- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
Farkli bir şehirde mı yasamaya başladınız evlenince?Ama gerçekten de çevre nde çok insan olsa bile maske takmadığın için anlaşamıyorsun. .üniv arkadaşlarımı özlüyorum.keşke yanımda olsalar.ama burada kafama uyan bir insan yok..bir arkadaş vardı ,biraz kafadan terelelli ama iyi birisi idi.bir gün evler yakın olmasına rağmen veda etmeden şehir dışına taşında.karşı apartmanda eski iş arkadaşım var.3 defa gittim,o ise ayak üstü geldi ,1 saat oturdu.ne zaman görsem o ,bana gel diyor; ben ona gel diyorum..bana gelmeye ne nasıl gideyim. ..1 eltimin azını bıçak açmaz, hep ben konuşurum;gitmiyorum...diğer eltim dedikoducu,söylemediğim lafları söylemişim gibi anlatır; kavga ettim onunla...bir diğeri de aynı bunun gibi...falan...eee ben kimle arkadaş olayım..tek arkadaşım kızım![]()
Mecburi durumlar farklı olabilir belki ama ben liseden, üniversiteden arkadaşlarımla görüşüyorum.
Farkli bir ortamda tanışıp çok yakın olduğum arkadaşlarım var bunlar birlikte sorun yaşayıp görüşmeyi kestiklerimde.
Eşten dolayı bağ kurulan ilişkiler bir bakıma mecburi olduğu için ayrı tutulabilir.
Ama arkadaş, aile hiç kimseyle yakınlık kurulamıyorsa burada sadece onları suçlamamak gerektiğini düşünüyorum ben. Herkesler mi kötü yani bana pek öyle gelmiyor