Haklısınız sanırım bi hayat arkadaşı bulmamın vakti geldi.Kendi kendinize takilmaya alışacaksınız o zaman. Benim de çoğu arkadasım farklı illere gitti iş icabı ama burda olsalarda kimseye göre plan program yapmazdim. Ya işleri çıkıyor ya canları istemiyor. Kimse gelmiyor veya ona uymuyor diye gideceğim yerden geri kalmam. Operaya da giderim, tiyatroya da müzeye de. Cafeye girer kahvemi içerim illa birini istemem yanımda.
Arada bir oturup gırgır şamata yapıp kahve içmek güzel ama sürekli birileriyle olmayınca hayat durmuyor.
Kendinize bir çizgi oluşturursanız sıkılmazsınız.
Ben kime cahil demişim?bakın iftira atmaktır bu.ben nir meslek grubu için demedim bunu ya da mahalle için benim çevreme aldığım insanlar için dedim.ortak zevklerinizin olmayışını cahil cühela diyerek dile getirmeniz ne kadar ulvi ne kadar alçak gönüllü bir davranış biçimi
YA hanfendi düzgün,yapıcı olacaksanız yazın yok ben söylemediğin şeyleri söylemişsin gibi yapıp yazıcam,seni sinirlendircem diyorsan ben çıkıyorum güzel kardeşim.al başlık seninortak zevklerinizin olmayışını cahil cühela diyerek dile getirmeniz ne kadar ulvi ne kadar alçak gönüllü bir davranış biçimi
Etrafım cahil cühela dolu.
Ben kime cahil demişim?bakın iftira atmaktır bu
Söz uçar yazı kalır kendi yazdığından bile haberi yok
Ben kime cahil demişim?bakın iftira atmaktır bu.ben nir meslek grubu için demedim bunu ya da mahalle için benim çevreme aldığım insanlar için dedim.
Ben de meslek grubuna dediniz demedim zaten ne bu histerik histerik tepkiler, genel olarak aşağıladınız dedim, sakin olun, odaklanma probleminiz var sanırım, daha dikkatli okuyun lütfen.YA hanfendi düzgün,yapıcı olacaksanız yazın yok ben söylemediğin şeyleri söylemişsin gibi yapıp yazıcam,seni sinirlendircem diyorsan ben çıkıyorum güzel kardeşim.al başlık senin
Histerik tepki nedir hanfendi yazdığınızı okuyunBen de meslek grubuna dediniz demedim zaten ne bu histerik histerik tepkiler, genel olarak aşağıladınız dedim, sakin olun, odaklanma probleminiz var sanırım, daha dikkatli okuyun lütfen.
bugün de böyle sınandık hanfendi ya boşverin siz histeriği misteriği.Histerik tepki nedir hanfendi
bugün de böyle sınandık hanfendi ya boşverin siz histeriği misteriği.
Pandemi kesinlikle çok etkili oldu ona katılıyorumHerkes böyle oldu bence. Pandemiden sonra günler oturmalar evlerde buluşmalar bitmişti,şimdide herkes herkesi siliyor
Aynı yaştayız çatır çatır milleti silme zamanlarımdayım
Hatta eskiden yok diyemezdim şimdi istemediğim birşeye yok diyebiliyorum
Yatılı misafire yok diyebıldım ..
Ama mıllete yaranmayıncada teker teker bittiler
Belki yaşımızda etkili bilemıyorumPandemi kesinlikle çok etkili oldu ona katılıyorum
az da olsa varBu konuda çok genelleme yapıyorum ama ben gerçek samimi duygularla yürüyen kadın arkadaşlığı olduğuna inanmıyorum.herkes bir şeylerle hava atmanın, hayatını iyi göstermenin derdinde.zaten farkettiysen lise bitip insanlar iş güç, eş sahibi olmaya başlayınca arkadaşlıklar hep bitiyor.zaman olmaması falan işin bahanesi.isteyen herşeye vakit ayırır.kimi kendini üstte görüp hava atmaya çalışıyor? Kimi altta kaldığını düşünüp uzaklaşıyor.kimi bu çekişmede kalmak istemiyor.kadınlar çok kıskanç canlılar, arkadaşlığa uygun olduklarını düşünmüyorum.haa bir de 3 kez tek taraflı iletişim olduysa gerçekten gidilmez, aranmaz.
Burda bu kadar insana yapıcı yorum yapan üyeler sizin konunuzda saydırıyorlarsa sorun sizde olabilir mi acaba?Ayol gelip saydırıyorlar sonra demedik biz sen histerik davranma vs
Bu nedir kardeşim.konuda bir tane yapıcı yorumları yok.gecende de aynısı.
Her meslek grubunun iyisi kötüsü var daha doğru bir ifadeyle insanın iyisi kötüsü var.Meslek grubu olarak ayırmak da yanlış olur belki.Öğretmenlerle görüşmem tarzı bişeyler yazmış konu sahibi.Nasıl bir öğretmen dediğim meslektaşlarım var ama direk meslek grubuna bu şekilde yukardan bakmak doğru değil bence.Kaf dağından mı yazıyorsunuz?
Kendinizin de dahil olduğu çevrenizi, belli bir meslek grubunu aşağılayarak başladınız daha bismillah demeden,
cümlelerinizden kibir akıyor önceki konunuzda olduğu gibi ahahahah, kim sizinle niye arkadaş olsun ki, tabi ki yalnız kalırsınız
Bir tane yapıcı yorum yok diyorsunuz.Ben yazdığım mesaja baktım.Olumsuz ya da eleştirel tek bir kelime yazmamışım.(Ki yazılabilir de)Siz direk benim içinde bulunduğum meslek grubunu aşağılayarak cevap verdiniz.Kim yapıcı siz mi?Ayol gelip saydırıyorlar sonra demedik biz sen histerik davranma vs
Bu nedir kardeşim.konuda bir tane yapıcı yorumları yok.gecende de aynısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?