Türkçe yazsan anlardım aslında ama neyse anlayanlar yorum yapar
Önce bi sesli harf kullan tatlım. Beynim yandı.
Şimdi konuna gelince üzülme. Çocuk bu daha. Sen sevgini göstermeye yine devam et. Buyukanneler tatlı olur. Çocuk ondan daha çok istiyordur.
Benim oğlum anneme benden daha düşkündü. Hep onun kucagındaydı. Buyudu kene gibi yapıştı bana
Küçük oğlumsa dogdugundan beri yapışık ikiz gibiyiz. Babaya gitmez bana gelir. Belki buyuyunce onu ister beni istemez.
Demem o ki bu bi dönem. Değisir sıkma canını.
Baba anneyi hafta sonları görüyo 3 gün bnde kalıyorlar kızımı görmeye geliyorlarsize sürekli, babaanneyi arada sırada görüyorsa normaldir. üzülmeyin.
Yani beni sevmicekmi hep onamı gidecek bi misafir liğe gitsek hep ona gidiyo abbesi oymuş gibiBazen biri daha cok sevilir. Oda babane olmus. Yapcak bisey yok
Baba anneyi hafta sonları görüyo 3 gün bnde kalıyorlar kızımı görmeye geliyorlar
1 saatlik mesafe var evimiz arasında ne olur geçer dimi bu böyle kalmaz
Bir an kendimi gördüm sende:)Baba anneyi hafta sonları görüyo 3 gün bnde kalıyorlar kızımı görmeye geliyorlar
1 saatlik mesafe var evimiz arasında ne olur geçer dimi bu böyle kalmaz
Allah sizden razı olsun kıskançlıktan deli olucam misafirliğe bile gitsek annesi oymuş gibi beni itiyo ona gidiyo prki siz o süreçte kızınızla ne yaptınız nasıl davrandın bebeğineBir an kendimi gördüm sende:)
Benim kızım da 1 buçuk yaşına kadar aynı böyleydi bende kıskanırdım yahu bu kız niye böyle yapıyor ben annesi degilmiyim diye kafayı yerdim ama büyüdükçe bana yapıştı şimdi hala yapışık geziyoz 7 yaşında sipam
Demem o ki düzelir hiiic dert etme:)
Tabiki de bitanecik meleğim gibi davranmaya devam ettim:) tavrım hiç değişmedi ama kızım aklı erdikce herkesi kafasında gereken yerlere oturttu:) bu bütün çocuklarda olabilecek bi durum yeter ki onlara bunu kendilerinin yapması için zaman verelim asla üstüne gitmeyelimAllah sizden razı olsun kıskançlıktan deli olucam misafirliğe bile gitsek annesi oymuş gibi beni itiyo ona gidiyo prki siz o süreçte kızınızla ne yaptınız nasıl davrandın bebeğine
Kızlar dizr anlatıcaklarım sizr çok basit grlebilir brnim kızım 11 aylık vr kızım brni istemiyo baba annyi görüncr ben varmışım yokmuşum hiç umrunda değil bana glince ağlıyor baba annesine giymek istiyor bakın bni yqnlış anlamayın tabiki sevsin gitsin ama bana da grlsin istiyorum bnmdr peşime grlsin kızlar yalvavarırım yardım edin kızımla oyunlar oynuyorum kişisel bakımını herşeyiylr brn ilgileniyorum onu srvdiğimi de çokça hissettiriuorum ve sonuç ortada aben gitsem bni hiç aramaz sadce babaanne nedrn böyle oluyo beni istrmiyomu srvmiyormu iletişimmi kuranıyorum siCe kızıma nasıl yaklaşmalıyım
Bide kv dur sen çaynı iç ben gezdiririm sürekli bişeyler yedirmeler bilmem ne yapmalar kızımla çok ilgileniyorum oyunlar oynuyorum sürekli konuşuyorum kızımla çok korkuyorum beni değilde ona düşkün olacak diye kızınız birden mi size geri döndü yani yoksa özel bişey yaptınız mı kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum derdimiTabiki de bitanecik meleğim gibi davranmaya devam ettim:) tavrım hiç değişmedi ama kızım aklı erdikce herkesi kafasında gereken yerlere oturttu:) bu bütün çocuklarda olabilecek bi durum yeter ki onlara bunu kendilerinin yapması için zaman verelim asla üstüne gitmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?