aynı kitabı okumak boşa zaman kaybıdır.başı ortası sonu ne ise değişmez. belli ki sen gerçekten çok seviyorsun. ama sana karşı konuşma tarzından bile onun seni senin sevdiğin kadar sevmediğini anlıyorum.gerçekten tekrar evlenmeyi düşünüyor olsa, ya da eskiye dair pişmanlıkları olsa sana karşı daha hassas, daha özenli ve ilgili davranırdı.şuan evli değilken bu kadar üzülüyorsun. yarın evlendiğinde aynı tutumları daha da arttırarak devam ederse dayanabilecekmisin? unuturmuyum diye sormuşsun. evet unutursun. zaten ona bunu hissettirdiğin için (sevgini, bağlılığını) bu kadar umursamaz. kendinden de senden de çok emin çünkü. çok şanslısın çocuklu bir kadın olarak boşanmamışsın. hürsün. tek yükün kendin.birdaha bu şansın olmayabilir, yükün daha da ağırlaşabilir. çok daha iyisi çıkacaktır karşına. hemde hiç ummadığın bir anda.aşktan ölen kimse yok. evlilikte aşkın da bir önemi yok. çünkü geçiyor, kalmıyor. sevgi, ilgi, güven ve sadakatla yürür evlilikler.yaşın daha çok genç. ister eski eşin ister farklı biri olsun evlenmekte çok da acele etme derim. gençliğini yaşa. kendine bir kaç yıl zaman ver.yaşanmamışlıkların adına pişmanlıkların olmasın. bunlar benim düşüncelerim. en doğru kararı yine kendin vereceksindir.belki biraz negatif yaklaştım olaya ama kızım yerine koyarak yazdım ondan olabilir. dilerim herşey senin için en güzeli olsun.