Yalnizliktan korkan var mi?

Yoo ben kendimi ezdim cogu zaman onlar mi dogru dusunuyor dedim.Arkadaslarima gore sevgililik surecinde erkek himayesine girmek gerekiyor yani erkek derse disari cikma sende ona yaptirabilirsin.Ben diyorumki gezsin esit olarak bende gezeyim garip geliyor cevreme.Sonra uzaklasiyorlar yani net mantik eskide kalmis bir duzen bilmiyorum.
Bütün arkadaşlarınız mi böyle düşünüyor?

Sadece bu düşüncelerinizden dolayı mı uzaklaşıyorlar sizden? Tek bu sebepten olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Sizinle benzer şeyleri düşünüyorum ama kadın erkek ilişkilerini, "feministliği" sürekli vurgulayan kadınlar bana da itici gelir. Bazı şeyler yaşantınla , tercihlerinle belli olur zaten. Ben onu yapmam ben bunu yapmam demenin bir anlamı olmuyor bana göre.

Son düzenleme:
Yo hayır. Ben klasik bir kadın değilim sizin deyiminizle. Eşim ev işi de yapar, yemek de yapar. Yardım değil, kendi işi olarak görüp yapar, sorumluluk alır. Kadın erkek eşittir bizim evimizde de arkadaş çevremizde de.

Ama rahmetli babam normal düz yurdum erkeğiydi. Yemeğini bile ısıtıp yiyemezdi. Bu sebeple niye kavga edeyim adamla? Ne geçecekti elime huzursuzluktan başka? Babamı da üzecektim yok yere. Keşke yaşasaydı da kumandasını eline verip çayını önüne koysaydım.
Aslinda haklisiniz farkli psikolojik travmalar kucukken cok iyiydi.Yurt disina cikti is icin 6 yil aramadi beni( dogum gunlerim haric) burda konu uzamasin diye bahsetmedim.Geldi degisti uzak mesafeli bir baba ki cocukken her dakika birlikteydik. Ben babama asigim her dedigini de yaparim ama iste buyudum dusuncelerimi degistirdi.Gecen gun esoan giyip markete ciktim capulcu gibi giyinip gitme dedi mesela zor geliyo artik.Bunu da yazmaliymisim kusura bakmayin

Bütün arkadaşlarınız mi böyle düşünüyor?

Sadece bu düşüncelerinizden dolayı mı uzaklaşıyorlar sizden? Tek bu sebepten olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Sizinle benzer şeyleri düşünüyorum ama kadın erkek ilişkilerini, "feministliği" sürekli vurgulayan kadınlar bana da itici gelir. Bazı şeyler yaşantınlae , tercihlerinle belli olur zaten. Ben onu yapmam ben bunu yapmam demenin bir anlamı olmuyor bana göre.
Yapmam dediginiz herseyi yaparsiniz cunku hayat bunu tekrarlayarak gosterdi..

Belki beni kınayabilir siniz bu da dert mi diye..Ben yalnizlik icinde boguluyorum.İnsanlar cok sahte kendimi anlatsam da onlar sadece kendi ile olan kisimlarla ilgileniyorlar.Aslinda ben korkuyorum yalniz kalmak beni cok yoruyor.İs guc var evet ama ordakiler benim kafa yapima sahip degil.Ozgurlukcu bir dusuncem var ve bizim milletimizde malesef destekleyen pek yok.Feminist diyorlar bana nolmus aksini dusunuyorsam.Bana gore kadin is yaparsa erkekte yapmali bunda ne zarar var.Eve ekmek getirirmis erkekler bende getiriyorum.Evde babama bile karsi geliyorum bu konuda yani cayini bile almiyor.Bu beni rahatsiz ediyor galiba hic evlenemeyecegim bu dusunceden.Burda samimiyeti gordum ben belki arkadas bile oluruz bilmiyorum.İcimi dokmek istedim.Allah kimseyi buyuk dertlerle sinamasin.

Evdeki sorumluluklarimi anlatsam kadinligima soversiniz. Aile ve huzur kavramlari cok onemlidir benim icin. Yemek disinda her isi ben yapiyorum evde ve babama islerin ucundan tutmuyor diye sitem etmiyorum hic. Aslanlar gibi yaparim hepsini.

Cay ve kumanda... Hayat sizi daha agirlariyla karsilastirmasin.

Baban cok acimasizca davraniyor sanabu kadar olmaz genc nesile cok yukleniyorlar ... eger baski altindaysan zorla tutluyorsan o.evde gozkirpan resmini paylas
Genc nesil kc yasindasiniz bakmadim ama.Yok baski falan sadece kafamin icindekiler bunlar ve bunlarinda sebepleri var yazdim az once tekrar yazayim isterseniz.

düşünce yapınızı onaylayıp onaylamamak haddim değil ve olmamalı. Ama babam sağ olsaydı ellerimle beslerdim inanın. Ben lisede yatılı okudum öğretmen lisesinde. kazandığım güne kadar işten yorgun argın gelse de yemek yedirmekte tutun ders kitaplarımı kaldırmaya kadar o yaptı. İşe biraz geç gittiği günler koca kız olmama rağmen çantamı taşırdı. Ders çalışırken suyumu bile getirirdi. şimdi ben nasıl babama kalk çayını al ya da kumandayı al dese vermem onu düşündüm. Sadece 15 yaşıma kadar bile (4 kardeşiz) bebek gibi baktı adam. Evlendim çocuğum oldu hep eli üstümdeydi. Annem sağolsun ömrü uzun olsun ama babamın çoktur hakkı üstümüzde. (Kömür madeninde işçi olmasına rağmen annem ev hanımı olmasına rağmen dinlenmek yerine hepimizle ilgilenen bir babaydı). Şimdi sizin mantığınızla bakınca aslında annemin yükünü bile nasıl hafifletmiş diyorum. şu an eşim de aynı şekilde hassastır çocuklarımıza karşı. Ben dü
isterim kalk al demez işi yoksa ama ben de demem. Siz feministliği ya da eşit olmayı eş/evlat/yoldaş olmak kavramları açısından bi daha değerlendirin bence. Elimizde bir skor tabelası kimin kaç birim iş yaptığı ya da eve kaç kuruş para getirdiğini hesaplamakla olmuyor hayatı paylaşmak benim bakış açıma göre. Dediğim gibi hak savunuculuğu farklı bir şey birlikte yaşamak farklı bir şey. (ah babacım canım babacığım bir günümüz daha olsaydı 1 yaş bebeğime de sevgini verseydin keşke. 4 sene olacak sen gideli içinde her baba yazan başlığa konuya girip seni anlatıp Özlem gidermeye çalışıyorum)

Sevgilimle yemek,temizlik vs yapacaksak beraber yaparız. Hiçbir zaman köşeye çekilip benden beklemez. Eğer böyle biri olmasaydı anlaşamazdık. Ben de sizin gibi kadın erkek eşitliğinden yanayım fakat babam ne isterse yaparım. Feminizmi çok yanlış anlamışsınız bence:KK48:

Belki beni kınayabilir siniz bu da dert mi diye..Ben yalnizlik icinde boguluyorum.İnsanlar cok sahte kendimi anlatsam da onlar sadece kendi ile olan kisimlarla ilgileniyorlar.Aslinda ben korkuyorum yalniz kalmak beni cok yoruyor.İs guc var evet ama ordakiler benim kafa yapima sahip degil.Ozgurlukcu bir dusuncem var ve bizim milletimizde malesef destekleyen pek yok.Feminist diyorlar bana nolmus aksini dusunuyorsam.Bana gore kadin is yaparsa erkekte yapmali bunda ne zarar var.Eve ekmek getirirmis erkekler bende getiriyorum.Evde babama bile karsi geliyorum bu konuda yani cayini bile almiyor.Bu beni rahatsiz ediyor galiba hic evlenemeyecegim bu dusunceden.Burda samimiyeti gordum ben belki arkadas bile oluruz bilmiyorum.İcimi dokmek istedim.Allah kimseyi buyuk dertlerle sinamasin.
Yaptıkların düşüncelerin doğru ama yine işin zor evlenirsen kocana da babana davrandigin gibi davranirsan işler değişir evlilik sıkıntı li olur tamam çalışıyorsun eve erkekler gibi ekmek getiriyorsun babana niye öyle davranıyor sun çayı vermiyorsun kumandayı istiyor köle miyim diyorsun k.b canim seni böyle kabul eden erkek bulursan öp başına koy😁bu devirde eşitlik kolay kolay yok kendimizi erkekler le kiyaslayinca kabul etmiyorlar evde kalmak istemiyorsan biraz değişik lik yap 🤭babanı da uzme

Belki beni kınayabilir siniz bu da dert mi diye..Ben yalnizlik icinde boguluyorum.İnsanlar cok sahte kendimi anlatsam da onlar sadece kendi ile olan kisimlarla ilgileniyorlar.Aslinda ben korkuyorum yalniz kalmak beni cok yoruyor.İs guc var evet ama ordakiler benim kafa yapima sahip degil.Ozgurlukcu bir dusuncem var ve bizim milletimizde malesef destekleyen pek yok.Feminist diyorlar bana nolmus aksini dusunuyorsam.Bana gore kadin is yaparsa erkekte yapmali bunda ne zarar var.Eve ekmek getirirmis erkekler bende getiriyorum.Evde babama bile karsi geliyorum bu konuda yani cayini bile almiyor.Bu beni rahatsiz ediyor galiba hic evlenemeyecegim bu dusunceden.Burda samimiyeti gordum ben belki arkadas bile oluruz bilmiyorum.İcimi dokmek istedim.Allah kimseyi buyuk dertlerle

Sizi cok iyi anlıyorum ama bu ulkede bunu kimseye anlatamazsiniz..Bakin burda bile ergen dediler sizin icin!niye? Cunku olgun bir kadin bunlara takilmamali Babaya cay getirmeli!Ama bilmiyorlar ki birgun bu ulkeyi o ergen akillilar kurtaracak..

her seyi anladim da neden babaniza karsi geliyorsunuz? feminist duygulariniz baba sevginizin onune mi geciyor. yazik adama. evlendikten sonra k.valide ve k.pederinize çay ikram ederken vicdaniniz sizlar sonra.

Sizi cok iyi anlıyorum ama bu ulkede bunu kimseye anlatamazsiniz..Bakin burda bile ergen dediler sizin icin!niye? Cunku olgun bir kadin bunlara takilmamali Babaya cay getirmeli!Ama bilmiyorlar ki birgun bu ulkeyi o ergen akillilar kurtaracak..
Sonunda ☺️ Gercekten tesekkur ediyorum ya sunu anlatmak icin ta gecmise donmek zorunda kaldim.Kimse asil konunun farkinda degil.

her seyi anladim da neden babaniza karsi geliyorsunuz? feminist duygulariniz baba sevginizin onune mi geciyor. yazik adama. evlendikten sonra k.valide ve k.pederinize çay ikram ederken vicdaniniz sizlar sonra.
🤣🤣 Anlamiyosunuz dimi onlara cay ikram edeyim misafirdir.Yasadiginiz evde mutlak hizmetcisiniz temizlik yap ev topla yemek hazirla koca gelsin televizyon karsisina otursun.Neden yorgun kadin yorulmadi mi kolaymi yemek cikarmak temizlik yapmak? Erkek isten geldi kadin is yapmadi.Bir babama takilmissiniz anneme yazik degilmi?

Arkadaşlıklarıniz neden bitiyor peki?

Sevgili kısmı biraz daha farklı olabilir belki ama bir insan aile, arkadaş kimseyle anlaşamıyor ve yalnız kalıyorsa, dönüp bir kendine, düşüncelerine bakmalı nerede hata yapıyorum diye.

Etrafı suçlamak kolay taraf oluyor çünkü.
Ama gerçekten de çevre nde çok insan olsa bile maske takmadığın için anlaşamıyorsun. .üniv arkadaşlarımı özlüyorum.keşke yanımda olsalar.ama burada kafama uyan bir insan yok..bir arkadaş vardı ,biraz kafadan terelelli ama iyi birisi idi.bir gün evler yakın olmasına rağmen veda etmeden şehir dışına taşında.karşı apartmanda eski iş arkadaşım var.3 defa gittim,o ise ayak üstü geldi ,1 saat oturdu.ne zaman görsem o ,bana gel diyor; ben ona gel diyorum..bana gelmeye ne nasıl gideyim. ..1 eltimin azını bıçak açmaz, hep ben konuşurum;gitmiyorum...diğer eltim dedikoducu,söylemediğim lafları söylemişim gibi anlatır; kavga ettim onunla...bir diğeri de aynı bunun gibi...falan...eee ben kimle arkadaş olayım..tek arkadaşım kızım😀

Haklısınnsonun kadar eşimle bende çok savaşıyorum bu konuda herşey kadınlrn üzerinde bakıyorum eşime annesnin yüzünden böyle olmş bir oğlum olrsa gerçekten tüm ev işini ve yemek yapmayı öğreteceğim evlendiğinde kendi köle almadığını bilsin..

Bu zihniyete ben de tahammül edemiyorum. Kendi çayını almayı bile zülum görüyor çoğu erkek. Hizmet zihniyetine tahammül edemiyorum. Gün boyu evde olsa yorgunluktan ölsek yine kadınız ya her şeyi biz yapmalıyız. Bir de hiçbir işin ucundan tutmayıp her gün yok yemeğe laf eder, her gün illa bişeyleri beğenmez 🤦🏼‍♀️

Ağaç yaşken eğilir derler ya şuan büyüyen erkek çocklara anneleri öğretirse ancak 30 sene snra normalleşiriz

Ama gerçekten de çevre nde çok insan olsa bile maske takmadığın için anlaşamıyorsun. .üniv arkadaşlarımı özlüyorum.keşke yanımda olsalar.ama burada kafama uyan bir insan yok..bir arkadaş vardı ,biraz kafadan terelelli ama iyi birisi idi.bir gün evler yakın olmasına rağmen veda etmeden şehir dışına taşında.karşı apartmanda eski iş arkadaşım var.3 defa gittim,o ise ayak üstü geldi ,1 saat oturdu.ne zaman görsem o ,bana gel diyor; ben ona gel diyorum..bana gelmeye ne nasıl gideyim. ..1 eltimin azını bıçak açmaz, hep ben konuşurum;gitmiyorum...diğer eltim dedikoducu,söylemediğim lafları söylemişim gibi anlatır; kavga ettim onunla...bir diğeri de aynı bunun gibi...falan...eee ben kimle arkadaş olayım..tek arkadaşım kızım😀
Allah bana da nasip etsin cok isterim.İnsana kendi canindan baskasi yabanci herkes kendini dusunuyor.Anlatiyorlar bana gelince kapatiyorlar amann sahteler iste.

Ağaç yaşken eğilir derler ya şuan büyüyen erkek çocklara anneleri öğretirse ancak 30 sene snra normalleşiriz
Keske insallah erkek evladim olur anlatirim cidden bu aslinda cok buyuk sorun.Bi zamana kadar kimse farketmemis

Bu zihniyete ben de tahammül edemiyorum. Kendi çayını almayı bile zülum görüyor çoğu erkek. Hizmet zihniyetine tahammül edemiyorum. Gün boyu evde olsa yorgunluktan ölsek yine kadınız ya her şeyi biz yapmalıyız. Bir de hiçbir işin ucundan tutmayıp her gün yok yemeğe laf eder, her gün illa bişeyleri beğenmez 🤦🏼‍♀️
Evet evet bizde de var makarna yapsam babam et yok der begenmez. Benim derdim hizmette degil ki yani onlarda yapsin.Annem garibim pervane ya tek basina hem calisip hem eve bakiyo kiyamiyorum ben yapiyorum.Cop atmaktan aciz deliriyorum.

Back
X