Ne kadar kolay şizofren teşhisi yapabiliyorsunuz? İlginç.şizofrendir .bide takıntılı .ikisi birleşmiş işte . allah şifa versin .
Şizofren en ağırı. Bir çok sebebi olabilir doktorlar teşhisini yaparlar zaten.Allah acil şifasını versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar kolay şizofren teşhisi yapabiliyorsunuz? İlginç.şizofrendir .bide takıntılı .ikisi birleşmiş işte . allah şifa versin .
Acaba tecavüz gibi birşey mi yaşadı ?
ALLAH yardımcısı olsun.
Eşi nasıl yaklaşıyor yani ayrılmak falan istiyor mu ?
Benimde teyzem şizofren ama onun ki her konuda belli biseyi yok
Inanmadigin konu artik yok cunku canımın ici de yok öldü ..Hastaneye yatiriyorlar ,ama teşhis yok.Bir insanı pat diye hastaneye bir günde yatirmazlar..Hastalık ne söylemedik öyle mi. Neden Size söyleniyor teşhis. ACİL ŞİFALAR dilerim.ama bu konuya inanmadım nedense
Kocasi aldatmisti erkeklere guveni kayboldu her erkegin kötu niyet tasidigini düßundü her erkegin kadinlarla sadece birlikte olmak icin var olduguna inandu kadın olarak bu ulkede erkeklerle yasamanin zorlugunu gördü simdi yok kiydi canina öldü öldü gitti canımdan can gittiAllah şifa versin.Şizofreniye benziyor ama psikolojik bi travma yaşadığını düşünüyorum.Yoksa birdenbire cinsellik konusunda bu kadar senaryo yazmazdı.Belki birisi istemediği birşey yaptı ve bununla başa çıkamıyor.Ama Rabbim ben dert yarattıysam dermanda yarattım, arayın bulun diyor.Yani devası da vardır.Dua edin.Üzerine çok gitmeyin soru sormayın.Kafasını dinleyeceği huzurlu bir ortam yaratın.
Inanmadigin konu artik yok cunku canımın ici de yok öldü ..
Inanmadigin konu artik yok cunku canımın ici de yok öldü ..
Ya benim eşimde de bu hastalık var. Haraketleri falan gerçeken normal değil. Sürekli kendini öldürme isteği. Yapmak istemediği şeyleri yapıyor. Bir değişik. Çok zor onla yaşamak ve onun yaşadıkları. Tedavi görüyor ama yok yani aynı. Acaba birde hastaneye falanmı yatırsak ya.Dah
Daha once tedavi gördü obsesif kompulsif bozukluk adi altinda ama duzelmisti böle bisey yoktu bu yeni oldu kocasi götürmus doktora bana bole seyler söluyo demis doktorda yatirmis inanin durum bu bi defa bana da aklım cok karısik deliriyorum demisti hersey uzerine yemin ederim ki dogru soyluyorum karsilasan varsa tecrubesini paylassin istiyorum allah sahidim olsun dogru![]()
Evindeydi sabah 5 de aradilar gel dediler yoldayiz ,yıkildim yıkildim..canim gittinasıl öldü? anlamadım hastanede intihar mı etti?
Evindeydi sabah 5 de aradilar gel dediler yoldayiz ,yıkildim yıkildim..canim gitti
Saol öldü inanamasamda o artik yok allah aldatan erkekleri kahretsin canim bütun erkekre dusman oldu herkesin birlikte olmak icin onu kolladigini sandi babasi evdeyken odadan cikmadi kocasindan kacti erkek kardesinden korktu daha 8 yasindaydi ve son verdi herseye dayanamiyorum artik insanlara insanligane oldu kuzenine?
Allah rahmet eylesin.
Yatirin nolur yatirin onu yanliz birakmayin nolur gec kalmayin yatirinca hersey daha iyi olacak kuzenim biraz duzelmisti hastanede iyiydi..yanliz birakma o senin yoldasin canın ve bu insanlar hep iyi insanlarYa benim eşimde de bu hastalık var. Haraketleri falan gerçeken normal değil. Sürekli kendini öldürme isteği. Yapmak istemediği şeyleri yapıyor. Bir değişik. Çok zor onla yaşamak ve onun yaşadıkları. Tedavi görüyor ama yok yani aynı. Acaba birde hastaneye falanmı yatırsak ya.