yalnızlık

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
Merhaba,
Dün akşam hüngür hüngür ağladım ağladıkça bebegim üzüldü diye daha çok ağladım ne saçma dimi
7 aylık hamileyim esimin isleri hep yoğundur ama bu 7 ayda iyice bi arttı her akşam mesai sadece pazar evde tek başıma hamilelik geçiriyorum çalısıyorum bende ama akşamları tek başıma yemek yemekten bıktım artık ailemle iliskilerimiz biraz kopuk anne baba ayrı annem şehir dışında aramızda yok kardesim desen kırkyılın başı ararsam gelir nadir arar sorar 5 dk mesafede oturuyolar babamla babamlara giderim bazen sorunum yalnızlık
Kaynımın nisanı vardı h.sonu esim ailesiyle sehir dısına gitti uzak biyerdi gidemezdim zaten kardesim geldi kaldı 2 gün yanımda 3.gün gelmem dedi mecbur babamla esi geldiler ben orda rahat edemem diye bende evde kalmak istedigimden
Esim pazartesi akşam geldi tamam yorgundu ama hic evini özlememis bi hali vardı pek konusmadı uyudu sordum yorgunum ondan dedi ama bana bi garip geldi
Esimin ailesiyle ipleri kopardık artık zor toplanır görüsmüyoruz dünde esim anneme gidicem akşam köyden gelen esyaları alıp yemek yer gelirim dedi gelip alısveris yaparız eve babana ugrarız dedi biseyler getirdi onada tamam dedim bekliyorum saat 21:00 aradim kahve iciyomus geldi saat 21:40 mesafede arabayla 10 dk hadi çıkalım diyo bu saatte nereye gelim git alısverisi yap getirdiklerinide bırak dedim yok illa gel beraber gidelim biraz otururuz o saatte misafirlikmi olur sinirlendim çıktım yolda kavga cıktı ben aglamaya basladım beni eve bıraktı markete gitti kapıdan babamlara esyaları bırakmıs
Galiba ben artık patladım bunda belki büyütülecek bisey yok ama dayanamıyorum artık sanki bekar gibiyim hicbiseyi birlikte yapmak istemiyo git ailenle gez orda otur akşamları hep benmi olucam yanında lütfeder gibi dısarı cıkarıyo ailesiyle otursun saatlerce, arada kahveye gitsin is mesai zaten vakit kalmıyoki bana
Benmi alınganım bu dönemde yoksa anormalmi bu durum

Evde kendimi oyalıcak seylerde yapıyorum evi temizleme kitap okuma boyama tv ama biyere kadar dört duvar insanın üstüne geliyo biyerde komsulukta pek yok binada hep çalışan çiftler hafta sonlarıda bakıyorum birlikte gezmeye çıkıyolar

Bi haltlar karistirmadigina emin misiniz ? Kahve içiyorsa niye tek başına içiyor ? Birlikte oturur icerdiniz ne güzel. Suphelendirmek istemem ama pek normal gelmedi bana. Bu kadar boş birakmayin derim.

Bi haltlar karistirmadigina emin misiniz ? Kahve içiyorsa niye tek başına içiyor ? Birlikte oturur icerdiniz ne güzel. Suphelendirmek istemem ama pek normal gelmedi bana. Bu kadar boş birakmayin derim.
Kahveyi annesinde icmis yemekten sonra gittigindede yemek hazır degilmis ondan gec gelmis eve bilmiyorum artık hersey geliyo aklıma

Son 7 aydır Pazar bile evde değil diyosun hep mesaide diyosun
Hayır olsun

Ailesiyle görüşmemen bahane bence

Son 7 aydır Pazar bile evde değil diyosun hep mesaide diyosun
Hayır olsun

Ailesiyle görüşmemen bahane bence

Yok sadece pazar izinli ama ailesiyle görüsmemem bencede sorun soruyorum ondanmı böyle hayır diyo kabul etmiyo
Yogun bi isi varmıs napalım benim isim bu diyo elimden geleni yapıcam diyo ama ortada bisey yok

Yok sadece pazar izinli ama ailesiyle görüsmemem bencede sorun soruyorum ondanmı böyle hayır diyo kabul etmiyo
Yogun bi isi varmıs napalım benim isim bu diyo elimden geleni yapıcam diyo ama ortada bisey yok
Sende mesai yap
Belli bi saatin olmasın
Gör bak neler oluyo

Ya kiz hamile aklina niye kötü seyler sokuyorsunuz?
Oyle seyler dusunme konu sahibi. Ben de evlendigimde ilk 1.5 yil esim hic izin yapamazdi. Gece yarilarinda gelirdi cunku isi yogundu bilirdim. Şükür ki düzeni oturttu da artik rahatlikla izin de yapiyor erken de geliyor.
Zamanla olur. Keske hemen hamile kalmasaydin cunku hamilelikten de duygusallasmissin..
Esinle bir seyler paylasmaya bak. Gerisi bos.
Bos yere de şüphe duyup uzme kendini..

ya ne alaksı var evham yapma dedim ben orda yorumum da .Sadece boş bırakmasın briaz takibe alsın dedim . Ki ben erkeğin rahat bırakmasından yana olan biryim .Ama konu sahibi o kadar ilgisizliğinden bahsetmişki herkesin aklına gelir böyle bir ihtimal. Gerçekçiyim kusura bakma.

koca ilgilenmeyince hemen aldatmaya getiriryorsunuz olayı ya,bazen öyle stresli oluyosunki iş yerinde, ben bile eşimle ilgilenmiyorum kocamı mı aldatıyorum yani ?konu sahibi bebeğinize odaklanın düzelir zamanla .

ya siz belli zmandan bahsediyorsunuz .Ama konu sahibi sürekli olduğunu söylüyor sadece takibe al biraz dedik ayrıca böyle bir durum olmasa bile bazı konularda takibe alınması gerekiyor sıkmadan sezdirmeden . Bırakalım şu rahatım güvenim sonsuz laflarını herkes herşeyi yapabilir bu hayatta Allah allah zorla kavga modu hee

Ya kiz hamile aklina niye kötü seyler sokuyorsunuz?
Oyle seyler dusunme konu sahibi. Ben de evlendigimde ilk 1.5 yil esim hic izin yapamazdi. Gece yarilarinda gelirdi cunku isi yogundu bilirdim. Şükür ki düzeni oturttu da artik rahatlikla izin de yapiyor erken de geliyor.
Zamanla olur. Keske hemen hamile kalmasaydin cunku hamilelikten de duygusallasmissin..
Esinle bir seyler paylasmaya bak. Gerisi bos.
Bos yere de şüphe duyup uzme kendini..

Kelimesi kelimesine KATILIYORUM :KK20:

Su an bende hamileyim. Hani kız gibi olmuyorsun sonuçta kocaman bi göbek değişimler fln... dolayısıyla zaten kendini potansiyel aldatılır hissediyorsun. Sakin ol derim. Çalışıyormuşsun gücünü yitirme. Az kalmis doğumdan sonra izin kullanırsın az sonra sakın çalışmayı bırakma çalış mutlaka. Ailesiyle aran açıksa esin bundan melek gibi bi adam da olsa etkilenir. Biraz düzeltme ihtimalin varsa denemelisin. Eşinin durumu gerçekten iyi sinyaller vermiyor. İlgini takipi ni yap canım. Bende benzer şeyler daha önce yaşadım hala ?? Soru işaretleri var eşimle ilgili benimde. Karmaşık durum... Allah yardımcın olsun. Güçlü ol...

Bence sıkıntı yok seninki tamamen hamilelik psikolojisi...
Eşinin ailesiyle bağları kopardım demişsin bir erkek bu yüzden de böyle davranır nacizane fikrim...

Benimde eşim yoğun çalışır. 7-8 ay hiiiiç izin kullanmadan çalıştığı olur. Aklıma hiç kötü bişey getirmedim. Hamileliğimde de, lohusaykende böyleydi, halada böyle. Ama bence birazda siz ılımlı olun, eşin ailesiyle görüşme, baba evinde rahat edemem yanı birgün oraya gitseniz birgün onlar gelse.. Eeee insanlarda uzaklaşır tabi. Bence Sizde rahatınızdan feragat etmelisiniz biraz. Hamileydim sabah 06.30 da evden çıkıp çooook akşamları eve 22 de gelirdim. Herkesin kendine göre derdi var

Beklentinizi düşürün

Kardeşim geldi iki gün kaldı babam ve eşi geldi vs

Ne gerek var ki kendinize yetin yalnız değilsiniz çevreniz kalabalık bile

Eşinizin ailesi ile görülmemeniz sanki hep onu paylaşıyormuşsunuz hissi yaratıyor gibi

Hamilesiniz üzülmeyin ama eşinizle de sakin olduğunuz bir gün isteklerinizi tatlı dille anlatın

Back
X