliğe götürenler beni de aşırı itiyor. ama yukarıda bahsettiğim ufak tefek fiziksel eylemler de karşımdakine ne hissettiğim hakkında bana fikir veriyor. bunu yaparken beğendiğim insandan soğuduğum da oldu, geri çekildim hiçbir şey yaşamadım mesela. ten kokusu, saçının kokusu hoşuma gitmemiştir, ona dokunmak hoşuma gitmemiştir falan filan. tam bu noktada nasıl olsa öpüşeceksin tezi çürüyor mesela benim için. çünkü o an o minik yakınlaşmayı denemişimdir ama bişey itmiştir, içimin almayacağını farketmişimdir. aşırı zor hisseden biriyim ve bişey hissedemediğim için yalnızım. artık kimseyle tanışmıyorum çünkü asla içimden gelmiyor. sana normal arkadaş olarak başlayabileceğin insanlar lazım ilk etapta.
Beni anlamışsınız teşekkür ederim tabi ki fiziksel çekim çok çok önemli bir şey tüm dediklerinize katılıyorum ama sadece hemen olsun istemiyorum. İlk buluşmada tanıyalım bi birbirimizi, belki saçma sapan aptalca bir şey söyleyecek o çekimi zaten yitiricem aramızdaki çekimin de anlamı kalmayacak. O yüzden biraz mesafeli durmak bana daha konforlu geliyor. Ama şimdiye kadar böyle yaklaşımlar olunca moralim bozuldu.

Tamam ablacım en marjinal, en cesur kişi sensin.sen felsefe konuşacak halleri yok dedin yalnız.şimdi lafı çevirme. Seks yapmakla hava atan ergenler gibisin ha.bir de ilk buluşmada mı aman da ne havalı 😄
Sizin doktor beyle nasıl gidiyor?Sizin yanınızda Rus hatunlara sulanan bir sevgiliniz vardı ya,o geldi aklıma.Devam ediyor musunuz?

Eklentiler

• 520AA051-3E95-4F2B-9E60-C68091E2F491.webp
    520AA051-3E95-4F2B-9E60-C68091E2F491.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 35
Bir konusunda arkadaşım hastanede dekolte giyiniyor,ben de onun gibi olmak istiyorum diye birşeyler diyordu.Daha neler var da neyse😂.Yapmayın hanımlar,burası bir arşiv gibi😁.
İşte cesaretli, cesur olamayınca, burdaki üyelere bir ağızdır gidiyor en marjinal sensin en cesur sensin diyerek. İçten içe nasıl cesur olmak istedikleri nasıl belli. 😆

Onların kuralları diye birşey yok ki.Türkiyede de aşağı yukarı durum bu.öylesi de çok böylesi de çok.sonuçta yurt dışında da evlenen, çoluğa çocuğa karışan bir sürü insan var.Türkiyede de evlenmek isteyen kişi bulmak zor. Bütün genellemeler gibi ben de bu da yanlış.
Ne demek istediğini anlayamadım. Biraz daha açık yazar mısın?

Düzeltme: Konudaki diğer mesajlarını da okudum. Aynı fikirdeyim.

Son düzenleme:
Niye böyle kadınlar olduğuna inanasınız gelmiyor?

Türk kadınları genelde derin vs olduklarını zannederek kendi kültürlerinden gelen cinsel bastırılmışlığı devam ettiriyorlar bence. Derinlikten bahsediyorlar, sanki oturup felsefe konuşacakmış gibi.
Öpüşüceksin ne var tarzıyla bunun alakası yok
Cinsel bastırılmayı kim yaşıyo bilmiyorum
Ama bu demek değildir ki ne var ya öpüş gitsin
Fiziki etkilenme kişinin tercihi
Zeka, tavır, duruş bi tık zaman alır
Bunda yadırgıyacak bir şey yok
Namus bekçisi gibi ay onu yapamam bunu yapamam olarak algılamadım ben konuyu.
O tarz konuşan insanlardan nefret ederim ve bir şeyleri gizlemeye çalıştıklarını düşünürüm.
Normal yoldan gitmez çoğu zaten sonrada ay namus!
Cinsel açıdan bastırılmak ayrı konu.Yalnızca tip odaklı gitmek veya kendine göre konuştuğu konuları beğenip, halini tavrını beğenip temas edebilme başka

Konu sahibi hemen cinsellik olmasın istiyor. Kadını ikna etmeye çalışmış herkes aaa olmalı canıımmm ahaha 😂 farklı fikirlere saygı lütfen.olur olmaz herkesin kendi tercihi. Konu sahibinin kendi tercihine göre yorumlar yaparsak daha faydalı olur sanki

Back
X