Eltiler aynı adama kaçıyorSosyal medya millet evleniyor evliyken ikinciyi bulup ona kaçıyor
Hahaaaa onlar yufkaciya kaçmış ekmek parasınaEltiler aynı adama kaçıyor
İşte bunlar hep bekar kızların nasibini çalan kadınlar. Ya siz zaten evlenmişsiniz bırakın da başkalarına sıra gelsinHahaaaa onlar yufkaciya kaçmış ekmek parasına
Evet bu konuyu açtıktan sonra gördüm haberleri.Yeni yasaklar geldi haftasonu yine yasak
Bu süreçte herkes yalnız herkes birseye hasret
Şu covit bitse de çayırlara çimenlere sersek kendinizi
Herkes kendini sosyal medya attı orda da sahte hayatlar
En iyisi kimseye bulasmamak
Vay canınaSosyal medya millet evleniyor evliyken ikinciyi bulup ona kaçıyor
O zaman diyelim kiEvet bu konuyu açtıktan sonra gördüm haberleri.
Sosyal medyayı doğru düzgün kullanan bir insan değilim bile zaten. İnstagrama 10 günde bir falan bakıyorum heralde. Hiç bana göre değil orası daDediğiniz gibi sahtelik
Dimi ama. olmadı hop bir tane daha.biri vardı adamdan çocuk yapmış birine gitmiş oradan geri çocuk yaptığı adama manavdan meyve alır gibi ondanda olsun suda olsun bu olmadı buda olsan arada çocuklar kimden belli değil tövbe yarabbi.. gençler evlenecek adam yok diyor evliler çifter. Çifterİşte bunlar hep bekar kızların nasibini çalan kadınlar. Ya siz zaten evlenmişsiniz bırakın da başkalarına sıra gelsin
Bide yengeler var kasiyici yengelerHahaaaa onlar yufkaciya kaçmış ekmek parasına
Burdakilere hiç girmiyorum bu son şaşırmam artık diyorum soklardan şoklara giriyorum artık etrafındakilere bile subeci bakar oldumBide yengeler var kasiyici yengeler
Herkes birbirine sardı
Tobe yarabbi
Sonumuz hayra gele
Aynen öyle. Bazen sıkıntıdan nefes alamıyorum sanki. Duvarlar üstüme geliyorBende öyleyim üniversite hayatım evde geçiyor aşk hayatından ziyade ruhum kasıyor
Mesaj atsam insanlara konu bulamıyorum sosyal medya kötü takılmak boş zaman kaybı zaten telefon elimde kanser edecek beni İnşallah kurtulalım bu illetten artıkAynen öyle. Bazen sıkıntıdan nefes alamıyorum sanki. Duvarlar üstüme geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?