- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Gülerken herkes yanınızdadır ama ağlarken yalnız ağlarsınız diye boşuna dememişler. Amaaaan bırakın Allah aşkına o kınanıza gelmemiş bu düğününüze gelmemiş takmayın kafanıza vefasızlık diz boyu cidden komple çevrenizi değiştirin isterseniz ve yeni insanlar tanıyın belki iyi gelir bir de hayatta hiç kimse için çok fedakar olmayın değer bilmiyorlar.
Gerçek dost yok dersek siz de gerçek dost olamayacak birisiniz demektir... Sizden gerçek dost olabilir diyorsanız, bu sorunuz anlamsız oluyor. Ne dersiniz gerçek dost var mı?
bende EBRU 20 yıllık arkadaşımdı. birşeyler yaşadık çok istese yanımda olurdu. neyse dedim gittim ben özür dileyip gönlünü aldım. sonra o bi hata yapıp bana onca laf ettiki. o an soğudum ondan. o böyle yapınca ben alttan almıştım. bu lafları o zaman o hakediyordu. ama laf bile dökmedim haklısın dedim. sıcak olmaya çalıştım eskisi gibi beceremedim.Ben 16 yıllık arkadasımdan sogumus bir insanım ama üzülmüyorum görüşüyorum sadece hic bir sey anlatmam sizde insanlara cok anlam yüklemeyin onlar gibi gülüp eğlenin orda bırakın fazla da samimi olmaya gerek yok zaten
samimi olmadığımı söyledim evet ama insanların gerçek yüzünü gördükten sonra samimi olmadım.lise berbattı zaten üni-yurtta dikkatli seçim yapmaya çalıştım. ama zamanla o seçimlerinde yanlış olduğunu anlayınca fedakarlık yapmayı önem vermeyi bıraktım.bence beklentiniz çok insanlardan siz de kabul ediyorsunuz samimi olmadığınızı, güvenmediğinizi.
ayrıca s.medya da ki kişilerin işi bu, bu şekilde para kazanıyorlar.
samimi olmadığımı söyledim evet ama insanların gerçek yüzünü gördükten sonra samimi olmadım.lise berbattı zaten üni-yurtta dikkatli seçim yapmaya çalıştım. ama zamanla o seçimlerinde yanlış olduğunu anlayınca fedakarlık yapmayı önem vermeyi bıraktım.
Bende öyle kac senelik arkadaşımla sorun yaşadım küstük.
Hayatta en iyi arkadas diye birşey yok bana göre.
Ben saldım artık bazen bunalsam bile evet gerçek sorunlarımı paylaşabileceğim kimse yok hayatta.
Hoş paylaşsam ne değişir ki
Bende bi dönem kuzenimle çok yakındık.aynen bazen öyle bunalıyorumki.. telefonu elime alıyorum anlatıcak kimseyi bulamıyorum.. bazı olayları yaşadıktan sonra bile ebruya anlattım bazı şeyleri bin pişmanım gidip ortak arkadaşlardan birine anlatıyodur eminim.
olayları yaşamadan önce 2 özel şeyimi ortak başkasından duydum. halbuki sadece ebruya anlatmıştım.
Kimin ne yaptigi önemli degil. Arkadaslariniz dostlariniz olsun. Hayat gecmez yoksa. Cok beklenti ve cok fedakarlik yapma. Kendinide yalnizliga itme insanlar kötü diyerekten. Sevdigim arkadaslarim var ama cok özelimi acmam acamam. Mahremiyetim kalsin özelim olsun diye. Hayatini kendine zindan etme. Birak herkes kendine yakisani yapsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?