Yalvarırım bana bi yol gösterin ne olur

Evet ilk torunları sanki kv doğurmuş bi ilgi bi alaka tmm yapar sever anlıyorum ama rencide olmuş hissediyorum

Torun evlattan daha tatlı gelirmis. Allah bize de o günleri göstersin :)

Sıkma canını bak burda son bir kaç ayda enteresan konular açılıyordu kayın valideler torunu doğur emzirme cağı bitsin ben alcam filan diyormus. Seninki en azından kotu niyetli bir kadın değil üzülme boş yere..

Yok sadece kv ve bnm yiğenime ama dha çok kv yapıyor

Sevindim buna.
Canım bende küçükken hep ablama düşkündüm annemi istemezdim hatta 6 yaşıma kadar sürdü.
sonradan geçti. birazda anneanne ve babaanneler her dedikleriniz yaptıkları ve şımarttıkları için onları çok seviyorlar bence.

Aynı şeyleri yaşıyoruz mesela bugünde yanımda kv bni itip kv gidiyo hiç istemiyo kızıma yaptığım şeyleri görseniz gülersiniz yanş o derece ilgi alaka ama yok işte umursamıyo ;(
Bence biraz oluruna bırakmalısın yoksa kızın seninle inatlasabilir

her çocuk bu dönemlerde babanne yada annane üzerine düşer.bu çok normal.benimkiler de öyleydi ben de oturup ağlardım.ama sonra fark ettim ki bu onların dış dünyaya açılmalarının bir işareti.artık anne ve baba haricindeki insanlarla daha çok ilgleniyorlar.ama bu geçici bir süreç.sen de bu dönemlerin tadını çıkar.bebeğinden sevgini eksik etme ama bu süreçte dinlenebilir yada kendine vakit ayırabilirsin.çünkü birkaç ay sonra senin eteklerinden ayrılmayacak ve sen istesen de sensiz durmicak.üzme kendini bebişin büyüyor annesi...

Bu çok normal sıkıntı yapmayın,
Ben günlük alıyorum çocuğu çocuk babaanne diye ağlıyor
Benden fazla geçirdiği insanla beraber olmak istiyor doğal olarak
Sakin olun büyüdükçe düzelecek

Türkçe yazsan anlardım aslında ama neyse anlayanlar yorum yapar

Okurken zorlandım ne yalan söylim neyse kv le bir aradamı yaşıyorsunuz

Yazar yukarıdaki metinde şunu demek istemiş
'11 aylık kızım var benden çok kayınvalideme gidiyor, hep ona ilgi gösteriyor. Kıskanmıyorum yanlış anlamayın ama annesi benim. O kadar çok ilgilenip sevgimi gösterdiğim halde yine benden çok babaannesine gidiyor. Çok üzülüyorum. Sizce kızıma nasıl yaklaşmalıyım ? '

Bosver kizin daha cok kucukmerak etme biraz buyuyunce anne kiz paylasiminiz artar onu birakin bazen sizi ozlesin

Te
teşrkkür ederim

Allah razı olsun inşallah beni çok sever

Uzmeyin kendinizi ben olsam mutlu olurdum nasıl cani gönülden seviyor ki kv kiziniz cok seviyor onu.
Bizde de durum benzer oglum sanki onu babasi dogurmus gibi ona düşkün.oyle ki arada espri yapiyorum ben annen degilim zaten diye:)herseyi onunla yapmak istiyor.aralarindaki bu bag hic kopmasin inşallah ben mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…