- Emoji Skoru
- 2.152
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Sunshine11111
Daha büyük oldugunuzu dusunmustum ama şu da bu söze çok inanırım insan sınanmadığı bir konu hakkında da büyük konuşmamalı. Dolayısıyla aslında 28 yaşta hiç sevgilisi olmamış aşkı tatmamış biri için evet biraz artık yeter diye hissedebileceği bir yaş bence. Ama hiç evlenemeyeceğim hep annem babamla yaşayacağım diye düşünmeniz için de çok çok genç bir yaş. Negatif olmayin, kendinizi gereksiz asagiya cekmeyin. Kaldı ki artık günümüzde gençler öyle erken yaşta evlenmiyorlar. Dolayısıyla siz aslında bir istisna değilsiniz.
Bir de ben evliliğin tamamen kader olduğuna inaniyorum. Dolayısıyla "beğenmediğiniz" arkadaşlarınız evlenmiş olabilir. Siz belki onlara göre daha kolay geçinilebilecek biride olabilirsiniz ama sonuç olarak kaderinizde kısmetinizde ne zaman yazıldıysa o zaman oluyor.
Kısacası yaşınız çok genç, asla olumsuz olmayın... sizin gibi birçok insanı okuyoruz şu yaşıma geldim hala da haaşkı tatmadım diyen.. yarın önünüze ne çıkacağını bilemezsiniz. Siz pozitif olun ki pozitif de enerji yayın.