- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Aliskin çocuk ondandr cnmDışarı derken sokağa değil de bi yerlere gitmek istiyo bide kaynanamlar yakın oturuyor arada aliyolar evlerine oynuyorlar o da kalabalığı jstiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aliskin çocuk ondandr cnmDışarı derken sokağa değil de bi yerlere gitmek istiyo bide kaynanamlar yakın oturuyor arada aliyolar evlerine oynuyorlar o da kalabalığı jstiyo
Kızlar 3 senedir kv deme otrydum kendisini severim çok iyi insandır ama herkes ayrı ev ister bizde kiraya ciktik ama bazen pişman oluyorum çok yalnızım hiç komşuları mi tanımıyorum arkadaşlarım uzakta ailem le de tel de gorusebiliyoruz gündüzleri eşim isteyen kizimla beraberiz o uyuyunca gene sıkılıyorum arkadaş a dosta ihtiyacım var benim gibi olan var mı?
Mesela ne olur ki bende bazen diyorum acaba resim mi yapsam netten bakıyorum evde eski şeylerden mükemmel şeyler çıkarıyorlar falan ama ben o kadar becerikli değilim işteKvalidenin yanından ayrılıp da arayan bir kişi olarak numuneliksin resmen.
Bir şey diyemiyorum. Evde yapabileceğin o kadar çok şey var ki.
Burayı bnde seviyorum burda sadece çok sevdiğim bi kız arkadaşım var o da Hollanda'daBenim hiç sosyal ağım yok bi tek kadınlar kulübü var işte![]()
Mesela?Kvalidenin yanından ayrılıp da arayan bir kişi olarak numuneliksin resmen.
Bir şey diyemiyorum. Evde yapabileceğin o kadar çok şey var ki.
Uu uzakmış baya ama uzak olsada bazen görüşmeden bile mesajlaşmak bile iyi geliyorBurayı bnde seviyorum burda sadece çok sevdiğim bi kız arkadaşım var o da Hollanda'da
Aynen bi kere denedim beceremedim elim yatkın dglMesela ne olur ki bende bazen diyorum acaba resim mi yapsam netten bakıyorum evde eski şeylerden mükemmel şeyler çıkarıyorlar falan ama ben o kadar becerikli değilim işte![]()
Ewet o bnm dostum cnm ama keşke yanımda olsaUu uzakmış baya ama uzak olsada bazen görüşmeden bile mesajlaşmak bile iyi geliyor
Mesela?
Hmmm spora başladım bnde kitap i da kızım uyuyunca okuyorum geceBu kişisel zevk meselesidir. Kendini tanıma meselesidir.
Ben akşama kadar kitap okusam sıkılmam mesela. Artık malzemelerden yeni objeler yapabilirsin. Yeni yemekler keşfedebilirsin. Evde plates yapabilirsin.. Milyon tane sıralanır yani.
Hayır ama civarı biliyorum.Sen de mi burda otrysn
Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama beylikdüzü nden esenyurrta spor salonuna giden tanıdıklar var. Haftanın sanırım 2 günü spor1 günü kapalı havuzda yüzme ve sauna hamam. Ucretsiz. Herkes. Gerekli testlerden sonra alınıyor. İlk olarak gidip kan ve idrar testi yaptırıyor sonra ucretsiz tüm yıl devam ediyorsun. Çocuklar için de kreş gibi bir bölümü var ama kaç yaşa kadar bırakılıyor bilmiyorumHmmm spora başladım bnde kitap i da kızım uyuyunca okuyorum gece
Aaa gerçekten mi onu tam öğrenebilir msnKızın kaç yaşında bilmiyorum ama beylikdüzü nden esenyurrta spor salonuna giden tanıdıklar var. Haftanın sanırım 2 günü spor1 günü kapalı havuzda yüzme ve sauna hamam. Ucretsiz. Herkes. Gerekli testlerden sonra alınıyor. İlk olarak gidip kan ve idrar testi yaptırıyor sonra ucretsiz tüm yıl devam ediyorsun. Çocuklar için de kreş gibi bir bölümü var ama kaç yaşa kadar bırakılıyor bilmiyorum
Aaa gerçekten mi onu tam öğrenebilir msn
Teşekkür ederim cnm çok sagolhttp://www.esenyurt.bel.tr/icerik/40/40/yari-olimpik-yuzme-havuzu.aspx
İletişim telefonu da var bu sitede.