yalnızlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
merhabalar ben kendimi yalnız hissediyorum kendimi saf yerine koyuyor güvensizliğim var kendime karşı ne yapmalıyım

Son düzenleme:
ben çok yalnızım hem evli hemde 2 çocuğum olmasına rağmen kaynanamlar burada eşim annesine çok düşkün işten gelir hep annesiyle sohbet eder bir sorunu varsa onunla paylaşır sonra benle paylaşır bende sadece benimle paylaşmasını istiyorum birşey alacaksa yada yapacaksa benim dediğimi yapmaz annesinin dediğini yapar anne sen akıllı kadınsın der onun dediğini yapar 10 senelik evliyim hep aynı bu davranışı beni omndan uzaklaştırıyor ne yapayım

hım zor durum cnm ana kuzusu tabiri tamda eşine göreymiş..ynede uzaklaşma sabır et kaynanan gidince sana döner zatn..ama belirt söyle ben dururken annene nedn anlatıyrsn beni önemsemiyormusun filan de..erkklr annelerine düşkün olur bi çoğu özellikle unutma..aman anlatmasn kendi bilir..üsteleme canım öle boşver herşeye..:50:

gerçektende zor bir durum.
eşini böyle kabul et canım.
annesi git oğlum eşinin yanına demediği sürece
annesiyle ilişkisi böyle devameder.
bence tek hata eşinde değil onun böyle davranmasına
izin veren annesindede kendi eşi böyle davransa hoşuna gidermi acaba.
ama sabret canım .inş. herşey değişecek.
ben buna çok inanıyorum.

Erkekelr her zaman annesine hayrandır. Bunu yıkamazsınız. sizde eşinizin hayranlığını kazanmaya çalışın. Eşinizi büyük adam gibi değilde kendi çoğunuz gibi düşünen belkide ihtiyacı olan tek şey şefkattir. Akıl danışmak için annesine gidebilir ama sizin ona sunduğunuz yakınlığı annesi ona veremez. YAnılıyormuyum. Daha sıcak ve şevkatli olabilirsiniz...

Haklısınız, bir bayan için içsel çöküntüye neden olan bir durum..Allah kolaylık versin.

Bu durumu eşinizle hiç açık açık konuştunuz mu ? Konuşamıyorsanız mektup-mail şeklinde yazsanız.

Ya da konuştunuzda çare olmadıysa kayınvalidenizle dertleşseniz ?

Yani böyle içinize atmayın, mutlaka çözüm yolunu bulun ve yapın; emin olun işe yarayacaktır.

Haklısınız, bir bayan için içsel çöküntüye neden olan bir durum..Allah kolaylık versin.

Bu durumu eşinizle hiç açık açık konuştunuz mu ? Konuşamıyorsanız mektup-mail şeklinde yazsanız.

Ya da konuştunuzda çare olmadıysa kayınvalidenizle dertleşseniz ?

Yani böyle içinize atmayın, mutlaka çözüm yolunu bulun ve yapın; emin olun işe yarayacaktır.

kayınvalidemler gitti 15 gün oluyor artık ama biz eşimle aynıyız sürekli kavaga tartışma içindeyiz bneim yüzümden çok asabiyim psikiyatriye gidicem yakınımda yok farklı bir semte gitmem lazım niye ben böyleyim eşim bu tavırlarım yüzünden benden nefret edecek neredeyse bana yardım edin lütfen

kayınvalidemler gitti 15 gün oluyor artık ama biz eşimle aynıyız sürekli kavaga tartışma içindeyiz bneim yüzümden çok asabiyim psikiyatriye gidicem yakınımda yok farklı bir semte gitmem lazım niye ben böyleyim eşim bu tavırlarım yüzünden benden nefret edecek neredeyse bana yardım edin lütfen

Sizin bu sekilde olmanıza da esiniz sebep, bilmem farkında mısınız?
Kavga etmek, tartısmak tabiki hos degil iliskiyi yıpratır en iyi cözümü esinizle sorunlarınızı acık acık konusun.
:ssz:

sizin bu sekilde olmanıza da esiniz sebep, bilmem farkında mısınız?
Kavga etmek, tartısmak tabiki hos degil iliskiyi yıpratır en iyi cözümü esinizle sorunlarınızı acık acık konusun.
:ssz:

konuşuyoruz ama yine aynı yerdeyiz nedense

Seninde cocuğun var evlenince sihirli bı değnek değsin sadece eşini mı dinlesin
Annesinin fikrini alıp dinlemesin mı neden bu kadar bencilsiniz

seninde cocuğun var evlenince sihirli bı değnek değsin sadece eşini mı dinlesin
annesinin fikrini alıp dinlemesin mı neden bu kadar bencilsiniz

benim demek istediğim o değil yaa yalnış anladın beni annesini dinlesin benim fikirlerimide dikkate almasını istiyorum hayatta annesine bağırmasına izin vermem benim 2 oğlum var ben kayınvalide olucan ona göre hareket ederim

Siz eşinizle sohbet etmeyi beceremiyorsunuz sanırım.

Kusura bakma başka şeilde talaffuz edemedim.

Yani konuşamıyorsunuz.

Fazla erginsiniz.

Bir müddet bu tür konuları açmayın.Yalnızca anın tadını çıkaın.

Birbirinize karşı gerginliğiniz azaldığında uzun uzun konuşun sorununuzu

Bence bu kucuk sorunu takinti yaparak büyük bir sorun haline getirmissiniz kendiniz icin.
Böyle aptal davranarak bir cogumuz aynı hataları sürekli yapıp dururuz. Kayın valide nasıl gelinini çekmiyorsa, bazı gelinlerde kayın valideyi cekememiyor ve kocasını paylaşmıyor. Belki az olsada sizde böyle bir durum halinde gelmiş olabilir. Siz böyle davranarak kocanızı kazanacağınızda kaybediyorsunuz.
Belki durum evet sizi rahatsız ediyor.. Haklisindirda! Bu yüzden bir başka teknik denemeniz gereke bilir. Birinci tekniğiniz kocanızla konuşmak olmus.. Ama be yazsikki bu ise yaramamış. Sizde ikinci tekniği kulanin. Güler yüzlü, mutlu görünüp bundan sonra kocanızın aynı sekilde davrandığı gibi davranın. Mutlu, tititre uztune ama kendi dertlerini ona anlatma ve dışla, kiskandir... Bir seye sevindin onu bile kocana 4 kelime ile anlat ama bir baskasına 1saat anlat, paylaş.

Bakalım beyfendi kendini dışlanmış gibi hissedecekmi?
Ben olsam erkek kuzen, erkek kardesimi secersin bu küçük oyunda.
Yada bir kiZ arkadasın olsun bunu onun yaninda sik sik telefonda ederek yapmalisin. Yada biri sana burdan telini versin.. Sen kendi kendine konus bes dakika boyunca.

Esininiz belirli bir zamandan sonra sıkılacakdirrrrr

Siz eşinizle sohbet etmeyi beceremiyorsunuz sanırım.

Kusura bakma başka şeilde talaffuz edemedim.

Yani konuşamıyorsunuz.

Fazla erginsiniz.

Bir müddet bu tür konuları açmayın.Yalnızca anın tadını çıkaın.

Birbirinize karşı gerginliğiniz azaldığında uzun uzun konuşun sorununuzu

doğru ne yapmalıyım ben o zama nasıl davranmalıyım

Back
X