Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok yalnızım hem evli hemde 2 çocuğum olmasına rağmen kaynanamlar burada eşim annesine çok düşkün işten gelir hep annesiyle sohbet eder bir sorunu varsa onunla paylaşır sonra benle paylaşır bende sadece benimle paylaşmasını istiyorum birşey alacaksa yada yapacaksa benim dediğimi yapmaz annesinin dediğini yapar anne sen akıllı kadınsın der onun dediğini yapar 10 senelik evliyim hep aynı bu davranışı beni omndan uzaklaştırıyor ne yapayım
Haklısınız, bir bayan için içsel çöküntüye neden olan bir durum..Allah kolaylık versin.
Bu durumu eşinizle hiç açık açık konuştunuz mu ? Konuşamıyorsanız mektup-mail şeklinde yazsanız.
Ya da konuştunuzda çare olmadıysa kayınvalidenizle dertleşseniz ?
Yani böyle içinize atmayın, mutlaka çözüm yolunu bulun ve yapın; emin olun işe yarayacaktır.
kayınvalidemler gitti 15 gün oluyor artık ama biz eşimle aynıyız sürekli kavaga tartışma içindeyiz bneim yüzümden çok asabiyim psikiyatriye gidicem yakınımda yok farklı bir semte gitmem lazım niye ben böyleyim eşim bu tavırlarım yüzünden benden nefret edecek neredeyse bana yardım edin lütfen
sizin bu sekilde olmanıza da esiniz sebep, bilmem farkında mısınız?
Kavga etmek, tartısmak tabiki hos degil iliskiyi yıpratır en iyi cözümü esinizle sorunlarınızı acık acık konusun.![]()
seninde cocuğun var evlenince sihirli bı değnek değsin sadece eşini mı dinlesin
annesinin fikrini alıp dinlemesin mı neden bu kadar bencilsiniz
Siz eşinizle sohbet etmeyi beceremiyorsunuz sanırım.
Kusura bakma başka şeilde talaffuz edemedim.
Yani konuşamıyorsunuz.
Fazla erginsiniz.
Bir müddet bu tür konuları açmayın.Yalnızca anın tadını çıkaın.
Birbirinize karşı gerginliğiniz azaldığında uzun uzun konuşun sorununuzu