• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlıktan ölmek...

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Mezunum iş bulamıyorum,hiç gerçekten dostum diyebileceğim sağlam bir arkadaşım bile yok kimseyle konuşamıyorum o yüzden buraya yazıp en azından içimi dökmek istedim. Hayattan zevk almıyorum çünkü kimseye en önemlisi kendime bir faydamın olmadığını düşünüyorum. Erkek arkadaşım var fakat şehir dışında ve mesleği gereği sürekli gelemiyor. Kursa gidecek imkanım yok aileme yük olmak istemiyorum Halk Eğitim de de yaşadığım yer küçük olduğundan pek kurs açmıyorlar talep az oluyormuş. Okuduğuma çok pişmanım gelecek kaygısından hayatım zehir oldu sanki.
Benim durumumda olan varsa neler yapıyorsunuz? Kendimi çok yalnız,çaresiz hissediyorum

arkadaşın çok olsa daha kötüydü emin ol, 6 aydır her gün düzenli olarak en az 3 kez hala iş bulamadın mı sorusuyla karşı karşıya kalıyorum. bazen şöyle bikaç ay kimseyi görmeden yalnız kalsam iyileşirim gibi geliyor...
Haklısınız ama en azından birileriyle görüşüp bir şeyler yapmak kafa dağıtmak istiyor insan :(

Mezunum iş bulamıyorum,hiç gerçekten dostum diyebileceğim sağlam bir arkadaşım bile yok kimseyle konuşamıyorum o yüzden buraya yazıp en azından içimi dökmek istedim. Hayattan zevk almıyorum çünkü kimseye en önemlisi kendime bir faydamın olmadığını düşünüyorum. Erkek arkadaşım var fakat şehir dışında ve mesleği gereği sürekli gelemiyor. Kursa gidecek imkanım yok aileme yük olmak istemiyorum Halk Eğitim de de yaşadığım yer küçük olduğundan pek kurs açmıyorlar talep az oluyormuş. Okuduğuma çok pişmanım gelecek kaygısından hayatım zehir oldu sanki.
Benim durumumda olan varsa neler yapıyorsunuz? Kendimi çok yalnız,çaresiz hissediyorum
Hiç üzülmeyin sahte dostluklardansa yalnızlık en iyisi kursa gidin kitap okuyun dans derslerine gidin

Böyle bir probleminin olmamasına sevindim
Umarım hayatındaki herşey yoluna girer güzel bir iş bulursun
Falan filan işte
Ama en önemlisi mutlu olursun
Teşekkür ederim,umarım aynı sorunu yaşayan her genç arkadaşım bu umutsuzluktan kurtulur.
Size de geçmiş olsun...

Hiç üzülmeyin sahte dostluklardansa yalnızlık en iyisi kursa gidin kitap okuyun dans derslerine gidin
Onu gördükten sonra sağlam arkadaşlık kuramadım zaten kimseyle,insanlar bencil hep anlatmak hep ilgilenilmek istiyorlar. Dediğim gibi aileden para isteyip kursa gitmek istemiyorum yok demezler asla ama yük olmak istemiyorum.

Haklısınız ama en azından birileriyle görüşüp bir şeyler yapmak kafa dağıtmak istiyor insan :KK43:

bazıları kafa dağıtıyor ama bazısı da kafa ütülüyor,
hala iş bulamadın mı vah vah vah,
iş vardır beğenmiyorsundur,
bilmemnereye başvursana, onlar herkesi alıyor,
evde oturup internetten iş bulunmaz,
kpss ye hazırlansana,
kendini geliştir bilmemne sertifikası al,
vs vs vs vs
çünkü ben akıl edemiyorum bunları, onlar söyleyince aklıma geliyor ya ya...

Back
X