yalvarırım fikir verin napacağımı bilmiyorum

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar. 19 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır sürekli aşağı doğru baskı oluyor bazen yürümekte zorlanıyorum. Yürüyünce aniden bişey batmış gibi oluyor bi ortamdada yürümemden farkediliyor. Afedersiniz pişik olmş gibi yürüyorum. Velhasıl 2 gün önce hastaneye gittim bebeğin başı kanalda doğum pozisyonu almış ve sancında var görünüyor dedi. Erken doğum riskin var dedi. Bebeğin böbrekleri de genişlemiş 7 ml çok ilerlemiş riskli gebelik bu yüzden..bebeğim daha 210 gr bişey
Progestan verdi kullanıyorum ama hala yürümekte zorluk çekiyorum baskı var.
Başka doktora da görünsem mi bugün sizce. Ve bu durumda olup sağlıklı doğum yapan oldu mu hiç aranızda aşırı morale ihtiyacım var arkadaşlar yaşayan bilir
Lütfen yardımcı olun kafam allak bullak

Fikir verecek olan yokmu kızlar

Canım benim çok geçmiş olsun ilacını sakın aksatma ve eğer ailen uzakta ise mutlaka yanlarına git ya da annen gelsin yani sen sadece yat ayaklarını yüksek tut yat biri sana yardımcı olsun yerinden afedersin tuvalet hariç sakın kalkma ve mutlaka başka bir doktor a git tek doktor a böyle durumlarda bağlı kalmak iyi değil

Ailem yanımda da annem babasını bikaç gün önce kaybetti annesinde kalıyor şimdi. Kardeşim falanda yok evli hepsi. Şimdilik bakabilecek biri yok galşba. 2 küçük kızımda var otuemak pek mümkün olmuyor.

Bu haftalarda böyle sancısı ve riski olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan olmadı mı arkadaşlar

Söyleyin annenize durumu eminim gelecektir ölüm Allah ın emri evet ama ölü evini beklemesine gerek yok burada kızının evladının da kaybedilmesi söz konusu iki gün kalmış zaten artık yanınıza gelebilir ve iki çocuğunuz var öyle mi şuan sizin yerinizden tuvalet hariç kalkmamanız lazım lütfen utanma çekinme zamanı değil şuan direk annenize haber verin ve biraz da abartın ki gelsin

Çok geçmiş.olsun canım ya Allah'ım korusun bişey olmaz Allahın izniyle moralini yüksek tutmaya çalış canım kendini yorma eşin yardımcı olsun elinden geldiğince birde başka doktora kesinlikle görün derim canım.Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve annene de şöyle gelsin cnm seni en iyi o.anlar yat dinlen bol.bol

Bu haftalarda böyle sancısı ve riski olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan olmadı mı arkadaşlar
Canım doğum sancına benzer sancı var bebek doğum pozisyonu olarak dönmüş yani iki çocuğun peşinden koşarsan bana pek umutlu gelmedi mutlaka yanına biri lazım senin Bi de başka Bi doktor a daha git

Canim bir başka dr da gorsun bir seni ne olur ne olmaz. Bende tsh ilacına 3 ay dr yuzunden geç başladım, hatta 3 ay resmen hastaydim meğer diğer değerlerim de çok çok kötüymuş. Dr daha belirlememiştim belirleyene kadar bitane seçip gittim. Sonra dr umu buldum ona gittim. Dr değerlerime baktı etti derken hemen ilaç başlattı ve ben ayaklandim. Çok zor 3 ay yaşadım boşu boşuna ki bide çocuģum var .. O süreçte cocuğum çok yiprandi ilgilenemedim yavrumla. .tsh yüksekliği de gebelikte önemliymış düşün çocuğun zekası yla ilgili bi durummuş, tedavi çabuk başlanıp doğuma kadar devam ediyormuş.3 ay gecikmeli başladım .. kan değerlerimden tut herseyim berbatti .. bazı drlar baştan atma yapıyorlar iyi sanabiliyoruz.
Birde sürekli yat Sol tarafına doğru pek kalkma.sağlıklı beslenmene dikkat et .inşallah birsey olmayacak .

Canım doğum sancına benzer sancı var bebek doğum pozisyonu olarak dönmüş yani iki çocuğun peşinden koşarsan bana pek umutlu gelmedi mutlaka yanına biri lazım senin Bi de başka Bi doktor a daha git
Çok saolun arkadaşlar cevaplarınız için. Annemin gelmesi biraz zor annesi yatalak zaten öncedende orda kalıyordu sadece yatmaya eve gelirdi. Bana eşim falan bakabilirde nenene annemden başka bakacak kimse yok o yüzden annemin gelmesi biraz zor olur. Peki kızlar doktorum perinatolojiye gönderdi bu hafta mutlaka git dedi ama ben 2 hafta sonraya randevum bulabildim. Sizce acile gitsem beni yönlendirirmi oraya

Evet her doktor bir değil malesef. Acile gitsem bişey yaparlar mı sizce peki

Acil e değil de canım doktoruna git ben yer bulamadım hemen de o seni sevk evet umarım aynı hastanededir doktorunuzda?

Kayinvalidene syle cnm o gelir olmazsa baksın biraz Dursun yanında yakınsa sana eğer.Allahim yardımcın olsun cnm ama nekadar dinlenebilirsen o kadar iyi ve acilin bişe yapcagini sanmıyorum özele gidebilirsen orası bakar cnm

Allah şifa versin
Iki kizimda da hem bebek hem eşi aşağıdaydı. Erken doğum riski hep vardı.hem sancılı hem kanamalıydı. Doğum kanalına yerleşmişti.
Sabahlari 200mg progestan. Akşamları 100mg. 2 günde bir de progestan iğne vurundum. Yatmaktan başka çare yok malesef. Ayaklarını yukarı doğru uzatıp yatman lazım, böbrek genişlemesi hakkında bi bilgim yok Ama çok dinlenmen gerekiyor. Geçmiş olsun,

Acil e değil de canım doktoruna git ben yer bulamadım hemen de o seni sevk evet umarım aynı hastanededir doktorunuzda?
Kendi doktorum özelde. Gideceğim perinatoloji devlette acil bişi yapmaz mı ki

Özeldede perinatoloji yokki canım. Devlette de anca acilde yer buluruö bu saatte

Evet her doktor bir değil malesef. Acile gitsem bişey yaparlar mı sizce peki

Emin değilim ama acil pek birşey yapamazki. Devlet hastanelerinin birine hemen gitsen alırlar diye düşünüyorum . Maddi imkanıniz var ise pandemi döneminde özel de olabilir aslında. Giderken tahlillerinızi Vs alın yaniniza

Allah razı olsun teşekkür ederim. Son kez doktora gideyim o ne derse öyle yapacam başka da yapacak bişi yok gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…