Rica ederim, iki hafta geç olmuş. Acilden göndermelerini isteyebilirsin. Içini ferah tut, Allahın izniyle bisey olmaz insallah.Allah razı olsun teşekkür ederim. Son kez doktora gideyim o ne derse öyle yapacam başka da yapacak bişi yok gibi görünüyor
Özele giderim gitmesine de ordan devlette perinatolojinin görmesi gerekiyor bebeği. Onun için acil dedim. Bakayım orda bişi yapmazlarsa özele giderim olmazsaEmin değilim ama acil pek birşey yapamazki. Devlet hastanelerinin birine hemen gitsen alırlar diye düşünüyorum . Maddi imkanıniz var ise pandemi döneminde özel de olabilir aslında. Giderken tahlillerinızi Vs alın yaniniza
İnşallah. 1 saate giderim inşallah bişi yapmazlarsa özele giderim o zmnRica ederim, iki hafta geç olmuş. Acilden göndermelerini isteyebilirsin. Içini ferah tut, Allahın izniyle bisey olmaz insallah.
Şuan özele gitme imkanın varsa önce onu dene hatta arayıp sor doktor var mı diye, ona göre git. Sağlıkla al kucağına inşallah. Içın ferah olsunİnşallah. 1 saate giderim inşallah bişi yapmazlarsa özele giderim o zmn
Tmm teşekkür ederim yardımlarınız için. Sağlık herşeyden önemliymş onu anladım. Olmadı özele giderim çok saolŞuan özele gitme imkanın varsa önce onu dene hatta arayıp sor doktor var mı diye, ona göre git. Sağlıkla al kucağına inşallah. Içın ferah olsun
Cok gecmis olsun canimMerhaba kızlar. 19 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır sürekli aşağı doğru baskı oluyor bazen yürümekte zorlanıyorum. Yürüyünce aniden bişey batmış gibi oluyor bi ortamdada yürümemden farkediliyor. Afedersiniz pişik olmş gibi yürüyorum. Velhasıl 2 gün önce hastaneye gittim bebeğin başı kanalda doğum pozisyonu almış ve sancında var görünüyor dedi. Erken doğum riskin var dedi. Bebeğin böbrekleri de genişlemiş 7 ml çok ilerlemiş riskli gebelik bu yüzden..bebeğim daha 210 gr bişey
Progestan verdi kullanıyorum ama hala yürümekte zorluk çekiyorum baskı var.
Başka doktora da görünsem mi bugün sizce. Ve bu durumda olup sağlıklı doğum yapan oldu mu hiç aranızda aşırı morale ihtiyacım var arkadaşlar yaşayan bilir
Lütfen yardımcı olun kafam allak bullak
Keşke 7 aylık olsaydı benimkide yine yaşama şansı olurdu ne güzel geçmiş seninki. Nedense pek ümidim yok çünkü aynı doğum sancıları gibi sancılarımCok gecmis olsun canim
Benim ikinci gebeligimde 7 aylıkken başıma geldi.
Bebek doğum kanalına girmişti , doktor erken dogum olur buyuk ihtimal dedi
2 3 gun sürekli ayaklarımı yüksekte tutup uzandim.
Sonra kendiliğinden geçti, hatta gec dogum oldu.
Sen de elinden geldiğince ayaklarini yüksekte tutup dinlenmeye calis.
Rabbim sifa versin, zamaninda saglikla kucagina alirsin insAllah.
Rabbim buyukKeşke 7 aylık olsaydı benimkide yine yaşama şansı olurdu ne güzel geçmiş seninki. Nedense pek ümidim yok çünkü aynı doğum sancıları gibi sancılarım
Aynen öyle Allah razı olsun. Kısmet bakalımRabbim buyuk
Evet aynı dogum sancıları gibi oluyo, yürümek resmen işkence gibi geliyo.
InsAllah zamanında saglikla gelir
Öylemi dersincanım o kadar ciddiyse hemen git hiç bekleme yatış bile verebilir
Cnm hastanedeyim acilde ki doktor önce perinatolojiye git o baksın sonra bana gel ben kontrol ederim dedi. Doktor 1 buçuk saat sonra oturacak bekliyorum bakalım. Haber veririmAsbei canım sen hemen acile git öyle sancıların varsa hemen kadın doğuma yönlendirir seni bakarlar yani ciddi bişey sonuçta bu ama.sikma.canimi Allahin izniyle inşallah bişey olmucak dualrim seninle cnn
Amin cnm Allah razı olsunCanım Allah yardımcın olsun. Allah korusun meleğini.
Hee anladım cnm hadi bakalım.hayirlisi olsun cnm dikkat et kendine bişey olmucak Allah'ın izniyle dualrim seninle hber ver cnnCnm hastanedeyim acilde ki doktor önce perinatolojiye git o baksın sonra bana gel ben kontrol ederim dedi. Doktor 1 buçuk saat sonra oturacak bekliyorum bakalım. Haber veririm
Cnm acilde bakıldı bebeğin başı kanalda dedi yine. Sancıyı ultrasondan anlayamam ama kasılmadan anlaşılır. Ultrasonda muayene edene kadar 1 kere kasılma oldu dedi. İstersen yatış yapalım kasılma sıklaşacak mı diye dedi. Yatışı kabul etmedim sıklaşırsa gelirim dedim. Çünkü çocujları bırakacak kimse yok şuan etrafımda. Bakalım nasıl gelişecek ne olavakHee anladım cnm hadi bakalım.hayirlisi olsun cnm dikkat et kendine bişey olmucak Allah'ın izniyle dualrim seninle hber ver cnn
Eşim işe gitmeyecek bi iki gün çocuklara be bana yardımcı olmak için. Bakalım İnşallah dinlenerek ve ilaçlarla geçerÇok geçmiş olsun canım. Dikiş atılıp hastane yatışı verilmesi gerekmez mi böyle bir durumda? Gerekirse çocuklarınızı kardeşlerinize gönderin. Zaten evlilermiş. Biraz bakıversinler. O da olmazsa bakıcı tutman lazım. Hem sana hem çocuklarına bakacak. Sen evde yatacaksın. Bunun başka alternatifi olamaz gibi.
Canım ilk oglumda olmuştu doktorum yat dedi 2 ay kadar kalkmadım. Bende de aynı şeyler oldu cogu zaman geldi bebek sandım. Allah yardımcın olsun oku bol bol bişey yapma bir müddetMerhaba kızlar. 19 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır sürekli aşağı doğru baskı oluyor bazen yürümekte zorlanıyorum. Yürüyünce aniden bişey batmış gibi oluyor bi ortamdada yürümemden farkediliyor. Afedersiniz pişik olmş gibi yürüyorum. Velhasıl 2 gün önce hastaneye gittim bebeğin başı kanalda doğum pozisyonu almış ve sancında var görünüyor dedi. Erken doğum riskin var dedi. Bebeğin böbrekleri de genişlemiş 7 ml çok ilerlemiş riskli gebelik bu yüzden..bebeğim daha 210 gr bişey
Progestan verdi kullanıyorum ama hala yürümekte zorluk çekiyorum baskı var.
Başka doktora da görünsem mi bugün sizce. Ve bu durumda olup sağlıklı doğum yapan oldu mu hiç aranızda aşırı morale ihtiyacım var arkadaşlar yaşayan bilir
Lütfen yardımcı olun kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?