Yalova-Adalar hakkında

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Yarın Yalova'dan Büyükada'ya gitmeyi düşünüyoruz. İnternetten baktım dentur ve mavi marmara gidiyormuş. Ben pek bilmiyorum Yalova'yı ido iskelesini biliyorum mesela. Bu dentur ile mavi marmaranın motorları/vapurları nereden kalkar bilen var mı? Bir de Büyükada hakkında tavsiyeleriniz var mı, gezilecek yer konusunda.

gezilecek yer ile ilgili bi fikrim yok ama bildiğim kadarıyla heykel idodan kalkan bi vapur var. altınkaya sanırım o bende internetten baktım tur olarak o çıkıyor sadece. sabah gidiş akşam 6da dönüş diye duydum bir ara ama ne kadar doğru bilemem. benide haberdar eder misiniz öğrendiğinizde benim dediğim vapur mu hangisi diye :)

Şuan bir arkadaşımla konuştum heykelin oradan kalkan vapurmuş. sabah 10.30 da varmış. Erkenden gidip işi şansa bırakmamayı planlıyorum.

Şuan bir arkadaşımla konuştum heykelin oradan kalkan vapurmuş. sabah 10.30 da varmış. Erkenden gidip işi şansa bırakmamayı planlıyorum.
adalar vapuru idoya ait değil ama dimi? bende kartala gideceğim adalar vapuru erken gelmiş olur yanlışlıkla ona binerim falan kaç gündür onu düşünüyorum çünkü altınkaya değil de ido yazıyorsa üstünde vallahi adalara giderim ben benim bahsettiğim adalar vapuru fotoğraftaki

Eklentiler

• ALTINKAYA-1.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 146
Kafamı karıştırdın ben normal olarak Kartal'a şöyle gidiyorum. Hani çınarcık vs. dolmuşlarının durduğu yerin yanında leman kültürün oralarda falan ido iskelesi var yanında mc donalds falan filan (Anlatabildim umarım.) Ben direk oradan gidiyorum Kartal'a

hahaha kusuruma bakma benim de kafam çok karışık internette bilgi bulamadım. bilet alış'takiler de bi uyuz bi uyuz
meydandaki küçük sorarım orda güvenliğe herkese hangisi benim vapuur kardeeeşşş diye

hahaha kusuruma bakma benim de kafam çok karışık internette bilgi bulamadım. bilet alış'takiler de bi uyuz bi uyuz
meydandaki küçük sorarım orda güvenliğe herkese hangisi benim vapuur kardeeeşşş diye
Evet sor ben de sora sora bulurum yarın Güle güle gidip gelmek nasip olsun ikimize de

Şimdi yalova konusuna yorum yapamayacağım, fakat Büyükada'da kiliseye çıkabilirsiniz. Gerçi bu sıcakta biraz zorlanırsınız ama manzaranın alası orada :) Erkek arkadaşım ben asla çıkmam Aya Yorgi'ye diyodu ama çıkınca teşekkür etti bana :)
Meydanda sahile inebilirsiniz, orada cafeler var, balık restorantları var.
Fayton çok pahalıdır, pek tavsiye etmiyorum, zaten adanın tadı yürüyerek çıkıyor :)
Rum yetimhanesi var, gerçi açık olmuyo ama o tarafa doğru yürüyebilirsiniz. Köşklere gidebilirsiniz, Reşat Nuri Güntekin'in evine gidebilirsiniz.
Bisiklet kiralarsanız daha güzel olur, zaten meydanda bi sürü yerde var.
Aya Yorgi dışında birkaç kilise daha var ama onlar hakkında tam bi bilgim yok maalesef.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir. :)

Çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz, tavsiyelerinizi dikkate alacağım :)

Naptın canım? :)
ben gittim dün biletimi almaya cumartesi kartala gideceğim.
deniz otobüsüyle gideceğim sanıyorum ben şimdi ekteki yazıyı okudum saçmalık!

Eklentiler

• IMAG1799.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 76
Düzenle yapamadım üst yorumda canım alıntı yapmayı unutmuşum ..

benim kv min adalarda evi var
ama büyük adada değil
adalar suan çok güzel püfür püfür..
büyük ada çok kalabalık bence burgaz yada heybeli daha güzel özellikle heybelide green beach var bak orda çok rahat denize girebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…