- 30 Ekim 2015
- 184
- 574
- 23
- 55
- Konu Sahibi seyhan4161
ta ihtiyacım var yaşadıklarımı çekinmeden anlatabilecegim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kk en iyi dost yalnızlık cekmezsin![]()
Bizi beğenmemişÖzel mesaj atarsan okumam. . Buraya yaz hepimizin tecrubesinden yararlan
İlk yazdığın mesaj varya ordan actigin konu en altta düzenle var tekrar ordan yaz herkes ilk mesaja göre yorumlar yapar bu mesajlarini ilk mesajına tekrardan yazBi gün babam annemin yanında sevgilim olduğunu buluştuğumu söyledi tabi annem firladi beni dövmeye kalktı babam defol git evden dedi işte benim orda sabrim taştı ve gidecek biri varsa sensin sen beni tecavuze kalktın dedim beni susuturmaya çalıştı annem diretti söylemem için bırak kafasını toplayın filan dedi yattık sabah annem inerlere gitti bu arda annem hayvan hastası sürekli çalışıyor kendine bakmıyor galiba bana sevgi duymuyor neyse sabah annem yokken babam ne olur yuvaya yıkma kızım söz karışmıyorum sana dedi sonra annem bana sordu olanları geçiştirmek hep annemden üstüne düşmedi eşimle evlenmeden birlikte olduk kızligim yoktu babam yüzünden olduğunu soyledim