• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlıkla baş edemiyorum.Sanki sevilmiyormus gibi hissediyorum?

busu54

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-100
Puanlar
98
Ben 8 senelik evliyim ama hep yalnızdım ilgi sevgi yokmus gibi hissettim.Benim kardeslerim de biri benden 10 yas küçük diğeri 11 yas küçük ikisi iyi anlaşırlar.Beni sevmezler.Kendi esimin kardesi ondan 5 yas küçül ve esimle takılır Ben arkadaş bile edilemedim başaramadım.Çocuklarıma kaynanam ve annem 1 saat bile bakmak istemiyor yani bu benim kursa gidip arkadaş edinemem demek oluyor.Ayrıca ben de elti yok millete hergün misafir geliyor kaynanam çok sosyal hergün gezer.Ben biriyle bulusacagım zaman bahane buluyorlar gelmiyorlar bile kafeye gittiğim zaman bile herkes yakın arkadaşıyla Ben tekim bu durumdan sıkıldım oraya da gidemiyorum utanıyorum evde durmak beni daralttı hep uyumak istiyorum uyursam bu hayattan kurtulacakmış gibi hissediyorum.Bana tavsiye verebilir misiniz?

Çocuklarınıza eşiniz baksın akşam kursu haftasonu kursu araştırın istiyorsanız madem

Eşinizle haftasonu programları yapın eşinizin evli arkadaşları yok mu eşli oturmalar ıcın . Yada kuzenlerle gün yapma gibi bi şansınız

Çocuklar çok mu küçük?

Okul arkadaşlarının anneleri ya da park anneleri ile merhabalaşsanız?

Bu arkadaş işini bu yaşa kadar halletmen lazımdı geçmişten arkadaşın hiç mi yok

Çocuklarınıza eşiniz baksın akşam kursu haftasonu kursu araştırın istiyorsanız madem

Eşinizle haftasonu programları yapın eşinizin evli arkadaşları yok mu eşli oturmalar ıcın . Yada kuzenlerle gün yapma gibi bi şansınız
Esimin değil ama karnımın evli arkadaşları var onların hanımlarına tanıştım ikisi de belli süre sonra bahane üretip muhattap olmak istemediler bizle

Bu arkadaş işini bu yaşa kadar halletmen lazımdı geçmişten arkadaşın hiç mi yok
Nasıl anlatsam liseden olmadı çünkü babam tayinciydi üniversiteden 2 3 tane vardı atandılar,evlendiler kuzen desen kız nisana bile beni davet etmedi ben de sildim

Anlattıklarınızı okurken bile ben sıkıldım. Acaba sorun sizde mi sorusu aklıma geldi? Bahane üretenler nasıl bahane üretiyor ya da bir önce ki görüşmelerinizde neler yaşandı. Hadi siz pasifsiniz eşinizin de mi arkadaşı falan yok evli

Çocuklar çok mu küçük?

Okul arkadaşlarının anneleri ya da park anneleri ile merhabalaşsanız?
Parktan bulup selamlasıyorum hiçbir sorun yok ama bulusmak istemiyorlar onu anladım

Sizinle buluşmamak için nasıl bahaneler üretiyolar?
Hepsinin bahanesi aynı mı?
Acaba sizin farkında olmadan yaptığınız bir davranışınız vs varda insanları bu mu itiyor?

Parktan bulup selamlasıyorum hiçbir sorun yok ama bulusmak istemiyorlar onu anladım
Buluşma yeri park oluyor zaten çocuklar çok küçükken.

Yani ben küçücük çocukla zaten misafir ağırlamak istemiyorum hiç kimseye de gidemem ama her gün parktayız bizim gibi her gün parkta olan anne çocuklar var.

Sohbet ediyoruz,gülüşüyoruz vs…

Cocuklari alip kursa gidemiyorsaniz cocuklari alip parka gidin. En iyi sosyallesme yeri. Hem cocugunuza yaşıt bulursunuz hem kendinize sohbet edecek insanlar. Her gun aynı saatlerde gitmeye ozen gosterin. 3 4. Gidiste aynı kişileri gordugunuzde iletisim kurun aynı saatlerde getirelim cocuklari deyin sozlesin. Yani cocuklu ve ise gitmeyen biri icin sosyallesme yollarindan biridir.

konularını okudum. Ben olsam bende arkadas olmam senınle. Evlerden ırak

Ben 8 senelik evliyim ama hep yalnızdım ilgi sevgi yokmus gibi hissettim.Benim kardeslerim de biri benden 10 yas küçük diğeri 11 yas küçük ikisi iyi anlaşırlar.Beni sevmezler.Kendi esimin kardesi ondan 5 yas küçül ve esimle takılır Ben arkadaş bile edilemedim başaramadım.Çocuklarıma kaynanam ve annem 1 saat bile bakmak istemiyor yani bu benim kursa gidip arkadaş edinemem demek oluyor.Ayrıca ben de elti yok millete hergün misafir geliyor kaynanam çok sosyal hergün gezer.Ben biriyle bulusacagım zaman bahane buluyorlar gelmiyorlar bile kafeye gittiğim zaman bile herkes yakın arkadaşıyla Ben tekim bu durumdan sıkıldım oraya da gidemiyorum utanıyorum evde durmak beni daralttı hep uyumak istiyorum uyursam bu hayattan kurtulacakmış gibi hissediyorum.Bana tavsiye verebilir misiniz?
nerde yaşıyorsunuz

Buluşma yeri park oluyor zaten çocuklar çok küçükken.

Yani ben küçücük çocukla zaten misafir ağırlamak istemiyorum hiç kimseye de gidemem ama her gün parktayız bizim gibi her gün parkta olan anne çocuklar var.

Sohbet ediyoruz,gülüşüyoruz vs…
Ben de çocuklarımız kısın oynasın diye evde bulusmayı teklif etmiştim ama bulusan cok az

Ben de çocuklarımız kısın oynasın diye evde bulusmayı teklif etmiştim ama bulusan cok az
İyi niyetli olabilirsiniz de ben de olsam bu teklifi kabul etmezdim.

Parkta çok arkadaşım var sadece bir tanesi ile ev oturması yapıyoruz,o da çok nadir.

Genellikle çocukların açık alanda oynayabileceği yerleri tercih ediyoruz.

Yaz kış dışarıdayız inanın. Ne işimiz var evde?

Back
X