yalnızlıktan cok sıkılıyorum

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
merhaba arkadaslar,bugun pazar ve ben gene evdeyim hersey cok sıkıcı ,havalarda soğuk sizler eşlerinizle hafta sonlarını nasıl geciriyorsunuz mesela?benım gıbı olan varmı???neredeyse haftanın yedi günü evdeyim,yasadıgım sehirde ailemden kimse yok,esiminde sadece annesi ve kızkardesi var ,kayınvalıdem yasıtlarıyla vakıt gecırıyor görümcemde calısıyor,apartmandakıler deseniz 4 aile var,2si ögretmen bi hafta sonları var onuda dinlenerek geciriyorlar neyse fazla uzatmıcam,esim deseniz hep isleriyle mesgul,dükkanı eve yakın hep adamlar girip cıkıyor hic bos kalmıyor,ben ne yapacagımı sasırdım cok yalnızım ,carsıya cıksam bir amacım yok aylak aylak takılıyorum bazen zevk almıyorum,esım cok kıskanc calısmama izin vermıyor,ne yapacagımı sasırdım bu sekilde hayat gecmiyor,ev isi deseniz sürekli evde oldugumdan hemen yaptıgım ıcın yok,offf bıktım herseyden 7bucuk ay hamıleyım,hamıle kalmadan öncede böyleydi,simdide böyle bundan sonrada böyle olacak,hep evde olacagım,esim izin verse ailem ufak dükkan acıcak oyalanmam icin ama izin vermiyor,cocuk doğduktan sonra düsünüyorum,cünkü bu sekilde kendimi cok değersiz hissediyorum esiminde bana ilgisi azaldı evde oldugum ıcın ıyıce cahıllestım cok bunalımdayım ......

biliyorum calısmama izin vermıyecek sizce bosanmalımıyım izin vermezse????((( ne yapmam gerek fikirlerinize ihtiyacım var lütfen!

allah aşkına neden son söylemen gereken,i ilk başta söylüyorsunki bunun için boşanılırmı tamam anlıyorum sıkılıyorsun haklısın ama ne bilim bebek falan yapsan onunla oyalansan yada ne bilim hiçmi arkadaşın yok hiç olmadı gir nette okey oyna boşver biz çalışıyozda ne oluyor bide iş stresi yükleniyor böyle şeyler için boşanma lafını etme lütfen en en olmadı konuş eşinle seni bir hafta falan aailene göndersin

Canim devletin kurslari felan oluyor onlara gitsen orada zamangecirmis olursun en azindan. Ayriligi dusunme bence hamileymissin zaten bebegin gelsin onunla zaman gecirirsin baktin olmuyor esinle konus ama ayrilik dusunme bence

Böyle bir sebepten boşanmayı mı düşündün?
Bekarken çalışıyor muydun peki? Eşinle bunu konuşmuş muydun?

Ben de bu kış evdeyim,ders çalışıyorum o benim için bir amaç oluyor doğal olarak.dediğin gibi nerdeyse her gün evdeyim ben de.sıkıldığım zaman olmuyor mu oluyor.eşimin sadece haftada bir günü tatili onda da genelde ailesine gidiyoruz.benim de yaşadığım yerde kimsem yok sadece üniden birkaç kişi var onlarla da her zaman görüşemiyorum.
bebeğini kucağına alınca bence sıkılmıcaksın,o zaten vaktinin çoğunu alıcak.belki sonra kendine bir meşgale bulabilirsin.hobi tarzında,burda birçok bayan gösteriyorlar ne yaptıklarını ilgin varsa bu tarz şeylere yönelebilirsin.

çalışmak için neden izin alıyorsunuz anlamadım

siz çalışın o düşünsün siz bunları düşünüp bunalacağınıza

çalışmak için neden izin alıyorsunuz anlamadım

siz çalışın o düşünsün siz bunları düşünüp bunalacağınıza

Ben de anlayamıyorum bunu, "eşim çalışmama izin vermiyor" cümlesini kafam almıyor. Eşiniz çalışmak için sizden izin aldı mı sanki?
Hem evde olunca tek yapılacak şey ev işi değildir. Alın bir kitap okuyun, kendinizi geliştirecek kurslara katılın. Hem orada çevre de yaparsınız.

bekarken hem calısıyordum hemde üni okuyordum,esimle ortak paylasabılecegımız hıcbırsey kalmadı gece yatmadan yatmaya yüzünü görebiliryorum hersey okadar sıkıcı ki

kesin ve kati konusuyor,esim cok sert ve sinirli birisi,izin yok diyor simdi o izin vermeden nasıl dükkan acayım ki nasıl ikna edebilirim acaba

Kanun size çalışmak için eşinizden izin almanıza gerek olmadığını söylüyor. Siz hala eşim sinirli diyorsunuz. Peki boşanmak için sinirli bir eşi nasıl ikna etmeyi düşünüyorsunuz ki?

of arkadasım sanki yalan söyluyorum,kurslarada izin vermıyor ben 24 esım 35 yasında asırı kıskanc yas farkınında etkısı var,inanın hıcbırseye izin vermıyor,kavga cıkıyor evde ne zaman söylesem

Sizi çok iyi anlıyorum bende başka şehire geldim ailemden kimse yok yanımda. Eşim ve eşimin anne babası o kadar. Ama sizden farklı olan birşey var. Eşim çalışmama asla karşı çıkmadı tam tersine destekledi, buraya alışmam için muhasebe, ehliyet kurslarına gönderdi ve açıköğretim okuyordum bir iki dersten de kursa gittim böylece hem canım sıkılmadı hemde şehri öğrendim. Bir süre çalıştım çıktım okulumu bitiridm o ara bende evdeydim ama ders çalışıyordum sıkılmadım sonra okul bitti bu yaz yine işe girdim. Eşime gidip geliyoruz. Haftasonları da ya sinemaye gider ya da gezeriz. Bir yürür geliriz hiç olmazsa. Yani canım şimdi çocuğunda olacak çalışman zor olur ailende yoksa yanında ancak eşini hiç olmazsa haftasonları biraz çıkmak dolaşmak için ikna etmelisin. Sonra kendine hobiler bulabiirsin kurslara gidebilirsin. Eşinin arkadaşlarının eşleri yok mu seni tanıştırsa, onları eve yemeğe felan davet etsen, sen gitsen. Sonra işte böyle sitelere girip muhabbet edebilirsin, bebeğine alışverişler yapabilirsin. Çevreni kendin oluşturmak için gayret göster ama bu evde oturup herkesten soyut olarak olmaz. Benimde pek arkadaşım yok ama eşimle de vakit geçiriyoruz senin en büyük eksiğin bu eşinle bunu enine boyuna konuşmalısın pazar günleri de mi çalışıyor eşin.

Kanun size çalışmak için eşinizden izin almanıza gerek olmadığını söylüyor. Siz hala eşim sinirli diyorsunuz. Peki boşanmak için sinirli bir eşi nasıl ikna etmeyi düşünüyorsunuz ki?

tabıkıde erkeklerın oldugu kadar bayanların calısmasında hıcbır sıkıntı sorun yok,mesela annem emeklı bayan,babamdan asla boyle bır soz duymadım anneme karısmadı hıc,ama esim kesinlikle hayır diyor bosanırım senden diyorum sen bilirsin diyor

Çalışan bir kadının kızının kendisine böyle sınırlar koydurabilmesi çok ilginç. O yüzden birşey diyemiyorum. Keşke evlenmeden önce çalışacağınıza dair anlaşmanızı yapıp öyle evlenseydiniz.

evlenmeden önce erkeklerın bırsuru vaadlerı oluyor bılmıyor musun cnm ama evlendıkten sonra hıcbırı yok malesef

evlenmeden önce erkeklerın bırsuru vaadlerı oluyor bılmıyor musun cnm ama evlendıkten sonra hıcbırı yok malesef

Sana tek taş alıcam vaadiyle evlendikten sonra da çalışacaksın vaadinin aynı şey olmadığını da sen bilmiyor musun acaba? Bir erkek karısının çalışmasına kıskançlıktan falan değil ekonomik bağımsızlık kazanır da höt zötüme katlanmaz korkusuyla karşı çıkar.

evlenmeden önce üni okuyordum ayrıca calısıyordum diyorum,oda bunları bılerek kabul ettı ,evlenınce okulumda yarım kaldı malesef bıtıremedım, hep ona bagımlı kalmamı ıstıyor maddı yonden ,kendı ayaklarım uzerınde durmamı ıstemıyor ,nasıl ikna edeceımı bılmıyorum

canım benim de eşim pazar günler dahil full time çalışıyor ve bize hiç vakit ayırmıyor. 4 aylık bebeğim var ve bebeğim biraz daha büyüyene kadar işe ara verdim.ünv. mezunuyum ama işe yaramazlık duygusu ve can sıkıntısı birleşince insan patlamaya hazır bombaya dönüşüyor.seni çok iyi anlıyorum. eşinle bir orta yol bulmaya çalış. en azından evde yapabileceğin aktiviteler bul kurslara git ona da izin vermiyorsa e-sertifika programları var kendi ilgi alanına göre netten eğitim alıp daha donanımlı hale gelebilirsin. and. üniversitesinin de var uzaktan eğitim programları sınavsız başvurabilirsin bi araştır derim.boşanınca daha mutlu olacağını düşünüyorsan sen bilirsin tabiiki...

oh sonunda mantıklı bır cevap geldı,yasayan bilir,aynen öyle canım evde sıkıntıdan patlıcam sınırlerım bozuluyor dediğin gibi hazır patlayacak bomba gıbı oluyor ınsan,söyledıklerını dusunecegım and. üni. ,hayat bos br sekılde gecıyor amac olmayınca zevk almıyor ınsan

canım bende bununla ılgılı topık actım evlendım evlenelı arkadasım yok dıye ve gordum kı bır cok kısı bızım gıbı ya evlılık kavramına alısamıyoruz ya da eskı ortamımızı bulmaıyoruz ama ben hıc bosanmayı dusnmedım bızım baslıkta anı sehırde oturanlar bulusmaya karar verdı :) bak ıstersen mucks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…