Yalnızlıktan sıkılmak

Arkadaş olmayı tercih etmem dedim.başımızın tacı öğretmenler.ama daha saygılı daha ağır insanlar.bana hitap etmitor anlamında.lafları çarpıtıp ya da kendinizce anlayıp yorum yapmayın!!!kimseye yukarıdan bakmak değil bu.görüşmem de yazmadım iyi oku
Ne çirkin ya söylenmeyen şeyleri söylenmiş gibi lafları eğip bükmek.kardeşim o senin algın.bana ne senin algından.ben öyle demedim.

Yazdığım mesaj ortada sizin de verdiğiniz cevap bu.

Yazdığım mesaj ortada sizin de verdiğiniz cevap bu.

Ya sabır neyi aşağılamışım.niye aşağılayayım.nerede yazıyor öğretmenler kötüdür.
Geneli belli bir yaşta,evli,işine gidip evine gelen insanlar.normal bu da.neyi aşağılama bunun.çoluğu çocuğu olan kadın benimle gece nasıl çıksın

Son düzenleme:
Ben daha hareketli hadi yurt yunama hidelim bu hatasonu deyince atlayıp gelecek,bu gece konser var hadi gidiyoruz deyince gelecek birilerini.istiyorum.insanlar geneli tek renk.ev iş..çocuk..neyi kötü neyi aşağılama

Öğretmenlerin benim yaşımdakilerin geneli evli,çocuklu.çok az bu yaşta bekar çocuksuz.tercih etmiyorum dedim bunu aşağışanmak olatak düşünmeniz,böyle yazıp hedef göstermebiz,konumu saptıröanız.YAPMAYIN!

Tamam arkadaşım sensin sen hiç kimse sana uygun kalitede insanlar değil herkes zaten seni kıskanıyor o yüzdende yapayanlız yaşamaya alışmalısın hiç biri seni haketmiyor

Tamam arkadaşım sensin sen hiç kimse sana uygun kalitede insanlar değil herkes zaten seni kıskanıyor o yüzdende yapayanlız yaşamaya alışmalısın hiç biri seni haketmiyor
Yaw kardeşim ne ilgisi var.ben herkesle görüşüyorum.konuda bahsettiğim aynı kafada kız grubu.yalnız hissetmek kalabalıkta.niye aşağılayayım yani bu sizin algınız.ben kimim ki küçük göreyim.öyle yazsam inat etmeö zaten öyle derim
Bi düşün bu kız niye paralıyo kendini yanlış anlamışız diye demi

Yani öyle desem öyle dedim derim.niye sinirleneyiö demi.az mantık az vicdan

En nefret ettiğim şey kastetmediğim bi şeyi öylw dedin böyle dedin deyip eğip bükmek.ok beni tanımıyosum,ok mimik vs görmüyosun,ok kendi literatürüne göre yorumluyosun.ama öyle değil diyorum demi daha ne ısrar ediyosun

memurdur vs açmıyor.
Bunun alakasını tam anlayamadım. Memur olanlara bir anda sıkıcılık güncellemesi mi geliyor. Kişilik mesleğe göre neden değişsin. Siz memur olsaydınız olduğunuzdan farklı mı davranırdınız

Bunun alakasını tam anlayamadım. Memur olanlara bir anda sıkıcılık güncellemesi mi geliyor. Kişilik mesleğe göre neden değişsin. Siz memur olsaydınız olduğunuzdan farklı mı davranırdınız
Sorduğunuz için itham etmediğiniz için teşekkür ederim öncelikle.elbette hayır.39 yaşındayım.memur,öğretmen,doktor vs vs meslek ismine gerek de yok.genel kanı evli,çocuklu.standart düzeni olan,eşiyle gezen insanlar.normal olmak sıkıcı değildir
Benim arkadaşlarım daha çok başka sektördü yazmıyö okurlarsa tanımasımlarl.iseden beri birlikte olduğum kiişilerdi.hadi şunu yapıyoruz deyince sorumlulukları yoktu pek.yani devlet memurlarının benim tanıdığım kısmı evli,sorumlulul sahibi insanlar.yani ben tabiki arkadaşım ama bi yerden sonra tercih etmiyorum.

İlk anda yazlıktan sıkılmak okudum “tüü millet ne şükürsüz, keşke yazlığım olsa da 4 ay dönmesem” dedim

SÖYLEMEDİĞİM ŞEYLERİ SÖYLEMİŞ GİBİ İTHAM EDİP,LAGLARI ÇARPITIP,BİRVİRİNİZİ ALKIŞLAYIP İNSANLARIN SİNİRLERİNİ BOZMAK.BİR DAHA SİZE CEVAP YOK.SAF GİBİ AÇIKLIYORUM BENDE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…