Yalnızlık

Anladım canım çok haklısın.Umarım kısa zamanda kendine güzel ,güvenilir bir çevre edinirsin.

sadeliğe dikkat çekmek istedinse daha açık yazmalıydın, ben netlikten yanayım.

buradaki "herkes" maalesef okumanın insana neler kazandırabileceğinin farkında değil. o yüzden kişi başına okuma oranı Japonya'da yılda 24 KİTAP iken, bizde 4 SAYFA'dır.

ve bu toplumda yaşadığımız için bu kadar sorunumuz var.

hiç düşünmediğimiz bir şey değildir herhalde kitap okumak,
sorun can sıkıntısı değilki.canım sıkılıyor evde zaman geçiremiyorum desem söylediğin mantıklı ama ben can sıkıntısına çözüm aramıyorum.

hem okuduğun kitap için paylaşımda bulunacak bir ortamın yoksa nereye kadar yani..
benim sorun bu yaşadıklarımın (daha doğrusu yaşayamadıklarımın) beni olumsuz anlamda etkilemesi kpss anlamında

sevgilisi olanlar ne mutlu size

kitap can sıkıntısını gidermek veya boş zaman doldurmak için okunmaz. kendini yetiştirirsen (yetiştirmemişsin anlamında değil) sorunlarınla daha kolay başa çıkabilirsin. kpss konusunda hangi kuruma sorunlarınızı ilettiniz acaba? kime, nereye net bir tepki verdiniz? neyin değişmesi için kılınızı kıpırdattınız? kendi kendinize şikayet edip duruyorsunuz.

siz en iyisi sevgili bulun, kime diyorum ki ben.

siz konuyu anlamamakta ısrarcısınız ama,kpss ye birşey dediğim yok arkadaşım yahu,iyi okurmusun lütfen.bence siz de okumuş olmak için değil,sağlıklı düşünebilme yetisini edinmek için okuyun kitap.

ilk msjınızda sadece kitap okumamı belirtmişsin,bunu nedenleriyle açıklayabilirdin o halde,kendini daha iyi ifade eder,sorunlarınla daha kolay başa çıkarsın vs..

oysaki o msjında canı sıkılan birine edilmiş bir tavsiye gibi duruyor "kitap oku"

yorumların için tşk ederim arkadaşım,saygılar.

Ne zamandır arkadaşsızlıktan sıkılıyorsun, yeni bir durum mu? Eskiden beridir ise alışmışsındır seni sıkan neden bu olmayabilir gibi düşündüm.
Regl öncesi hormonlar veya mevsim değişikliğinin duygularımıza yansıması da olabilir.
Düşünmemen lazım diye birşey de değil bence. Aklına geliyorsa düşün, gidince zaten düşünmeyeceksin. Bir de düşünmemeliyim diye kendini kasıp enerji harcama.
Bana da olmuştu kısa zaman önce benzer duygular. Zaman dedim,bekledim,geçti.
İl değişikliği nedeniyle insansızlıktan yakınıyorum. Evde yalnız, dışarda yalnız, hep kendin hep kendin insan sıkılıyor tabi. Sıkıldım bende : (.
Mesleğin varmış, çalışmaya başlarsın, sosyal aktivite çevre kendiliğinden gelişir.
Negatif duygular gelir öyle arada, gider de

küfretsem bu kadar tepki göstermezdin. ben iyi niyetli olarak yazdım, senin algılaman sorunlu.

Allah kalbine göre versin...

ay çok üzdün sen beni içim sızladı keşke ankarada olsaydın seni gezdirirdim canım benim yinede bu kadar sıkma o tatlı canını gün doğmadan neler doğar bak son senenmiş yakında biter çilen inşallah mesleğin olur birde seveceğin bir hayat arkadaşın olur inşallah o zaman bütün sıkıntıların geçer üzülme lütfen buradaki bütün kadınlar arkadaşız istediğin zaman yaz rahatla bunu arkadaşı olmayan herkese yazıyorum burası bizim ikinci adresimiz bence bu yüzden burdayız birbirimize destek olmak için

hehe acıların çocuğu gibiyim. çok sağol iyi dileklerin için. inşallah hepsi gerçekleşir bir gün...gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…