yalvaririm kizlar cevap yazin

umutsuz sevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
19
3
1
31
Kizlar klomen kullaniyorum gebelik olmuyor 4aya giriyorum gene gebe degilim adetim cok duzensiz 6 7 aydir ilacla geliyor morelim cok bozuk en yakinim 3 kisi.gebe morelmde.iyice bozuk klomenden.sonraki asama.ne.napayom.cok.kottym

Kizlar klomen kullaniyorum gebelik olmuyor 4aya giriyorum gene gebe degilim adetim cok duzensiz 6 7 aydir ilacla geliyor morelim cok bozuk en yakinim 3 kisi.gebe morelmde.iyice bozuk klomenden.sonraki asama.ne.napayom.cok.kottym
Canim bir doktora git bakalim hemen moralini bozma vardir bir cozumu

Canım dktra gıt asılama dene brde hem dunyanın snu degıl benmde ıkı bucuk yıldır olmyor stres yapma stres buyuk engel uzulme senınde olur ınsallah

Canim bir doktora git bakalim hemen moralini bozma vardir bir cozumu

Sizin varmi peki ? Kist var denildi sonradan problem yok patliyor kendiliginden denildi klomen kullaniyorum adetim 1 gun gecikti bu ay bakalm bu ay ne kadar gecikcek sol kasigimda bir batma var bu ay icinde.surekli atesde.basti kac.tane.doktra.gttim.devlet ozel.bir adam.giibisine.denk.gelmedm.ya

Rabbimin bir bildigi vardir diyorum ama icim kan agliyor co uzgunum dua ederken banada et olurmu ? Yabancinin duasi olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…