Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

sevgili yalovalı hemşerilerim düşün düşün çıkamadık işin içinden ve şöyle birşey düşündük iki buluşma yapalım biri 30 mayıs cumartesi diğeri 6 haziran cumartesi isteyen istediğine gelsin.
yer konusundada şöyle birşey düşündük gideceğimiz yerde yemekte olsun diye kipa veya özdilek arasında kaldık bayraktepede yemek varmı bilmiyoruz o yüzden şimdilik onu erteledik..

şimdi herkes en kısa zamanda fikrini yazarsa sevinirim zira fazla vaktimiz yok bir an önce karar verelim..yer konusundaki tercihinizide yazarsanız hepinizi öpücem..çok şey istedim biliyorum ama ne yapayım bilmiyorum...

mesaj attıklarım sakine,meral,nuray,fazo,adyalı,zibidi,score,humane,feray,siboş başka kim vardı bilen varsa yazsın onlarada atayım..

hepinizi seviyorum kestane kebap acele cevap bekliyorum..

birde şayet o tarihte burada olursa eski üyelerden nar şimdiki nickiyle eskinar da aramızda olabilir..

yelizcim ellerine sağlık canım:1hug:, ben her iki buluşmaya varım yer fark etmez benim için.. ama rica ediyorum herkez son noktalarını koysun hepinizi öpüyorum yalovanın fıstıklarıkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar kimse kk ya uğramıyor herhalde o zaman şöyle yapıyorum kızmayın cumartesi geldi çattı kimsecikler yok ne yapayım..
30 mayıs cumartesi saat 13:00 yer özdilek...
06 haziran cumartesi saat 13:00 yer bayraktepe

kipayı yazmadım dün gittim güzel değil her yer patates kızartması kokuyor ...

itirazı olan, değişik fikri olan lütfen yazsın mecburen kendim karar verdim kusura bakmayın lütfen...

benim bir itirazım yok biraz saat erken geldi ama olsun ayarlamaya çalışırım kendimi... ben bahçelievler67 ye haber vereyim mi tel. le bir değişiklik olmaz heralde.. yelizcim kişilere profilinden de haber bıraktınmı acaba, buraya mı kimse bakmıyor siteyemi kimse girmiyor şaşırdım doğrusu...:uhm:

30 mayıs cumartesi, özdilek, saat 14:00
06 haziran cumartesi, bayraktepe, saat 14:00

henüz kimseye haber vermedim..

mesaj gönderdiklerim fazo,siboş,adyalı,zibidi,score,nuray,meral,sakine,feraykanal,humane,ceydaamway,eskinar başka kimse kalmadı galiba...

yeliz 6 haziran bayrektepe olmasa gerçi ben bilmiyorum nerde olduğunu da çokmu uzak acaba

canım bende tam olarak bilmiyorum orayı daha önce orada olsun diyen arkadaşlar vardı bende o yüzden orayı yazdım..huzurevinin karşısındaymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…