Arkadaş olmayı tercih etmem dedim.başımızın tacı öğretmenler.ama daha saygılı daha ağır insanlar.bana hitap etmitor anlamında.lafları çarpıtıp ya da kendinizce anlayıp yorum yapmayın!!!kimseye yukarıdan bakmak değil bu.görüşmem de yazmadım iyi okuHer meslek grubunun iyisi kötüsü var daha doğru bir ifadeyle insanın iyisi kötüsü var.Meslek grubu olarak ayırmak da yanlış olur belki.Öğretmenlerle görüşmem tarzı bişeyler yazmış konu sahibi.Nasıl bir öğretmen dediğim meslektaşlarım var ama direk meslek grubuna bu şekilde yukardan bakmak doğru değil bence.
Yazdığım mesaj ortada sizin de verdiğiniz cevap bu.Ya beni zaten öğretmendir ne bileyim memurdur vs açmıyor.yani hep aynı tipte,düşüncedeler bir de çok ilginç geliyor bana.farklı renk yok sanki hepsi aynı.arkadaş olarak tercih etmiyorum.çok azdır farklı olan
Yazdığım mesaj ortada sizin de verdiğiniz cevap bu.
Ya sabır neyi aşağılamışım.niye aşağılayayım.nerede yazıyor öğretmenler kötüdür.Bir tane yapıcı yorum yok diyorsunuz.Ben yazdığım mesaja baktım.Olumsuz ya da eleştirel tek bir kelime yazmamışım.(Ki yazılabilir de)Siz direk benim içinde bulunduğum meslek grubunu aşağılayarak cevap verdiniz.Kim yapıcı siz mi?
Gerçekten yeter.bu sizin yorumunuz.benim kastettiğim aşağılama değil.çocukla çolukla işle güçle ilgilenmek,standart olmak aşağılama değil.Yazdığım mesaj ortada sizin de verdiğiniz cevap bu.
Yaw kardeşim ne ilgisi var.ben herkesle görüşüyorum.konuda bahsettiğim aynı kafada kız grubu.yalnız hissetmek kalabalıkta.niye aşağılayayım yani bu sizin algınız.ben kimim ki küçük göreyim.öyle yazsam inat etmeö zaten öyle derimTamam arkadaşım sensin sen hiç kimse sana uygun kalitede insanlar değil herkes zaten seni kıskanıyor o yüzdende yapayanlız yaşamaya alışmalısın hiç biri seni haketmiyor
Bunun alakasını tam anlayamadım. Memur olanlara bir anda sıkıcılık güncellemesi mi geliyor. Kişilik mesleğe göre neden değişsin. Siz memur olsaydınız olduğunuzdan farklı mı davranırdınızmemurdur vs açmıyor.
Sorduğunuz için itham etmediğiniz için teşekkür ederim öncelikle.elbette hayır.39 yaşındayım.memur,öğretmen,doktor vs vs meslek ismine gerek de yok.genel kanı evli,çocuklu.standart düzeni olan,eşiyle gezen insanlar.normal olmak sıkıcı değildirBunun alakasını tam anlayamadım. Memur olanlara bir anda sıkıcılık güncellemesi mi geliyor. Kişilik mesleğe göre neden değişsin. Siz memur olsaydınız olduğunuzdan farklı mı davranırdınız
Kendisi de kamuda memur ki zaten.Siz memur olsaydınız olduğunuzdan farklı mı davranırdınız
Bunun alakasını tam anlayamadım. Memur olanlara bir anda sıkıcılık güncellemesi mi geliyor. Kişilik mesleğe göre neden değişsin. Siz memur olsaydınız olduğunuzdan farklı mı davranırdınız
Ne alakası var benim statüm yüksek mi ki.yine itham ediyorsunuz bakınKendisi de kamuda memur ki zaten.
Bahsettigi acmayan memurlar düşük statulu olanlar herhalde.
İlk anda yazlıktan sıkılmak okudum “tüü millet ne şükürsüz, keşke yazlığım olsa da 4 ay dönmesem” dedimÇevremde ortak zevklerim olan insan neredeyse yok.Vardı aslında ama bu sosyal medyalardaki sana değer vermeyene verme,3 kez gittiysen gelmediyse gitme vs lerin gazına gelip görüşmeyi kestimmesela lise arkadaşlarımı defterden geçen yıl sildim.25 yıllık dostluktu nereden baksan.Ama hayatları değişti,belki bana tahammülleri kalmadı ya da ben alıngandım bilmiyorum.Diğer yakın arkadaşım ingiltereye taşındı.Yaş 39 zaten millet hep evli vs.Evli olmaları da sorun değil de benim çevremde saçma sapan tipler var.Yani en büyük zevki dedikodu yapmak ve .... marka süpürgesini övmek.Cidden aşağılamıyorum da bana göre değiller yani.neyse arkadaşım kalmadı pek yani.
Hayatımda özel biri de yok.Çevre değiştirmeliyim ama bütçem de başka bir eve yetmiyor yani.Etrafım cahil cühela dolu.
Help.
Güncelleme:hayatıma aldıklarımdan bahsediyorum cahil derken.yani bir yerden bahsetmiyorum.bulunduğum yer de bana uymuyor manasında.düzelteyim yanlış anlaşılmasın.yani yeni semtimdekiler gibi anlaşılmasın.benim hayatımda kalanlar manasında.eskiden görüşmediğim pek ama şu an hayatıöda onşar kaldı gibi düşübün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?