Yalova Termal Tatili / Dolandırıcılık

Canim bunu yapan o kadar cok kisi var ki. Hele de ankarada.. neredeyse gun asiri ariyorlar beni de. Ankarada olanlar bilir burada beypazari var termalleriyle meshur. İlk aradiklarinda saf saf konusmustum sonra sagolsun uyanik sevgilim fark etti durumu. O kadar yuzsuzler ki gelmiyecegim diyince daha bir israrla ariyorlar. Cok guzel bir konu olmus. Bilinclensin insanlar bu dolandiricilardan uzak durmak lazim.

Bu arada numaralari nereden aldiklarini soyleyeyim. Maalesef fatura sistemi uzerinden boyle biraz parali gordukleri insanlari yakaliyorlar hemen. Bu ev telefonu olsun, kredi karti olsun boyle. Galiba bazi calisanlari para karsiligi veriyor bilgilerimizi

Canim bunu yapan o kadar cok kisi var ki. Hele de ankarada.. neredeyse gun asiri ariyorlar beni de. Ankarada olanlar bilir burada beypazari var termalleriyle meshur. İlk aradiklarinda saf saf konusmustum sonra sagolsun uyanik sevgilim fark etti durumu. O kadar yuzsuzler ki gelmiyecegim diyince daha bir israrla ariyorlar. Cok guzel bir konu olmus. Bilinclensin insanlar bu dolandiricilardan uzak durmak lazim.

Canım ben de siteye girince gördüm telefondaki gayet rahat görüşme yeri ayarlıyo bi'de:44:
Bence yasaklanmalı bu telefon numalarının dershane, tatil vs vs yerlere gitmesi:19:
Madem öyle telefon numaralarımızı alnımıza yazıp dolaşalım:27:

nerden gecıyor numaralarımız ellerıne hıc anlamıyorum zaten...

kısa bir süre sürücü kursunda çalıştım o zaman bir arkadaşım sakarya akyazıda açılan termal otel için satış pazarlama departmanında işe başlamış benden rica etti kursa kayıtlı kursiyerlerin telefon numarasını mail atarmısın demo oluşturup arama yapıcam diye ben kabul etmedim böyle bir mesuliyet üstlenemem dedim iş yerine jarşı gizlilik ilkesini ihlal etmiş olucaktım şükür o hatayı yapmadım
bizler kursa dersaneye kaydoluyoruz alış veriş yapıyor indirim kuponu üyelik yada mağaza indirim kartı için form dolduruyoruz onlarda kayıtlı müşteri kursiyer numaralarını demo olarak kullansınlar diye dışarıya veriyorlar bu şekilde dağılıyor ben bire bir şahit oldum

merhaba canım

Hlc club kusadasında bedava tatıle gıtmıstım 2010 senesınde 7 gun

ayrıca bu senede yıne cekılısmı anketmı ne realde doldurmusuz yıne baska bır otelden kazandık ama esım kabul etmemıs(pısmanız)

suanda bır arkadasım hlc cluba gıdıyor hedıye tatıl ankette sormuslar en cok tatıle gıden kısılerın ısımleırnı gıbı bunların adı verılmıs :27: yanı ıllada yalan olmuyor bu ısler ama

Back
X