yalnızlik...

seyhan4161

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
184
574
23
55
ta ihtiyacım var yaşadıklarımı çekinmeden anlatabilecegim

Son düzenleme:
Özel mesaj atarsan okumam. . Buraya yaz hepimizin tecrubesinden yararlan

Konunuzun içeriğini düzeltin.
Dertlerinizi yazın yorum yapılır zaten.
Böyle soru cevap şeklinde zor olur.
Konunuzu her okuyan sayfalarca gezmesin ilk mesajdan anlasın.
Düzenleyiniz.

Canım istersen ozelden yaz istersen burdan seve seve dinlerim ama sorunlarin icin fikir danismak istersen buraya yazarsa birsuru tecrube sahibi kimse var belki hep beraber yardimci olabiliriz

Babamı çok severdim o ara lise 1 deydim babama ben eski babamı istiyorum dedim oda tamam dedi ama hiç samimi olamadım babama karşı lise 3 te eşimle tanıştım ilk zamanlar sadece diğer erkekler benden uzak dursun diye çıkma teklifini kabul etmiştim çünkü lisede ki tek kız bendim ve herkes beni sevdiğini söylüyordu dursun istedim sonra mememde kist farkettim testler filan doktor kanser dedi dünyam yıkıldı eşim o ara yanindaki benle ağladı hep bana destek oldu sonra başka doktora gittim kanser olmadığı ortaya çıktı 1 ay kemoterapi ilaçları kullandım ama yanlış teşhis mis sonra eşimle iyice samimi olduk ona babamın yaptıklarını anlattım çünkü biriyle paylaşmak gerekiyordu

Bi gün babam annemin yanında sevgilim olduğunu buluştuğumu söyledi tabi annem firladi beni dövmeye kalktı babam defol git evden dedi işte benim orda sabrim taştı ve gidecek biri varsa sensin sen beni tecavuze kalktın dedim beni susuturmaya çalıştı annem diretti söylemem için bırak kafasını toplayın filan dedi yattık sabah annem inerlere gitti bu arda annem hayvan hastası sürekli çalışıyor kendine bakmıyor galiba bana sevgi duymuyor neyse sabah annem yokken babam ne olur yuvaya yıkma kızım söz karışmıyorum sana dedi sonra annem bana sordu olanları geçiştirmek hep annemden üstüne düşmedi eşimle evlenmeden birlikte olduk kızligim yoktu babam yüzünden olduğunu soyledim

3 sene sürdü ilişkimiz evlenmek istedi anneme söyledim olmaz dedi babam olmaz dedi sonuç kaçtım evlendikten sonrada bir sürü dert 8 ay kayananamla kaldım eşimden şiddet gördüm kimsem yoktu annem babam düğünüme gelmedi 3 ay sonra babamla konuştum babam hep iyi davrandı bana ama annemi aldatır eminim anneme herkes söylüyor ama kıskaniyorlar diyor annem babamı herhalde çok seviyor hala aldatıyor babam benim evliliğim güzel tek sorunum esim çabuk kiziyor

Bi gün babam annemin yanında sevgilim olduğunu buluştuğumu söyledi tabi annem firladi beni dövmeye kalktı babam defol git evden dedi işte benim orda sabrim taştı ve gidecek biri varsa sensin sen beni tecavuze kalktın dedim beni susuturmaya çalıştı annem diretti söylemem için bırak kafasını toplayın filan dedi yattık sabah annem inerlere gitti bu arda annem hayvan hastası sürekli çalışıyor kendine bakmıyor galiba bana sevgi duymuyor neyse sabah annem yokken babam ne olur yuvaya yıkma kızım söz karışmıyorum sana dedi sonra annem bana sordu olanları geçiştirmek hep annemden üstüne düşmedi eşimle evlenmeden birlikte olduk kızligim yoktu babam yüzünden olduğunu soyledim
İlk yazdığın mesaj varya ordan actigin konu en altta düzenle var tekrar ordan yaz herkes ilk mesaja göre yorumlar yapar bu mesajlarini ilk mesajına tekrardan yaz

Back
X