Yalnizliktan korkan var mi?

Kevser06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
262
109
23
35
Belki beni kınayabilir siniz bu da dert mi diye..Ben yalnizlik icinde boguluyorum.İnsanlar cok sahte kendimi anlatsam da onlar sadece kendi ile olan kisimlarla ilgileniyorlar.Aslinda ben korkuyorum yalniz kalmak beni cok yoruyor.İs guc var evet ama ordakiler benim kafa yapima sahip degil.Ozgurlukcu bir dusuncem var ve bizim milletimizde malesef destekleyen pek yok.Feminist diyorlar bana nolmus aksini dusunuyorsam.Bana gore kadin is yaparsa erkekte yapmali bunda ne zarar var.Eve ekmek getirirmis erkekler bende getiriyorum.Evde babama bile karsi geliyorum bu konuda yani cayini bile almiyor.Bu beni rahatsiz ediyor galiba hic evlenemeyecegim bu dusunceden.Burda samimiyeti gordum ben belki arkadas bile oluruz bilmiyorum.İcimi dokmek istedim.Allah kimseyi buyuk dertlerle sinamasin.

Anlattığınız kadarıyla düşüncelerinizin anormal bir tarafi yok olması gerekenler onlar :)
Evet ama herkes garipsiyo malesef bu yuzden arkadasim bile kalmadi.Bana gore onlar sacmaliyo.Hizmetcilik kafasi var sanirim.Babamdr hizmet ederimde yani kumandaya ulassin bari.Zamane erkekleri degil hepsi rahatina duskun.

Düşüncelerinizde sorun yok. Gayet doğru.
Babanız hiç yardım etmiyorsa ev işlerinde bu tutumunu da anlarım.
Ama bir çay ikram etmek sadece yarım elma gönül alma. 😌

Evet ama herkes garipsiyo malesef bu yuzden arkadasim bile kalmadi.Bana gore onlar sacmaliyo.Hizmetcilik kafasi var sanirim.Babamdr hizmet ederimde yani kumandaya ulassin bari.Zamane erkekleri degil hepsi rahatina duskun.
Çevreni değiştirmeyi denesen yeni arkadaşlar falan :) Hizmet kafası var bizim ülkemizde ama zamanla değişecek umarım.

Biraz oturmamış, havada kalmış, samimiyetsiz mi duruyor acaba düşünceleriniz? Bana öyle geldi. Kendi içinizde oturtamamışsınız sanki düşüncelerinizi, fikirlerinizi.

Babayla bu sebeplerle kavga etmek çok çocukça zaten. Minimum 50 yaşında bir insanın fikirlerini, bakış açısını ve davranışlarını kavga ederek değiştiremezsiniz. Değiştirmeye çalışmak da benim bakış açımla saygısızlık biraz. İnsan babasına çay servisi yapınca bir şeyleri eksilmez ya sa feministliğinden bir şey kaybetmez.

Yalnız kalır mısınız, kalmaz mısınız bilmem. Ama biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacınız var bence.

Çevreni değiştirmeyi denesen yeni arkadaşlar falan :) Hizmet kafası var bizim ülkemizde ama zamanla değişecek umarım.
Yillardir savasiyorum yeni arkadaslar bile ayni dusunuyor.Elit kisimlara gecmek lazim.Pandemi hepimizi vurdu tanisamiyoruz

Düşüncelerinizde sorun yok. Gayet doğru.
Babanız hiç yardım etmiyorsa ev işlerinde bu tutumunu da anlarım.
Ama bir çay ikram etmek sadece yarım elma gönül alma. 😌
Ederim okadar da degil ama elini uzatip alabilecegi kumandayi almiyor.Temelli hizmet beklemesi beni siniyor.

Biraz oturmamış, havada kalmış, samimiyetsiz mi duruyor acaba düşünceleriniz? Bana öyle geldi. Kendi içinizde oturtamamışsınız sanki düşüncelerinizi, fikirlerinizi.

Babayla bu sebeplerle kavga etmek çok çocukça zaten. Minimum 50 yaşında bir insanın fikirlerini, bakış açısını ve davranışlarını kavga ederek değiştiremezsiniz. Değiştirmeye çalışmak da benim bakış açımla saygısızlık biraz. İnsan babasına çay servisi yapınca bir şeyleri eksilmez ya sa feministliğinden bir şey kaybetmez.

Yalnız kalır mısınız, kalmaz mısınız bilmem. Ama biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacınız var bence.
☺️☺️Haklisinizdir evet yani basindaki kumandayi ta odadan cagirip verdirtmek te normaldir zaten bu yuzden kimseyle anlasamiyorum.Olgunlasmaksa bu yasima kadar yasadiklarim kendime tecrube.1 yas bile buyukseniz saygi duyarim cunku siz benden 1 yil daha tecrubelisiniz.Sadece kendimi hizmetci gibi hissetmeye basladim.Demledigim cayi da almak zor gelmemeli.

Arkadaşlıklarıniz neden bitiyor peki?

Sevgili kısmı biraz daha farklı olabilir belki ama bir insan aile, arkadaş kimseyle anlaşamıyor ve yalnız kalıyorsa, dönüp bir kendine, düşüncelerine bakmalı nerede hata yapıyorum diye.

Etrafı suçlamak kolay taraf oluyor çünkü.

Arkadaşlıklarıniz neden bitiyor peki?

Sevgili kısmı biraz daha farklı olabilir belki ama bir insan aile, arkadaş kimseyle anlaşamıyor ve yalnız kalıyorsa, dönüp bir kendine, düşüncelerine bakmalı nerede hata yapıyorum diye.

Etrafı suçlamak kolay taraf oluyor çünkü.
Yoo ben kendimi ezdim cogu zaman onlar mi dogru dusunuyor dedim.Arkadaslarima gore sevgililik surecinde erkek himayesine girmek gerekiyor yani erkek derse disari cikma sende ona yaptirabilirsin.Ben diyorumki gezsin esit olarak bende gezeyim garip geliyor cevreme.Sonra uzaklasiyorlar yani net mantik eskide kalmis bir duzen bilmiyorum.

Yani klasik kadin olmam gerekiyor?
Yo hayır. Ben klasik bir kadın değilim sizin deyiminizle. Eşim ev işi de yapar, yemek de yapar. Yardım değil, kendi işi olarak görüp yapar, sorumluluk alır. Kadın erkek eşittir bizim evimizde de arkadaş çevremizde de.

Ama rahmetli babam normal düz yurdum erkeğiydi. Yemeğini bile ısıtıp yiyemezdi. Bu sebeple niye kavga edeyim adamla? Ne geçecekti elime huzursuzluktan başka? Babamı da üzecektim yok yere. Keşke yaşasaydı da kumandasını eline verip çayını önüne koysaydım.

Özgürlükçü düşünce yapısı nasıl savunulur?
- Babaya çay götürmeyerek.
Sadece mevzu cay degil.Yazmadigima pisman oldum.Evimizin tek odasi bagimli benim odam mutfak genis masanin ustunde kumanda var ordan almiyo onu seslenip beni cagiriyo ve ben kosa kosa gidiyorum.Demledigim cayi alsa nolur hazir orda.Ya da koltugun yaninda ki masada ki kumandayi?

Back
X