Kendimi bildim bileli hep yalnız hissediyorum. Tek çocuğum, kuzenlerim var ama hiç biriyle aram yok konuşmayız hiç onlar benden biraz büyük ve daha zenginler hep birlikteler. Üniversitedeyim ve hep karşıma beni kullanmak isteyen, yalnızlığımdan zevk alan, bana merhem olacağına hep yalnız olmamı izlemek isteyen ve benimle gezip dolaşmak istemeyen insanlar çıktı. Üniversitede iki sevgilim oldu onlarda beni gerçekten sevmediler, uçkurlarına düşkünlerdi, biri de aldattı zaten. Şuan son sınıfım okulun bitmesine 1 ay var, ama o kadar yalnızım ki tüm gün evdeyim. Bu arada evde tek kalıyorum, özel bir sebepten 2.sınıfta yalnız kalmak durumunda kaldım ailevi bir sebep. Ne kardeşim ne dostum ne birini sevme umudum var. Ve hep çok iyi yaklaştım insanlara
bana bu kadar iyi olma, saf olma diyen herkes beni kullanmaya çalıştı, yapamadı tabi, hayatımdan çıkarırım çünkü beni üzen insanları, ama bu beni daha da yalnız yapar maalesef. Memleketimde 2 3 arkadaşım var ama onların da sevgilisi ve bir sürü iyi anlaştığı kardeşi var benimle sadece yeni memlekete geldiğim zamanlar görüşüyorlar çok da güzel vakit geçiriyoruz gülmekten ağzımız ağrıyor ama sonra tekrar görüşmek istediğimde bahaneler uyduruyorlar 
Bana verebilecek tavsiyeniz var mı? Veya benim gibi olan
Dertleşmek içimi dökmek istedim

Bana verebilecek tavsiyeniz var mı? Veya benim gibi olan
Dertleşmek içimi dökmek istedim