yalvarırım fikir verin napacağımı bilmiyorum

Allah razı olsun teşekkür ederim. Son kez doktora gideyim o ne derse öyle yapacam başka da yapacak bişi yok gibi görünüyor
Rica ederim, iki hafta geç olmuş. Acilden göndermelerini isteyebilirsin. Içini ferah tut, Allahın izniyle bisey olmaz insallah.

Özele giderim gitmesine de ordan devlette perinatolojinin görmesi gerekiyor bebeği. Onun için acil dedim. Bakayım orda bişi yapmazlarsa özele giderim olmazsa

Rica ederim, iki hafta geç olmuş. Acilden göndermelerini isteyebilirsin. Içini ferah tut, Allahın izniyle bisey olmaz insallah.
İnşallah. 1 saate giderim inşallah bişi yapmazlarsa özele giderim o zmn

İnşallah. 1 saate giderim inşallah bişi yapmazlarsa özele giderim o zmn
Şuan özele gitme imkanın varsa önce onu dene hatta arayıp sor doktor var mı diye, ona göre git. Sağlıkla al kucağına inşallah. Içın ferah olsun

Şuan özele gitme imkanın varsa önce onu dene hatta arayıp sor doktor var mı diye, ona göre git. Sağlıkla al kucağına inşallah. Içın ferah olsun
Tmm teşekkür ederim yardımlarınız için. Sağlık herşeyden önemliymş onu anladım. Olmadı özele giderim çok saol

Cok gecmis olsun canim
Benim ikinci gebeligimde 7 aylıkken başıma geldi.
Bebek doğum kanalına girmişti , doktor erken dogum olur buyuk ihtimal dedi
2 3 gun sürekli ayaklarımı yüksekte tutup uzandim.
Sonra kendiliğinden geçti, hatta gec dogum oldu.
Sen de elinden geldiğince ayaklarini yüksekte tutup dinlenmeye calis.
Rabbim sifa versin, zamaninda saglikla kucagina alirsin insAllah.

Keşke 7 aylık olsaydı benimkide yine yaşama şansı olurdu ne güzel geçmiş seninki. Nedense pek ümidim yok çünkü aynı doğum sancıları gibi sancılarım

Keşke 7 aylık olsaydı benimkide yine yaşama şansı olurdu ne güzel geçmiş seninki. Nedense pek ümidim yok çünkü aynı doğum sancıları gibi sancılarım
Rabbim buyuk
Evet aynı dogum sancıları gibi oluyo, yürümek resmen işkence gibi geliyo.
InsAllah zamanında saglikla gelir

canım o kadar ciddiyse hemen git hiç bekleme yatış bile verebilir

Asbei canım sen hemen acile git öyle sancıların varsa hemen kadın doğuma yönlendirir seni bakarlar yani ciddi bişey sonuçta bu ama.sikma.canimi Allahin izniyle inşallah bişey olmucak dualrim seninle cnn

Asbei canım sen hemen acile git öyle sancıların varsa hemen kadın doğuma yönlendirir seni bakarlar yani ciddi bişey sonuçta bu ama.sikma.canimi Allahin izniyle inşallah bişey olmucak dualrim seninle cnn
Cnm hastanedeyim acilde ki doktor önce perinatolojiye git o baksın sonra bana gel ben kontrol ederim dedi. Doktor 1 buçuk saat sonra oturacak bekliyorum bakalım. Haber veririm

Canım Allah yardımcın olsun. Allah korusun meleğini.

Cnm hastanedeyim acilde ki doktor önce perinatolojiye git o baksın sonra bana gel ben kontrol ederim dedi. Doktor 1 buçuk saat sonra oturacak bekliyorum bakalım. Haber veririm
Hee anladım cnm hadi bakalım.hayirlisi olsun cnm dikkat et kendine bişey olmucak Allah'ın izniyle dualrim seninle hber ver cnn

Hee anladım cnm hadi bakalım.hayirlisi olsun cnm dikkat et kendine bişey olmucak Allah'ın izniyle dualrim seninle hber ver cnn
Cnm acilde bakıldı bebeğin başı kanalda dedi yine. Sancıyı ultrasondan anlayamam ama kasılmadan anlaşılır. Ultrasonda muayene edene kadar 1 kere kasılma oldu dedi. İstersen yatış yapalım kasılma sıklaşacak mı diye dedi. Yatışı kabul etmedim sıklaşırsa gelirim dedim. Çünkü çocujları bırakacak kimse yok şuan etrafımda. Bakalım nasıl gelişecek ne olavak

Çok geçmiş olsun canım. Dikiş atılıp hastane yatışı verilmesi gerekmez mi böyle bir durumda? Gerekirse çocuklarınızı kardeşlerinize gönderin. Zaten evlilermiş. Biraz bakıversinler. O da olmazsa bakıcı tutman lazım. Hem sana hem çocuklarına bakacak. Sen evde yatacaksın. Bunun başka alternatifi olamaz gibi.

Eşim işe gitmeyecek bi iki gün çocuklara be bana yardımcı olmak için. Bakalım İnşallah dinlenerek ve ilaçlarla geçer

Canım ilk oglumda olmuştu doktorum yat dedi 2 ay kadar kalkmadım. Bende de aynı şeyler oldu cogu zaman geldi bebek sandım. Allah yardımcın olsun oku bol bol bişey yapma bir müddet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…