Yalnızlıktan sıkılmak

Haklısınız sanırım bi hayat arkadaşı bulmamın vakti geldi.

ortak zevklerinizin olmayışını cahil cühela diyerek dile getirmeniz ne kadar ulvi ne kadar alçak gönüllü bir davranış biçimi
Ben kime cahil demişim?bakın iftira atmaktır bu.ben nir meslek grubu için demedim bunu ya da mahalle için benim çevreme aldığım insanlar için dedim.

ortak zevklerinizin olmayışını cahil cühela diyerek dile getirmeniz ne kadar ulvi ne kadar alçak gönüllü bir davranış biçimi
YA hanfendi düzgün,yapıcı olacaksanız yazın yok ben söylemediğin şeyleri söylemişsin gibi yapıp yazıcam,seni sinirlendircem diyorsan ben çıkıyorum güzel kardeşim.al başlık senin

Ya sabır.ben bunu etragıma hayatıma aldığım insanlar için dedim.etrafıöda bu insanlar kaldı.yeni çevremle de ortak zevklerim yok anlamında

Ben kime cahil demişim?bakın iftira atmaktır bu.ben nir meslek grubu için demedim bunu ya da mahalle için benim çevreme aldığım insanlar için dedim.
YA hanfendi düzgün,yapıcı olacaksanız yazın yok ben söylemediğin şeyleri söylemişsin gibi yapıp yazıcam,seni sinirlendircem diyorsan ben çıkıyorum güzel kardeşim.al başlık senin
Ben de meslek grubuna dediniz demedim zaten ne bu histerik histerik tepkiler, genel olarak aşağıladınız dedim, sakin olun, odaklanma probleminiz var sanırım, daha dikkatli okuyun lütfen.

Ben de meslek grubuna dediniz demedim zaten ne bu histerik histerik tepkiler, genel olarak aşağıladınız dedim, sakin olun, odaklanma probleminiz var sanırım, daha dikkatli okuyun lütfen.
Histerik tepki nedir hanfendi yazdığınızı okuyun

Herkes böyle oldu bence. Pandemiden sonra günler oturmalar evlerde buluşmalar bitmişti,şimdide herkes herkesi siliyor
Aynı yaştayız çatır çatır milleti silme zamanlarımdayım
Hatta eskiden yok diyemezdim şimdi istemediğim birşeye yok diyebiliyorum
Yatılı misafire yok diyebıldım ..
Ama mıllete yaranmayıncada teker teker bittiler

Ayol gelip saydırıyorlar sonra demedik biz sen histerik davranma vs
Bu nedir kardeşim.konuda bir tane yapıcı yorumları yok.gecende de aynısı.

Pandemi kesinlikle çok etkili oldu ona katılıyorum

Pandemi kesinlikle çok etkili oldu ona katılıyorum
Belki yaşımızda etkili bilemıyorum
20 li 30 lu yaşlarda hem cocuk baktık hem kaç kişilik misafir sofraları hazırladık
Çocuklar bebek,9 10 çeşit yaptığım oluyordu
Yani şimdi düşünüyorum nasıl yapıyormusum
Birileri görüşelim dese dışarda görüşüyorum
Eve bile bir kek poğaca yapmakta zor gelıyor kımsede eskısı gıbı yemıyor
Bence o kafalarda kalmadı
Cahilliktendi galiba milleti yedir içir gezdir tepene çıkart. Şimdi kafamız yerine oturdu bu seferde limse kalmadı

az da olsa var

Her meslek grubunun iyisi kötüsü var daha doğru bir ifadeyle insanın iyisi kötüsü var.Meslek grubu olarak ayırmak da yanlış olur belki.Öğretmenlerle görüşmem tarzı bişeyler yazmış konu sahibi.Nasıl bir öğretmen dediğim meslektaşlarım var ama direk meslek grubuna bu şekilde yukardan bakmak doğru değil bence.

Ayol gelip saydırıyorlar sonra demedik biz sen histerik davranma vs
Bu nedir kardeşim.konuda bir tane yapıcı yorumları yok.gecende de aynısı.
Bir tane yapıcı yorum yok diyorsunuz.Ben yazdığım mesaja baktım.Olumsuz ya da eleştirel tek bir kelime yazmamışım.(Ki yazılabilir de)Siz direk benim içinde bulunduğum meslek grubunu aşağılayarak cevap verdiniz.Kim yapıcı siz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…